BU MESAJ OLAYI NEDİR?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Erkekler neden çok mesaj atmaz yada neden çok aramaz. Gün içinde çok fazla bir şey yazmaz öyle saatler geçtikten sonra ne yapıyorsun yazar o kadar. Mesela dün gece en son mekanda otuyordu bende uyuyakalmışım. Gece saat 11 idi yazdığında mekanda oturuyorum diye bende onun üstüne uyudum. Sabah bir kalktım mesaj yok eve geldim iyi geceler mesajı bile atmamış. Bende onun yüzünden sabah günaydın yazmadım. Sinir oldum resmen neden yazmazlar. Ama yanımda iken gayet iyi gibi. Bu mesaj olayı onda çok yok. Şimdi desem mi neden gece yazmadın diye yoksa hiç demesem mi. Biliyorum dediğim zaman kavga ederim üstüne de gitmek istemiyorum. Ben bu olayı nasıl çözmem gerek kk hatunları

Yaşlarına göre değişir bence, yaşınızı bilmiyorum ama bende eşimde mesajlaşmaktan nefret ederiz, arayıp haber vermek daha kolayımıza gider.
Flörtleşme döneminde de aynıydık. Yani bu kişiden kişiye değişir bence, birde çok geç oldu mesaj atıp uyandırmayayım diye düşünmüş olabilir hemen kötü düşünmeyelim.. Bence neden yazmadın gibi bişeye girişme, ondan bir mesaj bir arama bekle bakalım böyle devam ederse yavaştan sende uzaklaş..

Yaşlarına göre değişir bence, yaşınızı bilmiyorum ama bende eşimde mesajlaşmaktan nefret ederiz, arayıp haber vermek daha kolayımıza gider.
Flörtleşme döneminde de aynıydık. Yani bu kişiden kişiye değişir bence, birde çok geç oldu mesaj atıp uyandırmayayım diye düşünmüş olabilir hemen kötü düşünmeyelim.. Bence neden yazmadın gibi bişeye girişme, ondan bir mesaj bir arama bekle bakalım böyle devam ederse yavaştan sende uzaklaş..
ben 26 o 29 yaşında

Kimi insan mesajlaşmayı pek sevmez. Eğer başka sorunlarınız yoksa sırf bu yüzden tartışma çıkarmayın bence.

Erkekler böyleeee malesef bizim kadar detaylı düşünmüyorlar ve bizii delirtiyorlar ne yapıyorsa sen de aynısını yap kendini kasma :işsiz:

nasıl eğitecem
Mesela ben eşim le ilk tanıştığım zaman hiç aramaz sürekli mesajla konuşurduk ama nasıl bir mesaj 1 dk bile ara vermeden baktım bu böyle olmayacak 24 saat mesaj la konuşamam ben sıkılırım eşime ben böyle sevmiyorum sürekli ergenler gibi mesaj atacağımıza arayıp konuşalım hep derdimizi daha iyi anlatırız vs ondan sonra eşim 2 saatte bir sürekli arardı konuşurduk mesaj çok aza indi yani bazı konularda onları yönlendirmek lazım ne istiyorsanız söyleyin mesela gece uyurken iyi gclr mesajı sabah günaydın mesajı gibi o da yapmak isterse yapar.

Mesela ben eşim le ilk tanıştığım zaman hiç aramaz sürekli mesajla konuşurduk ama nasıl bir mesaj 1 dk bile ara vermeden baktım bu böyle olmayacak 24 saat mesaj la konuşamam ben sıkılırım eşime ben böyle sevmiyorum sürekli ergenler gibi mesaj atacağımıza arayıp konuşalım hep derdimizi daha iyi anlatırız vs ondan sonra eşim 2 saatte bir sürekli arardı konuşurduk mesaj çok aza indi yani bazı konularda onları yönlendirmek lazım ne istiyorsanız söyleyin mesela gece uyurken iyi gclr mesajı sabah günaydın mesajı gibi o da yapmak isterse yapar.
sabah günaydın mesajı atar bazen bende atarım iyi geceler mesajı da atarız birbirimize ama dün neden böyle yaptı. Bunda da arama yok gün içinde hiç aramaz. İlişkimiz yeni olduğu için ben demeye çekiniyorum dersem uzaklaşır mı benden ayıp olur mu sıkılır mı diye

Neden? Hayatı sizden ibaret değildir. Arkadaşları vardır, işleri vardır, hiçbir şey yapmak istemediği zamanlar vardır. Görev gibi sabah kalınca yaz, gün içinde ne yapıyorsun yaz, akşam yatmadan ve mümkünse gece uyanıp yine yaz gibi bu işleri mesaiye bağlamak bana feci bunaltıcı geliyor. Gece 11'de yazmış bir de adam nerede olduğunu. Gece yazmadı dediğiniz bu. Yazmış yani. Başka ne yazmasını umuyordunuz mesela? Şuraya geldim, buraya geldim yazsın demişsiniz. Bunun daha kolay bir çözümü var, takip programları. :confused:Ne o sürekli rapor vermekle uğraşır, ne de siz birkaç saat mesaj yazmadı diye sorun edersiniz. Oh mis.

sabah günaydın mesajı atar bazen bende atarım iyi geceler mesajı da atarız birbirimize ama dün neden böyle yaptı. Bunda da arama yok gün içinde hiç aramaz. İlişkimiz yeni olduğu için ben demeye çekiniyorum dersem uzaklaşır mı benden ayıp olur mu sıkılır mı diye
Eğer size karşı gerçekten bisey ler hissediyorsa neden uzaklassinki bizim de çok yeniydi o zamanlar zaten seven insan sürekli aramak konuşmak ister

Sırf bu yüzden sevgili nişanlım beyle ayrılma noktasına geldim ama en son kabul ettim yani erkeklerin geneli böyle alışmak lazim

Bu biraz adım başı hesap verme oluyor..
Eve geldiği saatten, nerede olduğundan, çıktığından her şeyde istiyorsunuz ki haberdar olun.
Eğer programın devamı sizinle değilse,
Atmayabilir. Zaten eve gidip uyuyacak 🤷🏻‍♀️

Back
X