• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mesajı atan sevgilim? ??

Cerenimou

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
51
11
3
30
"Annem olcaksın saygıda kusur etmediğim yeri gelecek bebek olcaksın dokunmaya kıyamadığım ve yeri gelcek kadınım olcaksın kokunla sarhoş olduğum" 2 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyoruz. Gece ben uyurken bu mesajı atmis. Gel de sevme gel de aşık olma ya. Son zamanlar sorunlarımız vardı. Ama emek veriyiruz. Çaba gösteriyoruz ilişki için. Bu mesajı atan erkek gerçekten seviyor mudur?
Okurken maşallah diyin lütfen ya son zamanlar birbirimizi kiriyodum uzuyoduk. O memlekette şu an . Baya ayrı kaldık. Oyüzden belki de. Ama sabah bu mesajı görünce o kadar mutlu oldum ki. Duramafim birilerinle Paylaşmak istedim. Uzun zaman sonra böyle mutlu olunca içim tasti

Sevgisini attığı güzel mesajlardan değil, senin için ne kadar özveri verebildiğinden, ne kadar çabaladığından anlayabilirsin.
Emek emek emek diyorum sadece ..

Sevgisini attığı güzel mesajlardan değil, senin için ne kadar özveri verebildiğinden, ne kadar çabaladığından anlayabilirsin.
Emek emek emek diyorum sadece ..
Haklısın. Hakkını yiyemem emek te veriyor ilişki için. Kirginliklarimiz olsa bile gönlümü alır hep. Sevecen davranır bana karşı.

Haklısın. Hakkını yiyemem emek te veriyor ilişki için. Kirginliklarimiz olsa bile gönlümü alır hep. Sevecen davranır bana karşı.

Sana karşı sabırlı ve anlayışlıysa, seni her halinle sevebiliyorsa, olumsuz yönlerine rağmen sana karşı kabulcüyse .
Sadece senin mutlu olman için kendi hoşlanmayacağı durumları öf bile demeden yerine getiriyorsa ..
O Kişi seni gerçek anlamda seviyor demektir ..

Mesajı herhangi bir siteden bulup yazmış olabilir o çok mühim değil önemli olan o nasıl biri sana nasıl davranır ?

Back
X