• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mesajlar arkadasca mi, esimin niyeti?

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
bu konuyu acmak icin sakinlesmeyi bekledim. cunku mesajlari ilk gordugumde cinlerim tepeme cikti buradan gelecek yorumlari akli selim ile degerlendiremeyecektim. uzun uzun yazdim ona gore :)

not mesajlar ingilizceden ceviri oldugundan biraz havada kalabilir.
yaklasik bir hafta once rasgele esimin linkedini acik kalmis. esimin aktif kullandigindan haberim yoktu. mesajlarina bakayim dedim. sadece tek bir kisiye mesaj atmis. eski is yerinden baska bolumden bi kadin.
yazdigi mesaj su. Merhaba xx neden linkedindesin merak ettim.
kadin da is bulmak icin yazmis. esim de
elma ltd (sirketinin ismi) seni kaybetmeyi goze alamaz. yazmis
kadin cevap yazmamis.
neyse bunu gorunce ben bi cinlendim cunku, 4-5 ay once bu kadinin ismini facebook hesabimda arananlarda gormustum. esim fb kullanmadigindan benim hesaptan su sekilde aratmisti :
isim soyisim
isim soyisim ulke
isim soyisim sirket adi ama ben olabilir ben gunde kac kisiyi aratiyorum diye pek suphelenmemistim.
bunu hatirlayinca hemen mailine girdim
kadinin ismini arattim. esim sirketin mail grubuna ben isten ayriliyorum bugun son gunum sizinle calismak cok guzeldi vs vs diye bi mesaj yazmis, ozellikle su kisilere tesekkur ediyorum diye kadinin ismi de dahil 10 kisiyi de eklemis.
kadindan da cevap olarak gelen mail:
yyyy (esimin ismi)!!!!
ayrildigini yeni ogrendim. bizi buna hazirlamaliydin. ayrilmayi dusundugunu bilmeliydik ki bu haberi kolaylikla karsilayalim.
isi biraktigina gercekten gercekten cok uzuldum.
cok iyi bi adamsin ve harika bi muhendissin
seninle calismak benim icin zevkti, gelecekte basarilar dilerim.

sonra 15 gun sonra esim yazmis
nasilsin, (sirket terimi kullanmis) ile savas nasil gidiyor?

kadin:
senden haber almak cok guzel
(ayni terim ) su an iyi. paskalya oldugundan hicbir sey calismiyor, tatil donusu savasa devam.
sen nasilsin? yeni sirketine basladin mi?
bizi ozluyor musun :KK70:

cevabini aldigima sevindim
umarim iyi bi paskalya gecirmissindir,ben 2 haftalik egitim surecindeyim
kesinlikle hepinizi ozluyorum
iletisimde kalacagim kendine iyi bak

neyse bunlari okuyunca yine ikilemde kaldim. esim sanki kadina yanasmaya calisiyor gibi geldi.
linkedini takibe basladim. 2 gun sonra kadin baska bi pozisyona gecmis.
esim de yeni pozisyonunu sormus.
kadin da sadece pozisyon adini soylemis.
ondan sonra baska bi mesajlasma yok.

Sizce esim bu kadina dostca olmayan hisler besliyor olabilir mi?
ilk okudugumda bogasim geldi. ve gunlerce esime kotu davrandim ama simdi biraz daha sakinim. cevaplariniza hazirim.
lakin esime veya kadina hakaretvari yorumlar yapacaklar geri dursun.

bu konuyu acmak icin sakinlesmeyi bekledim. cunku mesajlari ilk gordugumde cinlerim tepeme cikti buradan gelecek yorumlari akli selim ile degerlendiremeyecektim. uzun uzun yazdim ona gore :)

not mesajlar ingilizceden ceviri oldugundan biraz havada kalabilir.
yaklasik bir hafta once rasgele esimin linkedini acik kalmis. esimin aktif kullandigindan haberim yoktu. mesajlarina bakayim dedim. sadece tek bir kisiye mesaj atmis. eski is yerinden baska bolumden bi kadin.
yazdigi mesaj su. Merhaba xx neden linkedindesin merak ettim.
kadin da is bulmak icin yazmis. esim de
elma ltd (sirketinin ismi) seni kaybetmeyi goze alamaz. yazmis
kadin cevap yazmamis.
neyse bunu gorunce ben bi cinlendim cunku, 4-5 ay once bu kadinin ismini facebook hesabimda arananlarda gormustum. esim fb kullanmadigindan benim hesaptan su sekilde aratmisti :
isim soyisim
isim soyisim ulke
isim soyisim sirket adi ama ben olabilir ben gunde kac kisiyi aratiyorum diye pek suphelenmemistim.
bunu hatirlayinca hemen mailine girdim
kadinin ismini arattim. esim sirketin mail grubuna ben isten ayriliyorum bugun son gunum sizinle calismak cok guzeldi vs vs diye bi mesaj yazmis, ozellikle su kisilere tesekkur ediyorum diye kadinin ismi de dahil 10 kisiyi de eklemis.
kadindan da cevap olarak gelen mail:
yyyy (esimin ismi)!!!!
ayrildigini yeni ogrendim. bizi buna hazirlamaliydin. ayrilmayi dusundugunu bilmeliydik ki bu haberi kolaylikla karsilayalim.
isi biraktigina gercekten gercekten cok uzuldum.
cok iyi bi adamsin ve harika bi muhendissin
seninle calismak benim icin zevkti, gelecekte basarilar dilerim.

sonra 15 gun sonra esim yazmis
nasilsin, (sirket terimi kullanmis) ile savas nasil gidiyor?

kadin:
senden haber almak cok guzel
(ayni terim ) su an iyi. paskalya oldugundan hicbir sey calismiyor, tatil donusu savasa devam.
sen nasilsin? yeni sirketine basladin mi?
bizi ozluyor musun :KK70:

cevabini aldigima sevindim
umarim iyi bi paskalya gecirmissindir,ben 2 haftalik egitim surecindeyim
kesinlikle hepinizi ozluyorum
iletisimde kalacagim kendine iyi bak

neyse bunlari okuyunca yine ikilemde kaldim. esim sanki kadina yanasmaya calisiyor gibi geldi.
linkedini takibe basladim. 2 gun sonra kadin baska bi pozisyona gecmis.
esim de yeni pozisyonunu sormus.
kadin da sadece pozisyon adini soylemis.
ondan sonra baska bi mesajlasma yok.

Sizce esim bu kadina dostca olmayan hisler besliyor olabilir mi?
ilk okudugumda bogasim geldi. ve gunlerce esime kotu davrandim ama simdi biraz daha sakinim. cevaplariniza hazirim.
lakin esime veya kadina hakaretvari yorumlar yapacaklar geri dursun.
gayet medeni bir şekilde konuşmuşlar. özel bir konuşma yok, hep iş.
kötü düşünme bence, yanaşmaya çalışsa aynı şirketteyken daha kolay olmaz mıydı ?

gayet medeni bir şekilde konuşmuşlar. özel bir konuşma yok, hep iş.
kötü düşünme bence, yanaşmaya çalışsa aynı şirketteyken daha kolay olmaz mıydı ?
Telefonda olsa bu konuşma ben de şüphelenmezdim arkadaşı derdim ama kadını hususi arayıp bulmuş. Telefonu bile olmayan o kadar uzak bir insana bu sosyal medya ilgisi saçma geldi.

Ben esinde bir sıkıntı gormedim kadin bizi ozluyor musun lafina hepinizi ozluyorum demis genellemis yani.bu kadin milleti de az degil bizi hazirlamaliydin cok uzuldum harika bir adamsin sana nee ya sana ne esin gayet mesafeli kadin da sorun.

Ben garip bir sey goremedim
Iki eski is arkadasinin birbiriyle iletisimi koparmamasi adina yazilmis gayet normal mesajlar. Ben de eski is yerimden erkek arkadaslarla mesajlasiyorum sakalasiyorum. Insanim sonucta robot degilim, herkesle belli bir yakinlikta kalmaya calisiyorum zira ayni gemideyiz tekrar karsilasabiliriz birlikte calisabiliriz

Ben esinde bir sıkıntı gormedim kadin bizi ozluyor musun lafina hepinizi ozluyorum demis genellemis yani.bu kadin milleti de az degil bizi hazirlamaliydin cok uzuldum harika bir adamsin sana nee ya sana ne esin gayet mesafeli kadin da sorun.
kadin mailde oyle yazmis ama linkedinde cok mesafeli.
linkedinde de boyle yazsa esim kesin uzatirdi

Ben böyle bir durumda cok rahatsiz olurdum. Ve esimi uyanırdım bir daha bu kadının ismini her hangi bir platformda okur görürssem seninle ilgili külahları değişiriz derdim.
Yani evet iş arakdasi olabilir masj atmış olabilir hatir sormak icin ama her yerden onu aratması ve msjlaşma çabası ilgo çekici. Bizde çalıştık bizede asılanlar vardı aynı yollar mail atar msj atarm oradan buradan arar.
Yani bilmiyorum ama icinizin rahstsiz olmasi konusunda haklısınız ben resmiyetten yanayım m
Ha msjlarda bişey yok ama
Maj atma mail atma face aratma bunlar senin onune cikanlar ya çıkmayanlar ??? Erkek kadın evli ise mesafeli olacak arkadaş .... erkekler kadın arkadaşlarına karşı bayanlarda erkek arkadaşlarına karşı mesafeyi korumak zorunda bekar gibi davranamazyız arkasını önünü düşünmek zorundayız.

Back
X