- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da oyle geldikadının verdıgı cvp gayet normal , kendımı kadının yerine koydum iş arkadasım bana yazsa bende aynı cvp lerı verirdim ,
ama kocan açık kapı arıyor gibime geldi
kadin zaten ayni sirkette kalmis terfi almis sadeceşimdi eşin eski işini özlüyor olabilir
ya da o firmaya kinlenmiş işte oranın eski elemanlarının ayrılmasından haz alıyor olabilir
yıllarca bir yerde çalıştım hala insanlar beni gördükçe onları sorarlar
ay haber alıyor musun vs s diye
sokakta karşılaşırsam konuşuyorum vs der geçerim
eşiniz hala içerden bilgi almak ister gibi
bence kadını linkedin de görünce neden ayrılmış ne olmuş öğrenmek istedi
o nedenle mesajlaştı ama kadın çok bilgi vermemiş
yapabilir tabii ama neden sadece bu kadin ?Bekar kadınlar evli erkeklerle konuşup işini, sağlığını, ne yaptığını, nasıl gittiğini konuşamazlar mı?
Ya da evli bir erkek, kadın bir arkadaşıyla konuşup bunları soramaz mı?
Ben konuşuyorum, nişanlım da konuşuyor. Bir güne bir gün telefonunu karıştırma gereği bile duymadım.
Bence kontrolü elinizde tutun ama aldatıyormuş gibi de davranmayın!
boyle bir sey soylersem cok felaket ters teper. o yuzden bu sefer temkinliyim. gizli bakiyorum. baktim arkadaslik disi asikar bir sey var. o zaman sonrasini dusunurum.Ben böyle bir durumda cok rahatsiz olurdum. Ve esimi uyanırdım bir daha bu kadının ismini her hangi bir platformda okur görürssem seninle ilgili külahları değişiriz derdim.
Yani evet iş arakdasi olabilir masj atmış olabilir hatir sormak icin ama her yerden onu aratması ve msjlaşma çabası ilgo çekici. Bizde çalıştık bizede asılanlar vardı aynı yollar mail atar msj atarm oradan buradan arar.
Yani bilmiyorum ama icinizin rahstsiz olmasi konusunda haklısınız ben resmiyetten yanayım m
Ha msjlarda bişey yok ama
Maj atma mail atma face aratma bunlar senin onune cikanlar ya çıkmayanlar ??? Erkek kadın evli ise mesafeli olacak arkadaş .... erkekler kadın arkadaşlarına karşı bayanlarda erkek arkadaşlarına karşı mesafeyi korumak zorunda bekar gibi davranamazyız arkasını önünü düşünmek zorundayız.
yapabilir tabii ama neden sadece bu kadin ?
zaten kadinin mesajlari bana normal geliyor. kasiyer bile hayatim diyor alisveris yaparken.Kesinlikle iyi niyetli gibi görünürken mesajlaşma
İsim soy isim
Soy isim isim
İsim soy isim ülke
Şeklinde delirmişcesine search etmek hiç masum değil... ama kız tarafında birşey yok bunu söyleyebiliriz anladığım kadarıyla kız yabancı onlar samimidir bizler gibi mesafeli değildir o nedenle bizi özle yada bizi özledin mi demiş olması normal burada birine bizi özle yada bizi özledin mi demek direk yürümek hatta koşmak demektir
Gayet normal geldi bana. eşiniz mühendis sanırım belki de daha büyük bir firmada veya uluslararası bir projede yer almak istiyor. iş dünyasında sosyal ilişkiler önemlidir. eşiniz bunun farkında demek ki.bir de esim yeni sirketi kucuk bi sirket, oburu globaldi. cok is arkadasi vardi. burada sadece 1 kisi ile ofisini paylasiyor. merkez baska sehirde. o yuzden eski is arkadaslarini ozlediginden arada bahsediyor. ama sadece bu kadinla iletisimde su an ?
Baska sorunlar var tabii ama iletisim sorunlari. Sadakat ile ilgili bariz bir sey olmadi simdiye kadarBen bişey göremedim ya yazışmalarda, başka sorunlarınız varsa bilemem tabi ki, ama benim eşime ait olsa bu döküm hiç canımı sıkmam.