• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu mesajlar arkadasca mi, esimin niyeti?

Bana konusmalar cok normal geldi, ozellikle ingilizceden cevrildigini dusunursek, turkce karsiliklari cok abarti duruyo aslinda o kadar degil.
Esiniz turk kadin yabanci heralde ingilizce konusuyolar. Esinizin kadini aratmasina sasirdim, facebookta baska kisilerede bakiyomu arada yoksa bi farkettiginiz bu kadin mi oldu ?
niye direk soylemiyosunuz boyle boyle gordum mesajlarini evet baktim kim bu kadin biraz samimi geldi konusmaniz ben yapsam ne dusunursun falan diye konuyu acabilirsin. esinin ifadesinden daha cok sey anlarsin, biz ne desek hepsi tahmin yani. bence aklinda kalacagina konus...

Ben problem görmedim
Bir iki gün sonra eski iş arkadaşlarınla görüşüyor musun der bir ağzını yoklarim o da tedirgin olsun o kadar
sıradan bir konuşma bana kalirsa

bana sıkıntı varmış gibi görünmedi özellikle mailleşmede her şey çok normal,
linkedin kısmına gelince, eşinin bu kadınla bağlantıda kalmasını gerektirecek bir durum var mı, yani kadınla aynı pozisyondalarsa, kadının cevresi genişse vs vs iş için iletişimi devam ettirmeye çalışıyor olabilr diye düşündüm, yine orda da bir yürüme durumu yok çünkü.

Ben problem görmedim
Bir iki gün sonra eski iş arkadaşlarınla görüşüyor musun der bir ağzını yoklarim o da tedirgin olsun o kadar
sıradan bir konuşma bana kalirsa
Zaten bu mesajlardan sonra ise donmek istiyorum is arkadaslarimla muhabbeti ozledim dedim. Evde bi sen bi cocuklar bunaldim artik dedim

Bana konusmalar cok normal geldi, ozellikle ingilizceden cevrildigini dusunursek, turkce karsiliklari cok abarti duruyo aslinda o kadar degil.
Esiniz turk kadin yabanci heralde ingilizce konusuyolar. Esinizin kadini aratmasina sasirdim, facebookta baska kisilerede bakiyomu arada yoksa bi farkettiginiz bu kadin mi oldu ?
niye direk soylemiyosunuz boyle boyle gordum mesajlarini evet baktim kim bu kadin biraz samimi geldi konusmaniz ben yapsam ne dusunursun falan diye konuyu acabilirsin. esinin ifadesinden daha cok sey anlarsin, biz ne desek hepsi tahmin yani. bence aklinda kalacagina konus...
Hayir esimle bu konulari konusmak herseyi sarpa sardirir. Sen benim serefsiz oldugumu mu dusunuyorsun. Senin dusuncen kirli falan saydirir.

bana sıkıntı varmış gibi görünmedi özellikle mailleşmede her şey çok normal,
linkedin kısmına gelince, eşinin bu kadınla bağlantıda kalmasını gerektirecek bir durum var mı, yani kadınla aynı pozisyondalarsa, kadının cevresi genişse vs vs iş için iletişimi devam ettirmeye çalışıyor olabilr diye düşündüm, yine orda da bir yürüme durumu yok çünkü.
Esim boyle dusunur. Bundan iki onceki is yerine dahi arada sirada ugrar.
Tanidiklarla bagi koparmaz. Cok sosyal bi insandir. Ama bu kadini 4-5 ay once ayni is yerinde calisiyorlarken fb dan aratmis oldugu icin iskillendim.

Bence sıkıntı yok. Benim de arkadaşlarım vardı eski çalıştığım yerlerde, arasıra aratırım isimlerini bulmaya çalışırım. Özlerim de onları. Güzel mücadeleler vermiştik zamanında, biri hakim oldu ara ki bulasın.. Evli, çocuklu adam ama çok severdim. Çok mert bir insandı. Olur böyle şeyler yani hemen duygusal yakınlık vardır diye düşünme.

Esim boyle dusunur. Bundan iki onceki is yerine dahi arada sirada ugrar.
Tanidiklarla bagi koparmaz. Cok sosyal bi insandir. Ama bu kadini 4-5 ay once ayni is yerinde calisiyorlarken fb dan aratmis oldugu icin iskillendim.

bence sıkıntı yok,
ben de hep kızarım kendime, iş arkadaşlarımla bağlantıyı koparmasaydım keşke diye :) iyidir yani iletişimde kalmak.
bence kadını bir iş bağlantısı olarak görüyor ondan aratmış, yoksa en ufak bir hoşlantı ifadesi olurdu yazışmalarında.

Ben bir sorun göremedim arkadaşça geldi. Takılmayın bence. Siz ne kadar güzel zayıflamışsınız öyle. Tebrik ederim. :)

Esınızle alakalı 2. Kez boyle bır soru ısaretı
Kı bence bunlar sadece sızın gorebıldıklerınız
Ya goremedıklerınız ?
Flörtleşmeye meyili var.

bence sıkıntı yok,
ben de hep kızarım kendime, iş arkadaşlarımla bağlantıyı koparmasaydım keşke diye :) iyidir yani iletişimde kalmak.
bence kadını bir iş bağlantısı olarak görüyor ondan aratmış, yoksa en ufak bir hoşlantı ifadesi olurdu yazışmalarında.
Elma ltd seni kaybetmeyi goze alamaz demis ya :ssz:

Kocan alenen aranıyor, kadın yüz vermiyor gibi görünsede o da aranıyor...
Yakında patlak verir sabret...

Yani mesajlardan su çıkıyor taraflardan biri adım atsa birşeyler olacak gibi. Ama diğer iş arkadaşlarına da aynıysa birşey diyemem o zaman sen abartıyorsun diyebilirim

bu konuyu acmak icin sakinlesmeyi bekledim. cunku mesajlari ilk gordugumde cinlerim tepeme cikti buradan gelecek yorumlari akli selim ile degerlendiremeyecektim. uzun uzun yazdim ona gore :)

not mesajlar ingilizceden ceviri oldugundan biraz havada kalabilir.
yaklasik bir hafta once rasgele esimin linkedini acik kalmis. esimin aktif kullandigindan haberim yoktu. mesajlarina bakayim dedim. sadece tek bir kisiye mesaj atmis. eski is yerinden baska bolumden bi kadin.
yazdigi mesaj su. Merhaba xx neden linkedindesin merak ettim.
kadin da is bulmak icin yazmis. esim de
elma ltd (sirketinin ismi) seni kaybetmeyi goze alamaz. yazmis
kadin cevap yazmamis.
neyse bunu gorunce ben bi cinlendim cunku, 4-5 ay once bu kadinin ismini facebook hesabimda arananlarda gormustum. esim fb kullanmadigindan benim hesaptan su sekilde aratmisti :
isim soyisim
isim soyisim ulke
isim soyisim sirket adi ama ben olabilir ben gunde kac kisiyi aratiyorum diye pek suphelenmemistim.
bunu hatirlayinca hemen mailine girdim
kadinin ismini arattim. esim sirketin mail grubuna ben isten ayriliyorum bugun son gunum sizinle calismak cok guzeldi vs vs diye bi mesaj yazmis, ozellikle su kisilere tesekkur ediyorum diye kadinin ismi de dahil 10 kisiyi de eklemis.
kadindan da cevap olarak gelen mail:
yyyy (esimin ismi)!!!!
ayrildigini yeni ogrendim. bizi buna hazirlamaliydin. ayrilmayi dusundugunu bilmeliydik ki bu haberi kolaylikla karsilayalim.
isi biraktigina gercekten gercekten cok uzuldum.
cok iyi bi adamsin ve harika bi muhendissin
seninle calismak benim icin zevkti, gelecekte basarilar dilerim.

sonra 15 gun sonra esim yazmis
nasilsin, (sirket terimi kullanmis) ile savas nasil gidiyor?

kadin:
senden haber almak cok guzel
(ayni terim ) su an iyi. paskalya oldugundan hicbir sey calismiyor, tatil donusu savasa devam.
sen nasilsin? yeni sirketine basladin mi?
bizi ozluyor musun :KK70:

cevabini aldigima sevindim
umarim iyi bi paskalya gecirmissindir,ben 2 haftalik egitim surecindeyim
kesinlikle hepinizi ozluyorum
iletisimde kalacagim kendine iyi bak

neyse bunlari okuyunca yine ikilemde kaldim. esim sanki kadina yanasmaya calisiyor gibi geldi.
linkedini takibe basladim. 2 gun sonra kadin baska bi pozisyona gecmis.
esim de yeni pozisyonunu sormus.
kadin da sadece pozisyon adini soylemis.
ondan sonra baska bi mesajlasma yok.

Sizce esim bu kadina dostca olmayan hisler besliyor olabilir mi?
ilk okudugumda bogasim geldi. ve gunlerce esime kotu davrandim ama simdi biraz daha sakinim. cevaplariniza hazirim.
lakin esime veya kadina hakaretvari yorumlar yapacaklar geri dursun.

Mesajlarda anormal bir durum göremedim.
Yalnız eşinizin o kadına ulaşmaya çalışması, sosyal medyada fellik fellik araması pek hayra alamet değil...

Back
X