Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence içine atmakla hata etmişsin canım konuyu eşinle mutlaka konuşmalısın burada kimse seni bu konuda rahatlatamaz kafandaki çelişkiyi tek giderecek kişi eşin mutlaka söyle bu yazışmaların anlamı Ne rahatsız oldum kıskandım ve açıkçası senden şüphelendim bile de açık açık söyle kendisini açıklama fırsatı ver onabu konuyu acmak icin sakinlesmeyi bekledim. cunku mesajlari ilk gordugumde cinlerim tepeme cikti buradan gelecek yorumlari akli selim ile degerlendiremeyecektim. uzun uzun yazdim ona gore :)
not mesajlar ingilizceden ceviri oldugundan biraz havada kalabilir.
yaklasik bir hafta once rasgele esimin linkedini acik kalmis. esimin aktif kullandigindan haberim yoktu. mesajlarina bakayim dedim. sadece tek bir kisiye mesaj atmis. eski is yerinden baska bolumden bi kadin.
yazdigi mesaj su. Merhaba xx neden linkedindesin merak ettim.
kadin da is bulmak icin yazmis. esim de
elma ltd (sirketinin ismi) seni kaybetmeyi goze alamaz. yazmis
kadin cevap yazmamis.
neyse bunu gorunce ben bi cinlendim cunku, 4-5 ay once bu kadinin ismini facebook hesabimda arananlarda gormustum. esim fb kullanmadigindan benim hesaptan su sekilde aratmisti :
isim soyisim
isim soyisim ulke
isim soyisim sirket adi ama ben olabilir ben gunde kac kisiyi aratiyorum diye pek suphelenmemistim.
bunu hatirlayinca hemen mailine girdim
kadinin ismini arattim. esim sirketin mail grubuna ben isten ayriliyorum bugun son gunum sizinle calismak cok guzeldi vs vs diye bi mesaj yazmis, ozellikle su kisilere tesekkur ediyorum diye kadinin ismi de dahil 10 kisiyi de eklemis.
kadindan da cevap olarak gelen mail:
yyyy (esimin ismi)!!!!
ayrildigini yeni ogrendim. bizi buna hazirlamaliydin. ayrilmayi dusundugunu bilmeliydik ki bu haberi kolaylikla karsilayalim.
isi biraktigina gercekten gercekten cok uzuldum.
cok iyi bi adamsin ve harika bi muhendissin
seninle calismak benim icin zevkti, gelecekte basarilar dilerim.
sonra 15 gun sonra esim yazmis
nasilsin, (sirket terimi kullanmis) ile savas nasil gidiyor?
kadin:
senden haber almak cok guzel
(ayni terim ) su an iyi. paskalya oldugundan hicbir sey calismiyor, tatil donusu savasa devam.
sen nasilsin? yeni sirketine basladin mi?
bizi ozluyor musun
cevabini aldigima sevindim
umarim iyi bi paskalya gecirmissindir,ben 2 haftalik egitim surecindeyim
kesinlikle hepinizi ozluyorum
iletisimde kalacagim kendine iyi bak
neyse bunlari okuyunca yine ikilemde kaldim. esim sanki kadina yanasmaya calisiyor gibi geldi.
linkedini takibe basladim. 2 gun sonra kadin baska bi pozisyona gecmis.
esim de yeni pozisyonunu sormus.
kadin da sadece pozisyon adini soylemis.
ondan sonra baska bi mesajlasma yok.
Sizce esim bu kadina dostca olmayan hisler besliyor olabilir mi?
ilk okudugumda bogasim geldi. ve gunlerce esime kotu davrandim ama simdi biraz daha sakinim. cevaplariniza hazirim.
lakin esime veya kadina hakaretvari yorumlar yapacaklar geri dursun.
Yok canim esimi taniyorumBence içine atmakla hata etmişsin canım konuyu eşinle mutlaka konuşmalısın burada kimse seni bu konuda rahatlatamaz kafandaki çelişkiyi tek giderecek kişi eşin mutlaka söyle bu yazışmaların anlamı Ne rahatsız oldum kıskandım ve açıkçası senden şüphelendim bile de açık açık söyle kendisini açıklama fırsatı ver ona
Seviyesiz bir yazisma yok ortada. Durduk yere huzurunuzu bozmayin derim.bu konuyu acmak icin sakinlesmeyi bekledim. cunku mesajlari ilk gordugumde cinlerim tepeme cikti buradan gelecek yorumlari akli selim ile degerlendiremeyecektim. uzun uzun yazdim ona gore :)
yaklasik bir hafta once rasgele esimin linkedini acik kalmis. esimin aktif kullandigindan haberim yoktu. mesajlarina bakayim dedim. sadece tek bir kisiye mesaj atmis. eski is yerinden baska bolumden bi kadin.
kadin cevap yazmamis.
neyse bunu gorunce ben bi cinlendim cunku, 4-5 ay once bu kadinin ismini facebook hesabimda arananlarda gormustum. esim fb kullanmadigindan benim hesaptan su sekilde aratmisti :
isim soyisim
isim soyisim ulke
isim soyisim sirket adi ama ben olabilir ben gunde kac kisiyi aratiyorum diye pek suphelenmemistim.
kadinin ismini arattim. esim sirketin mail grubuna ben isten ayriliyorum bugun son gunum sizinle calismak cok guzeldi vs vs diye bi mesaj yazmis, ozellikle su kisilere tesekkur ediyorum diye kadinin ismi de dahil 10 kisiyi de eklemis.
yyyy (esimin ismi)!!!!
ayrildigini yeni ogrendim. bizi buna hazirlamaliydin. ayrilmayi dusundugunu bilmeliydik ki bu haberi kolaylikla karsilayalim.
kadin:
(ayni terim ) su an iyi. paskalya oldugundan hicbir sey calismiyor, tatil donusu savasa devam.
bizi ozluyor musun
neyse bunlari okuyunca yine ikilemde kaldim. esim sanki kadina yanasmaya calisiyor gibi geldi.
ilk okudugumda bogasim geldi. ve gunlerce esime kotu davrandim ama simdi biraz daha sakinim. cevaplariniza hazirim.
Neden dolayı peki ? Özel yazışmalarımı okudun beni takip ettin diye mi kızacaktır yoksa bana güvenmiyor musun diye mi? Ama öyle bir tepki vermeye hakkı yok başka bir kadınla olan konuşmasını açıklamak zorunda o zaman bir daha yazılırken gir odaya sanki o an görmüş gibi yap sor aaa kimle konuşuyorsun falan diye böyle sıradan şekilde tabi denk gelirsen.. ama bu yazışma mevzusunu sorduğunda sinirlenmesi de normal değil ya hakkı yok buna açıklamak zorunda sinirlenirse sinirlensin suç mu bastırıyorsun hayırdır dersin? Allah Allah yaa ne münasebet o da sana sorabilir sen de ona eşler birbirine bunu sorma hakkına sahip.
Yok canim esimi taniyorum
Cok kotu tepki verecektir.
Evet son paragrafınıza harfiyen katılıyorum.Ben art niyet görmedim. Hele ki kadından yana. Eşiniz de bana masum göründü, ama bu biraz da eşinizin yapısına göre değişebilir.
Atıyorum insanlarla çok rahat kaynaşmayan, çok sosyal olmayan ve karşı cinsten pek arkadaşı olmayan, iş arkadaşlarıyla çok görüşmeyen, yazışmayan bir adamsa, insanın içine kurt düşebilir.
Ama zaten hoş sohbet, insanı muhabbeti seven, iş hayatında arkadaşlıklar kuran, iş ya da iş dışı karşı cinsten arkadaşları olan ya da hiç değilse belli bir seviyede ilişkiler sürdürebilen biriyse, son derece normal.
Bir de geçmişte çalıştığı insanlarla, kariyerini düşünerek de irtibatta kalmak istemesi doğal. Sonuçta şu an büyük bir şirketten küçük bir ofise geçmiş. Oradaki ortamı özlüyor olabilir. Bu kadını kendine -arkadaşça- yakın görmüş, irtibatı koparmak istemiyor olabilir. Hele ki sosyal biriyse ve iş bağlantılarına önem veriyorsa. Ya da sadece onunla irtibata geçmesinin ardında, işle ilgili bambaşka bir hesap olabilir. Atıyorum kadının iyi bağlantıları vardır, şirkette sözü geçer bir konumdadır, vs vs..
Bu yüzden meseleyi çok ciddiye almayın derim.
bir ilgi olduğu kesin belki işi ilerletmek gibi bir planı yok ama kadını beğeniyor bence o yüzden konuşmak istiyor onunla.. devam etmesi tehlikeli olabilir o da şu an durumun vahametinin farkında olmayabilir sorsan arkadaşça der ama bu ilgi farklı bir yöne kayabilir bence rahatlıkla eşinizde o yüzden her şeyi çok masum görüp devam ettirmemeli.bu konuyu acmak icin sakinlesmeyi bekledim. cunku mesajlari ilk gordugumde cinlerim tepeme cikti buradan gelecek yorumlari akli selim ile degerlendiremeyecektim. uzun uzun yazdim ona gore :)
kadin cevap yazmamis.
isim soyisim
isim soyisim ulke
yyyy (esimin ismi)!!!!
kadin:
bizi ozluyor musun