• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu model kayınvalide sizde varmı?

larisya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.224
8
36
İstanbul
Kızlar kayınvalidem çok saçma konuşan biri.Birgün akrabalarınla oturuyoruz. herkezin yanında bana durup dururken oğlumun senlen evlenmeden önce çocukları vardı dedi.ha ha ha diye kahkaha attı.yok öyle birşey biliyorum.benimle alay geçiyor.sonra tanıdıkları iki dul kadın var.ikiside eşimden yaşca büyükler.kadının ikiside eşinden ayrılmış.eşimle, kaynıma döndü.özellikle eşime söyleyerek oğlum.birini sen birini kardeşin alsın dedi.yine ha ha ha.sonra tv magazinde bülent ersoyun genç sevgililerini anlatıyordu.sonra eşime ve kaynıma döndü oğlum biriniz bunu alında köşeyi dönün dedi.ben bu kadının aklı dengesinden şüphe duyuyorum.çok iğrenç ötesi şakalar yapıyor.gülmüyorum yorumda yapmıyorum aklını kaçırdığına inanıyorum.sizdede varmı benim kayınvalide modelinden?

kızlar kayınvalidem çok saçma konuşan biri.birgün akrabalarınla oturuyoruz. Herkezin yanında bana durup dururken oğlumun senlen evlenmeden önce çocukları vardı dedi.ha ha ha diye kahkaha attı.yok öyle birşey biliyorum.benimle alay geçiyor.sonra tanıdıkları iki dul kadın var.ikiside eşimden yaşca büyükler.kadının ikiside eşinden ayrılmış.eşimle, kaynıma döndü.özellikle eşime söyleyerek oğlum.birini sen birini kardeşin alsın dedi.yine ha ha ha.sonra tv magazinde bülent ersoyun genç sevgililerini anlatıyordu.sonra eşime ve kaynıma döndü oğlum biriniz bunu alında köşeyi dönün dedi.ben bu kadının aklı dengesinden şüphe duyuyorum.çok iğrenç ötesi şakalar yapıyor.gülmüyorum yorumda yapmıyorum aklını kaçırdığına inanıyorum.sizdede varmı benim kayınvalide modelinden?

bence kafa :))) darılmayın ama kv yüzünden dayak yiyenlere nazaren çok komik ,şakacı bir kadın geldi bana...

Sonuçta hep oğulları üzerinden şaka yapıyor.ne var ki alınacak kırılacak,size bulaşmasın,kakara kikiri gülün işte ...kızmayın nolur...ben mizahı çok severim.benim kayınvalidem bir duvardan farksızdır....komik bulmasanızda kendince sizi neşelendiren kocaman bir kadın var hayatınızda...

Gönlünü yapın iki gülün bence...tabii ucu size dokunmuyorsa.))

Sinirleniğini anlarsa daha çok üstüne gelir.
Bence ya hiç sesini çıkarma yada onla gül eğlen ciddiye almadığını anlasın:31:

Hiç normal değil, deli midir nedir.
Kocaman adamlara, evli barklı insanlara yapılacak şaka mı bu.
Tasvip etmem böyle insanları.
Allah yardım etsin size.

Sinirleniğini anlarsa daha çok üstüne gelir.
Bence ya hiç sesini çıkarma yada onla gül eğlen ciddiye almadığını anlasın:31:

hiç tepki vermiyorum.ne gülüyorum nede sesimi çıkarıyorum.duymamış gibi yapıyorum.başka birşeyle ilgileniyormuş gibi yapıyorum.

Koskoca kadın ne kadar saçma davranmış konuşmuş.Duymamazlıktan gelerek tepki vermeyerek en doğrusunu yapıyorsunuz.Tepki vermesi gereken birisi varsa oda eşiniz.Çok rahatsız oluyorsanız eşinize bahsedin bu durumdan ya da tamamen yok sayın esprilerini(!) şakalarını.

Son düzenleme:
bence kafa :))) darılmayın ama kv yüzünden dayak yiyenlere nazaren çok komik ,şakacı bir kadın geldi bana...

Sonuçta hep oğulları üzerinden şaka yapıyor.ne var ki alınacak kırılacak,size bulaşmasın,kakara kikiri gülün işte ...kızmayın nolur...ben mizahı çok severim.benim kayınvalidem bir duvardan farksızdır....komik bulmasanızda kendince sizi neşelendiren kocaman bir kadın var hayatınızda...

Gönlünü yapın iki gülün bence...tabii ucu size dokunmuyorsa.))

şakanın dozunu ayarlasa tamam okey.oğlarının dul kadınlarla ne işi var.oğullarının aklında yoksada aklına düşürecek.kayınvalidem biraz maceraperestir.bülent ersoy şakası zaten nasıl oğullarına böyle şeyleri yakıştırıyor anlamadım.

Acayip bi'kadın orası kesin :27:

Sinirlendiğini, bozulduğunu belli etme de saçmalamalar iki katına çıkmasın. Hatta ters psikoloji yapıp ondan daha çok eğleniyormuş gibi yap kahkalar at belki "gelin mutlu oldu" der yapmaz bi'daha:9:

Ama belki sana göre yapmıyodur, belki hep böyledir:31:

ben kayınvaldeye büyüktür laf sokulmaması gerekir diye düşünürüm hep
ama senin kayınvalden iyi bir lafı haketmiş
haddini bildir sen bu kadına

bana çok kötü niyetliymiş gibi gelmedi nedense. sadece nasıl konuşacağını bilmiyor ve bunun sizi rahatsız edebileceğinin farkında değil. Hani bana yapsaydı aynı şeyleri katılırdım şakaya. Çocukları mı vardı dedi. Aaa getirsen tanışalım der ben de basardım kahkahayı.:52::52: Ya da bunları siz alın deyince ama hükümet nikahı benimdir anlamam derdim :27:

iletişiminiz nasıl onun dışında hiç bilmiyorum. eğer iyiyseniz ikiniz yalnızken filan konuşmaya çalışın anlayacağı bir dilden. Yok anlamaz derseniz bence sizde gülmeye çalışın bence size takılmak için yapıyordur. Aynı şekilde eğlenirseniz susacağını düşünüyorum.

bir ihtimal daha var ki o da şu eğer iletişiminiz zaten iyi değilse gözünüze batıyor da olabilir. o zaman sorunun asıl kaynağına doğru gidin.

şu da bir gerçekki evet aile arasında olsa neyse ama akrabaların yanında olması pek hoş olmamış...

Koskoca kadın ne kadar saçma davranmış konuşmuş.Duymamazlıktan gelerek tepki vermeyerek en doğrusunu yapıyorsunuz.Tepki vermesi gereken birisi varsa oda eşiniz.Çok rahatsız oluyorsanız eşinize bahsedin bu durumdan ya da tamamen yok sayın esprilerini(!) şakalarını.

eşimde her şakasında şaşkın şaşkın annesine bakıyor.kv kendi söylüyor kendi şakasına kendi gülüyor./COLOR]

Kızlar kayınvalidem çok saçma konuşan biri.Birgün akrabalarınla oturuyoruz. herkezin yanında bana durup dururken oğlumun senlen evlenmeden önce çocukları vardı dedi.ha ha ha diye kahkaha attı.yok öyle birşey biliyorum.benimle alay geçiyor.sonra tanıdıkları iki dul kadın var.ikiside eşimden yaşca büyükler.kadının ikiside eşinden ayrılmış.eşimle, kaynıma döndü.özellikle eşime söyleyerek oğlum.birini sen birini kardeşin alsın dedi.yine ha ha ha.sonra tv magazinde bülent ersoyun genç sevgililerini anlatıyordu.sonra eşime ve kaynıma döndü oğlum biriniz bunu alında köşeyi dönün dedi.ben bu kadının aklı dengesinden şüphe duyuyorum.çok iğrenç ötesi şakalar yapıyor.gülmüyorum yorumda yapmıyorum aklını kaçırdığına inanıyorum.sizdede varmı benim kayınvalide modelinden?

senin kayınvaliden zirveyi zorluyor
patavatsız kaynanalar listesinde kesinlikle var

bu konu bana çoook can sıkıcı geldi
yahu insanın eşinin şaka bile olsa başkasına yakıştırılması ne berbat bişi
bu adam onun nikahlısı ya ayşe fatma dul bekar farketmez olmaz yaa
bu ne saçma sapan muhabbet
başka konu mu kalmadı gülünecek eğlenilecek

eşinin, annesine kesinlikle tepki vermesi lazım
sen, kendi kardeşin ve eşin varken
senin ailen iki dul adam için birini sen al birini de kardeşin alsın dese
eşin yine sessiz mi kalıcak
aman annen işte nolucak mı diyecek
eşin dur demedikten sonra durmaz
eşin dur dese de belki durmaz ama en azından bir fark olur

benımki senınkının bı ust modeli

eşimle bana kızkardeşinin gelinin anlatıyor kendınden geçmiş benı sınırlendırmek için şöyle sutun gıbı upuzun bacakları var dedı

bacaklarıda bıze en lazım olan kısmı zaten dedım geçtim :47::47:

şakanın dozunu ayarlasa tamam okey.oğlarının dul kadınlarla ne işi var.oğullarının aklında yoksada aklına düşürecek.kayınvalidem biraz maceraperestir.bülent ersoy şakası zaten nasıl oğullarına böyle şeyleri yakıştırıyor anlamadım.

Akşam akşam gülümsettin beni Larissa :))

MACERAPEREST KAYINVALİDE ne hoş deyim...Dengesiz de olsa zararsız bence...Bülent ablayı çok seviyor demek ki....Bülent abla bir o giydigi çinçilaların bir de yanına aldıgı süt oğlanların günahını ödeyemez bence:)) Kayınvaliden hakkaten ilginç bir tip.Başka konularda sinirine dokunduysa ne söylerse zarasız da olsa batacaktır.

La havle çek ne diyeyim Larissa...İyi akşamlar ...

Kaynana dediğin gelini beğenmiyorsa oğlunu kuytu köşelere çekip gelinine karşı doldurur en fazla, bu tipe normal kaynana diyoruz. Ama seninki anlatımına göre hasta, kesinlikle psikolojik bir sorunu var diye düşünüyorum. MedCezirim haklı, bu kadını doktora götürün geç olmadan. Rahatsız olabilir.

Gül geç bence de söylenenlere:1:
Ama bi kocanla da konuşsana annen neden böyle söylüyo gibisinden:26:

Back
X