bebiskom ναяℓığıη öуℓ Kayıtlı Üye 17 Nisan 2009 2.495 4 158 İstanbul 2 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #1 Arkadaslar şu çiçeğin yapilisini bilen var mi,parça parca mi yapilip ekleniyor anlamadim bilen arkadaslar yardimci olabilir mi ??? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2013
Arkadaslar şu çiçeğin yapilisini bilen var mi,parça parca mi yapilip ekleniyor anlamadim bilen arkadaslar yardimci olabilir mi ???
CLeOpaTRa Mina ile Yasir'in Annesi Kayıtlı Üye 28 Şubat 2008 6.908 34 358 35 2 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #2 parça parça yapılıp ekleniyor qibi duruo canım ama burdan anlamamız biraz zor qibi elimizde olsa daha iyi anlardık bilmiyorumkismile
parça parça yapılıp ekleniyor qibi duruo canım ama burdan anlamamız biraz zor qibi elimizde olsa daha iyi anlardık bilmiyorumkismile
bebiskom ναяℓığıη öуℓ Kayıtlı Üye 17 Nisan 2009 2.495 4 158 İstanbul 2 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #3 bende netten buldum aciklamasi yoktu yaptigim kasnak isine islicem umarim yapilisini da bulabilirim
antikNAKIXSXer Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2007 202 0 116 Bursa 13 Mayıs 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bebiskom #4 parça parça olması gerek çiçek ütüsüylede ütü yapılmış kenarlarına birleştirilip altan dikilmiş silikon ilede yapıştıra bilirsizin yaparak biçimi kesin tek tek kızken gitmiştim çiçek yapımına
parça parça olması gerek çiçek ütüsüylede ütü yapılmış kenarlarına birleştirilip altan dikilmiş silikon ilede yapıştıra bilirsizin yaparak biçimi kesin tek tek kızken gitmiştim çiçek yapımına