Bu mübarek günde kalbimi kırdınya ne layık san onu gör

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
Günaydın arkadaşlar
Dün akşam kv yi iftara davet etmiştim. Akşam eşimle bir tartışma yaşadık. Her sene fitre parasını eşimin teyzesinin kizina veriyorduk bu sene benim tarafımdan bir yakınımında durumu iyi degil ona verelim dedim eşimde hiç ses yok. Sonra bana bu senede benim tarafıma verelim derken itişiklikmi yapıyorsun dedi. Ne alakası var dedim. Kızdım bu arada kv yan odada uyuyor. Gönlün yoksa vermeye o zaman sen oraya ver bende buraya vereyim dedim. Bende çalışıyorum. Bana sen işi bırak kendini biseymi sanıyorsun diye bağırıyor daha birçok sey söyledi hakaret etti. Bende yazıklar olsun sana dedim konuyu nerden nereye getirdin dedim yatak odası na geçtim bu kezde arkamdan sen zaten annem geldi diye bunları yapıyorsun diye bağırmaya başladı şok oldum. Kv de bagrismalara uyandı geldi ben ne kadar anne senle bir ilgisi yok desemde kulağı daha cok oglundaydı. Dayanamadım yatak odası na tekrar geçtim kapıyı çarptım sabahın beşine kadar ana oğul beni cekistirdiler. Neler söylüyor annesine yok başımı yaktinda yok geberse gitsr bayram edecemde hayatım zindan olduda. Sabaha kadar ağladım sahur da yapamadım. Sahur vakti kv odaya geldi yanıma sofrayi hazırlayalım dedi. Bende anne ben yemecegim sen bişeyler hazirlasan dedim bana ne diyo biliyomusunuz. Bunu da bahane edip işi üstüme yıkma diyo kalktım bende sofralarını hazırladım geri yattım. Ben ne yapayım şimdi kirginligim kızgınlığım gecmiyo...

E oha yanı benim konuma gelmiş gibi hemen hemen aynı durumdayız cnm benim anliorum seni maalesef KV oğlunun ağzının içine bakior gelin ne dese suçlu ayrıca bu senin taraf benim taraf durumları çok sacma

Günaydın arkadaşlar
Dün akşam kv yi iftara davet etmiştim. Akşam eşimle bir tartışma yaşadık. Her sene fitre parasını eşimin teyzesinin kizina veriyorduk bu sene benim tarafımdan bir yakınımında durumu iyi degil ona verelim dedim eşimde hiç ses yok. Sonra bana bu senede benim tarafıma verelim derken itişiklikmi yapıyorsun dedi. Ne alakası var dedim. Kızdım bu arada kv yan odada uyuyor. Gönlün yoksa vermeye o zaman sen oraya ver bende buraya vereyim dedim. Bende çalışıyorum. Bana sen işi bırak kendini biseymi sanıyorsun diye bağırıyor daha birçok sey söyledi hakaret etti. Bende yazıklar olsun sana dedim konuyu nerden nereye getirdin dedim yatak odası na geçtim bu kezde arkamdan sen zaten annem geldi diye bunları yapıyorsun diye bağırmaya başladı şok oldum. Kv de bagrismalara uyandı geldi ben ne kadar anne senle bir ilgisi yok desemde kulağı daha cok oglundaydı. Dayanamadım yatak odası na tekrar geçtim kapıyı çarptım sabahın beşine kadar ana oğul beni cekistirdiler. Neler söylüyor annesine yok başımı yaktinda yok geberse gitsr bayram edecemde hayatım zindan olduda. Sabaha kadar ağladım sahur da yapamadım. Sahur vakti kv odaya geldi yanıma sofrayi hazırlayalım dedi. Bende anne ben yemecegim sen bişeyler hazirlasan dedim bana ne diyo biliyomusunuz. Bunu da bahane edip işi üstüme yıkma diyo kalktım bende sofralarını hazırladım geri yattım. Ben ne yapayım şimdi kirginligim kızgınlığım gecmiyo...
çok çiğ laflar ya. nasıl da hemen söyleyiveriyorlar değil mi? halbuki birine yardım için başlatılmış iyi niyetli bir konuşma nerelere varmış. bu erkekler yeminle çiğ süt emmiş. diyecek lafım yok canım. burada derdini paylaşan hanımlar hep benzer tip kocası olanlar. ben yine hepsini ve onları böyle yetiştirip, sonradan da destekleyen annelerini Allah'a havale ediyorum. oturup dua edicen, Allah'ım hakkımda hayırlısını bana yaşat diye. hayırlıysa bu evlilik huzur dolsun evin, değilse de su bahane olsun kurtul git. el adamının lafı da yenmiyo, yutulmuyo ya, nasıl insan bunlar, bu mübarek ayda benim aklım almıyor. Allah yardımcın olsun canım benim. bolca Nas, Felak ve Ayetel Kürsi okumanı tavsiye ederim. aslında yüzüne okkalı bi tükürüp evi terk edecen de, öyle hemen olmuyor işte.

Çok ağır konuşmamış mı eşin konu sahibi ? üzüldüm açıkcası umarım hatasını anlar en azından birsüre sen konuşmasan iyi olur

Ben esine degil de annesine sasirdim.
Tamam kim olsa ustune alinir o tartismayi ama madem oglunu dinledi gelip seni de dinleyecekti. Senin orda canin burnunda kadin sana isi ustume yikma diyor, hay senin isine de yetistirdigin cocuga da...
Evi terket, en azindan burnu surtsun.

Eşin eğer normal bi insansa neden bi fitre yüzünden geberse falan desin ki , başka birşey yaşandı mı ya da eşin anormal mi?

of nasıl insanlar ya. eşinizin söylediğim laflar yutulur cinsten değil. fitre dediğiniz sey kişi başı 11 tl değil mi zaten. eşinize hiç bahsetmeden verseydınız keşke. tabi konuda bu değil ama belki de eşinizin ve kayınvalidenizin niyetini görmede vesile olmuştur

offf çok ağır sözler o eşin yüzüne tekrar nasıl bakarsın bilemiyorum çok ağır kelimeler bir süre ayrı kalmanızda fayda var aslında o kaynana bozuntusuyla da iyi bir kavga etmen gerekiyormuş ne demek işi bana yıkma defol git ordan zıkkım yeyin deyiverecende olmuyor işte:110:

Boşan dediğimiz zaman millet kızıyor da böyle bir durumda ne yapılır ki?
Pişman et bari söylediklerine. Kalk git ailenin yanına burnu sürtsün biraz.

bir daha bu sözleri duymak istemiyorsan,kocanın burnun iyice sürtmen lazım.nasıl yaparsın bilemem ama.:KK43:

Canim sen nasi kalıyorsun daha o evde? Ne kadar kendini bilmezce bayağı laflar onlar. Annesinin de o kadar laf ustune gelip bahane edip işi üstüme yıkma demesi cabasi. Calisiyormussun maddi imkanin da varmis ne guzel. Cek git biraz olur da ararsa " sana bayram erken gelsin diye gittim" dersin. Terbiyesiz adam.

Sana geber dıyen bır adam daha doğrusu adam demek yanlış olur, insan müsvettesinin yanında ben olsam 1 dk dusunmem kıçına tekmeyı basarım,esyalarınıda verırım elınee kapının onune koyarım manyaga bak ana oğul mubarek rmazanda utanmıyorlar da gercekten o ettıgı beduular gıder kendısını bulur .

X