Erkek İnfertilitesi Bu mucize olmuş mudur başına gelen var mı :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Gamzecikkk18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
270
214
53
Arkadaşlar ben Tüp bebek annesiyim. Eşim azospermiydi. 2019 da oğlumu kucağıma aldım hamdolsun rabbim tüm isteyenlere versin. Şimdi dondurulmuş embriyo transferi için doğru zamanı bekliyorum. Bu arada eşim 2018 den beri düzenli iğne oluyor. Haftada iki kez. Geleyim konuya adetim 12 gün gecikti. Hamile diye ihtimal vermediğimden dolayı hiç test almadım ha bugün olurum ha yarın olurum derken 12 gün geçti sizce hamile kalmış olabilir miyim böyle bir şey başına gelen var mı bir mucize sizce olmuş mudur

Arkadaşlar ben Tüp bebek annesiyim. Eşim azospermiydi. 2019 da oğlumu kucağıma aldım hamdolsun rabbim tüm isteyenlere versin. Şimdi dondurulmuş embriyo transferi için doğru zamanı bekliyorum. Bu arada eşim 2018 den beri düzenli iğne oluyor. Haftada iki kez. Geleyim konuya adetim 12 gün gecikti. Hamile diye ihtimal vermediğimden dolayı hiç test almadım ha bugün olurum ha yarın olurum derken 12 gün geçti sizce hamile kalmış olabilir miyim böyle bir şey başına gelen var mı bir mucize sizce olmuş mudur
Olabilir neden olmasın hatta inşallah olmuştur 🙏🏻🥰 adetiniz hep düzenli miydi hemen test yapın neden duruyorsunuz? 😅

Olabilir neden olmasın hatta inşallah olmuştur 🙏🏻🥰 adetiniz hep düzenli miydi hemen test yapın neden duruyorsunuz? 😅
Evet hep düzenlidir. İnşaAllah olmuştur 🙂 fikri bile heyecanlandırıyor. Ama dediğim gibi azospermi öğrendikten sonra 2 yıldır hiç ne ihtimal verdim ne test aldım. Kafamda tamamen yok olmuş durumdaydı kendiliğinden hamile kalmak. Bugün takvime baktım 12 gün gecikince şok oldum. Bugün cuma namazından sonra alıcam test 😓 çookk heyecanlıyım

Evet hep düzenlidir. İnşaAllah olmuştur 🙂 fikri bile heyecanlandırıyor. Ama dediğim gibi azospermi öğrendikten sonra 2 yıldır hiç ne ihtimal verdim ne test aldım. Kafamda tamamen yok olmuş durumdaydı kendiliğinden hamile kalmak. Bugün takvime baktım 12 gün gecikince şok oldum. Bugün cuma namazından sonra alıcam test 😓 çookk heyecanlıyım
Güzel haberlerinizi bekliyoruz. İnşallah istediğiniz gibi olur herşey.

Bize de haber ver canım 🥰 böyle şeyler kafanda yokken oluveriyormuş genelde ben de 1buçuk yıldır istiyorum inşallah olur 🙏🏻

tüp bebekten sonra normal hamile kalan cok var. 12 gun adeti duzenli biri icin cok buyuk bir hamilelik belirtisi. hemen test yapın. sonucu buraya yazın. her sey gönlünüzce olsun.

Herkes merakta ☺️ Nedir son durumunuz

Bir arkadaşım tüp bebekle 3uz hamile kaldı
Ardından bidaha doğal yolla oldu ama 2 buçuk aylıkken düşük oldu
Bu kişi de azosperm? Doktor normal yolla olmaz dediği biri.

Evet hep düzenlidir. İnşaAllah olmuştur 🙂 fikri bile heyecanlandırıyor. Ama dediğim gibi azospermi öğrendikten sonra 2 yıldır hiç ne ihtimal verdim ne test aldım. Kafamda tamamen yok olmuş durumdaydı kendiliğinden hamile kalmak. Bugün takvime baktım 12 gün gecikince şok oldum. Bugün cuma namazından sonra alıcam test 😓
Bir arkadaşım tüp bebekle 3uz hamile kaldı
Ardından bidaha doğal yolla oldu ama 2 buçuk aylıkken düşük oldu
Bu kişi de azosperm? Doktor normal yolla olmaz dediği biri.
test yaptınız mı inşallah pozitiftir sonuç

Merak ettim test yaptınuz mı

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.ben 15 yıllık evliyim 6 aylık evliyken hamile kaldım boş gebelik olduğu için kürtaj oldum.sonra çatlama tedavisi ile bir iki yıl öyle geçti olmadı o boş gebelikten 6 yıl sonra yine doğal yollardan hamile kaldım o da boş gebelik oldu.doktorum bize genetik tahliller yaptı kromozom tahlili falan bir sürü tahlil tetkik ama eşimde de bende de hiç bi sorun yoktu. aradan 4 yıl daha geçti yine doğal yollardan hamile kaldım bu defa hamileliğim ilerledi hiç bi şekilde sorun yaşamadım doğum zamanım geldi doğum yaptım bebeğim iki günlükken kasılması oldu epilepsi tanısı koyuldu ve ilaç kullanmaya başladık 2 ay boyunca bir rahatsızlığı olmadı doktor kontrolündeydi zaten.iki buçuk aylıkken ateşlendi ve kasılması oldu ilk nöbetiydi hemen alıp hastaneye koştuk solunum cihazına bağlandı yoğun bakımda kaldık 2 ay sonra izmire sevk ettiler orda daha iyi tetkik edilir hastalığının tanısı koyulur diye oradada 6 ay kaldık ama orda da bi farklılık olmadı.beyin motoru ile alakalı bi hastalıkmış ama tam olarak tanısı koyulamadı oğlum ömer 6 ayın sonundavefat etti.10 aylıktı.sonra biz psikolojik olarak yıkıldık zaten bi süre çocuk istemedik.böyle kısadan anlattım ama dile kolay çok zor bi 15 yıl geçti bizimiçin Rabbim kimseye evlat acısı vermesin yaşatmasın inşallah. geçen yıl 2 defa peş peşe tüp bebek denedik 1 defa da aşılma denedik olmadı tedaviye biraz ara vermek istedik çok yıpranıyor insan sonra doğal yollardan ben yine hamile kaldım tüp bebekten 2 3 ay sonra onun da 2 aylıkken kalbi durdu karnımda kürtaj oldum. insan çok yıpranıyor psikolojim çökmüş durumda aslında ama etrafıma belli etmiyorum.psikolojik destek aldım biraz.sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar hakkınızı helal edin.benim adetlerim çok düzenlidir 30 gün de bir adet olurum 33 yaşındayım şuan bu ay adetim gecikti 5 gün geçince test yaptım hem idrar hem kanla negatif çıktı biraz daha bekleyelim dedi doktor 1 hafta daha bekledim bugün tam 11 gün adetim gecikti hem idrar hem kanla yine baktık yine negatif çıktı.neden adet olmadım dedim stres etkileyebilir dert etme adet söktürücü vereyim dedi ben almadım belki bir ihtimal bir mucize olur diye 🤔

Arkadaşlar herkese merhabalar
Kusura bakmayın sizleri çok merakta bırakmışım. Zor bi süreç geçirdim. Elhamdülillah mucize gerçeklemiş hala etkisinde ve şokundaydım çünkü asla normal yolla olmaz denilen bi durumdu bizimki. Gebelik testi pozitif çıktı hemen doktora gittik kanama alanı gördü yani düşük tehlikesi o yüzden 2 aydır yatıyorum. Bu nedenle buraya yazamadım. Bugün doktor kontrolüm var lütfen dua edin bebeğim mucizem sağlıkla tutunsun
Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın. Hemen merak ederdim normal yolla olsaydı herşey hemen hamile kalabilir miydim diye..... rabbim o kadar büyük ki ... kimse umudunu kaybetmesin 🥺🥺

Arkadaşlar herkese merhabalar
Kusura bakmayın sizleri çok merakta bırakmışım. Zor bi süreç geçirdim. Elhamdülillah mucize gerçeklemiş hala etkisinde ve şokundaydım çünkü asla normal yolla olmaz denilen bi durumdu bizimki. Gebelik testi pozitif çıktı hemen doktora gittik kanama alanı gördü yani düşük tehlikesi o yüzden 2 aydır yatıyorum. Bu nedenle buraya yazamadım. Bugün doktor kontrolüm var lütfen dua edin bebeğim mucizem sağlıkla tutunsun
Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın. Hemen merak ederdim normal yolla olsaydı herşey hemen hamile kalabilir miydim diye..... rabbim o kadar büyük ki ... kimse umudunu kaybetmesin 🥺🥺
Bir kadın bundan daha büyük sevinc yaşarmı acaba ! Arkadaşım inşeAllah bebeyini sagsalim dünyaya getirirsin.söyleyecek söz bulamıyorum.

Back
X