- Emoji Skoru
- 183
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
-
Benim de aklımdan geçmedi değil ama bende günah almak istemedim.Ailesi 12 kadar çalışmasına izin vermiş restaurant 1-2 kadar açık bir yer.Kız benden bir yaş küçük.Ben 20 yaşındayım ama kızın tavırları 25 yaşında gibi.günah almak istemem şu kızla baban uzak dursa iyi olacak gibi :/
12 ye kadar açık nasıl bir işyeri sizin orası? üni öğrencisi kız 12 ye kadar çalışması garip
Benden bir yaş küçük kişi ile midesinin kaldıracağına inanmak istemiyorum keşke numarayı ezberleseydim de wp'tan baksaydım.Facebook'unu inceledim bir profil dikkatimi çekti profilde herşey gizli ve sadece Atatürk fotoğrafı var.Bence babanla o kiz isi pisirmis bile. Ve aldatan her erkek gibi uyduruk sebeplerden ailesine sariyor.
Lütfen o kadarı midesini kaldırıyor olmasın.Benim sevgilim olduğunda kıyameti koparıyor bence nedeni yediği haltlar.Gunahini almak istemem ama benimde ikisi arasinda birseyler olabilecegine sair dusuncelerim oldu senin yapacagin seye karsi cikip baskasi bunu yaptiginda onun icin hayranlik uyandiriyorsa isin icinde vardir bir bit yenigi
Babamda ayni yolun yolcusu oldugu icin tecrubeyle sabittir fikirlerim
Lütfen o kadarı midesini kaldırıyor olmasın.Benim sevgilim olduğunda kıyameti koparıyor bence nedeni yediği haltlar.
Ve suçunu örtmek için kendini istemeyen ilan ediyor ya da hep siz haklısınız diyor bugüne kadar hep isteklerimden taviz verdim Babamın aklı kalır üzülür diye.zaten bu tür insanlar kendi kızlarına karılarına her şeyi yasak edip hayatlarını cehenneme çevirir kendi dışarı da karıştırmadığı halt kalmaz
suçlu psikolojisiVe suçunu örtmek için kendini istemeyen ilan ediyor ya da hep siz haklısınız diyor bugüne kadar hep isteklerimden taviz verdim Babamın aklı kalır üzülür diye.
Amin. Olsa da birşey değişmiyor sadece üzülüyor geçim kaynağı yok olsa bir dakika durmam diyor zaten.suçlu psikolojisi
üste çıkma
Allah doğru yola çevirsin onu
annen ne diyor haberi var mı olanlardan
sen kendi hayatını çizmeye çalış kendi hayatını kurarsan bu olanlardan daha az etkilenirsin
Babam kendi itiraf etti doldurdum diye ama ben bu kadar dolduruşa gelmezdim birisi doldursa.O kadar kötü hissediyorum ki kendimi nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum annemi kardeşimi düşünüyorum.Kiz nerden cesaret bulabilmis böyle konuşmayı.. Hem de yeni tanıştığı birine. Bence de babanızla bir alakasi var. Babanızın tepkisi bile ilginç.. Onun dışında karnibahardan kavga.. Babanız sadece suçunu bastırmaya çalışmis. Suçluluk psikolojisi.. Yapabileceğiniz pek birşey yok gibi.Babanız degismeyecek. Anneniz de ayrilmayacagina göre bilse de bilmese de birşey farketmez..
Babamın öyle bir insan olduğuna inanmak istemiyorum,inşallah öyle değildir. Ben sinirimi atamadım kızı dövmeye gittim bu kez de küpemle oynadı Allah'ım sabır dedim içimnden kavga etsem rezillik çıkacak gene birşey değişmeyecek.günah almak istemem ama bu kız babana kendini baktıryor olabilir
üniversite de böyle kızlar vardı evli iki çocuklu sevgilileri olurdu onlara yok telefon yok kontör yok ayakkabı vs. aldırırlar sonra okul bitince terk ederlerdi
baban ne yırtık kız dediğinde evet o kadar yırtık ki ben biraz daha yırtıcam derdim
eğer sen kendini sağlama alabilirsen çalışıp biraz para biriktirip anneni yanına çekebilirsinAmin. Olsa da birşey değişmiyor sadece üzülüyor geçim kaynağı yok olsa bir dakika durmam diyor zaten.
Üniversitemi bir önce bitirmek sonra da Allah nasip ederse bir an önce evlenmek istiyorum Isparta benim için bir kaçış ama annemle kardeşimi düşünüyorum hep.
O kız olup olmadığını bilmiyorum.Düşünüyorum zaten şurda kaldı 2 yıl.Ama durumlar nasıl olur hiç bilmiyorum . Erkek arkadaşım elin oğlu da olsa çok anlayışlı biri çok şükür.eğer sen kendini sağlama alabilirsen çalışıp biraz para biriktirip anneni yanına çekebilirsin
kardeşin de biraz büyümüş olur
birde babanı tehdit et bir daha o kız benle konuşursa döveceğim elimde kalıcak rezillik çıkacak diye belki geri adım atar
Babanizla konuşun.. Siz de işinizi mesleginizi elinize aldığınızda ancak Ozaman kurtarabilirsiniz annenizi kardesinizi.. Ama anneniz babanizi seviyorsa nafile.. Burda da bir bayan aldatıldığını öğrendi. Ama ayrılmak istemiyor seviyor. Adam da halen kadınla birlikte.. Karısı da bile bile kabullendi.. Anneniz de ogrenirse ki yazdığınızdan anladığım kadarıyla sineye çekip kabullenir.. Benim de başımda vardi. Babamla konuştum ama faydası olmadi. Evlenmişti bile. Ne oldu ayrıldı yeniden. Gerçekten kimse yasattigi yanına kalmıyor. Bizzat gördüm. Siz yine de babanızla konuşun . Umarim düzelir.Babam kendi itiraf etti doldurdum diye ama ben bu kadar dolduruşa gelmezdim birisi doldursa.O kadar kötü hissediyorum ki kendimi nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum annemi kardeşimi düşünüyorum.
İnşallah zannettigimiz gibi degildir ama ne yazıkki üzülerek söylüyorum benim babamın görüştükleri arasinda yas olarak benden küçükler bile vardıLütfen o kadarı midesini kaldırıyor olmasın.Benim sevgilim olduğunda kıyameti koparıyor bence nedeni yediği haltlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?