- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
Konuşunca üste çıkacak her zaman ki gibi ve hiçbirşey değişmeyecek ben üzüldüğümle kalacağım.14 yaşındaydım babam battı Kıbrıs'a gitti biz dedemgilde kaldık çok kötü günlerdi babama dedim ki bi kere gel maçımı izle voleybol oynuyordum kaç kere yalvardım kaç kere tribünde babamı aradı gözlerim bir sene sonra seni babalıktan red ederim dememle bizi yanına aldı ve ne buldum biliyor musunuz Isparta'ya bir sürü bilet o kadın kaç kere gelmişte benim için bir kez gelmedi.Babanizla konuşun.. Siz de işinizi mesleginizi elinize aldığınızda ancak Ozaman kurtarabilirsiniz annenizi kardesinizi.. Ama anneniz babanizi seviyorsa nafile.. Burda da bir bayan aldatıldığını öğrendi. Ama ayrılmak istemiyor seviyor. Adam da halen kadınla birlikte.. Karısı da bile bile kabullendi.. Anneniz de ogrenirse ki yazdığınızdan anladığım kadarıyla sineye çekip kabullenir.. Benim de başımda vardi. Babamla konuştum ama faydası olmadi. Evlenmişti bile. Ne oldu ayrıldı yeniden. Gerçekten kimse yasattigi yanına kalmıyor. Bizzat gördüm. Siz yine de babanızla konuşun . Umarim düzelir.