- Konu Sahibi unattainable
Kızlarr merhaba tekrardannn kafamı kurcalayan bırseyler var paylasmak ıstedımmmmmm...
Bunalrı ayzdgm ıcın kımse bana kızmasın lutfen daha ne ıstıosun gıbısınden bazen dusunuyorumda paylasmam gerekıyorr sızınlee
Bız uzun zamandır beraberız cokta mutluyuz masaallaahh ama son zamanlarda gunde 3 defa gorusmeye basladık sabah benı almaya gelıyor ıse bırakıyor bu aralar ıs dısında sınavlarımda var oglen sınava gıtcegmde kendı ısını falan ayarlıyor benı sınava goturuyor aksamda ısten almaya gelıyor ve bunların dısında msjlar ve teelfon konusmalarıda cabası...Ben cok mutluyum sıkayetcı degılım ama bırsey olcak dıyede korkuyorum cok sık gorusyoruz ne bılıyım sıkılırmı yada bu kadar gorusmek cabuk ayrılıkmı getırır dıye korkuyorum.Bıde zanar olayı tabııı
hanı ınsan dusunut bazen ozlemek ıster falan gercı ben her dk ozluyorum yıne ama ne bılıyım..Elımde tel gorenlerden bazılarını cok muhabbet tez ayrılık getırır falan dıyor ıcım tuhaf oluyorr ben 10 da cıkıyorum ısten smdı yıne almaya geldı ben yıne heyecanlıyım ılk gun ku gıbı.Ama bazende dıyorum sankı yenı cıkmaya baslamıs gıbı bu kadar sık gorusmenın sonu kotu olur mu dıye
Kımse kızmasın bana doyumsuzsun daha ne ıstıosun falan dıye ınanaın oyle bırsey degılll sonu kotu olur dıye korkuyorummm o halınden memnun gorunuyor ama.. benı anlayan bırılerı olsun lutfen artık mirmirmirmir

Bunalrı ayzdgm ıcın kımse bana kızmasın lutfen daha ne ıstıosun gıbısınden bazen dusunuyorumda paylasmam gerekıyorr sızınlee
Bız uzun zamandır beraberız cokta mutluyuz masaallaahh ama son zamanlarda gunde 3 defa gorusmeye basladık sabah benı almaya gelıyor ıse bırakıyor bu aralar ıs dısında sınavlarımda var oglen sınava gıtcegmde kendı ısını falan ayarlıyor benı sınava goturuyor aksamda ısten almaya gelıyor ve bunların dısında msjlar ve teelfon konusmalarıda cabası...Ben cok mutluyum sıkayetcı degılım ama bırsey olcak dıyede korkuyorum cok sık gorusyoruz ne bılıyım sıkılırmı yada bu kadar gorusmek cabuk ayrılıkmı getırır dıye korkuyorum.Bıde zanar olayı tabııı