Cahil insanlar kabul etmez deme hemen ..Hic anlamiyorum ya bu aileler neden kizlarini bile bile atese atarlar ayrilinca ne oluyor yani bu el alem ne kadar onemli olmus hayatimizda..hayatimizla ilgili kararlari el alem ne der diye veremez olmusuz..boyle kocayla omur gecmez Allah sabir versin..Merhabalar arkadaşlar konuya giriş yapmadan önce hayata karşı bir isteksizlik var bende ama öyle böyle değil daha doğrusu istediklerimden yani hedeflerimden bir kaçı olmayınca evlendim eşim benden 8 yaş büyük ve bencil aynı zamanda biraz da bana gerektiği şekilde davranmıyor. Sürekli konu açıyorum bu konuda ama çok bunaldım ya boşansam aileme geri dönsem cahil insanlar beni kabul edeceklerini sanmıyorum çalışmıyorum inşallah en kısa zamanda işe başlicam ama mutlu insanları gördükçe çok özeniyorum eşimşe mutlu olamayacağımıza inanıyorum şimdi nedeni daha önceki konularımda hep yazıyor yani adam sadece kendini önemsiyor hiç bir şekilde cinsel olarak bile normal bi yaşantımız yok affınıza sığınarak işten eve geliyor sürekli elinde telefon ya faceye giriyor ya da haber okuyor sabah erkenden kalkıyor geçiyor yan odaya sürekli haber haber ay fenalık geldi yanıma bile yatmaya gelmiyor bıktım yani koca bir hayatı bu adamla geçirmek için gelmedim bu dünyaya sabır taşı olsa çatlar y
Merhabalar arkadaşlar konuya giriş yapmadan önce hayata karşı bir isteksizlik var bende ama öyle böyle değil daha doğrusu istediklerimden yani hedeflerimden bir kaçı olmayınca evlendim eşim benden 8 yaş büyük ve bencil aynı zamanda biraz da bana gerektiği şekilde davranmıyor. Sürekli konu açıyorum bu konuda ama çok bunaldım ya boşansam aileme geri dönsem cahil insanlar beni kabul edeceklerini sanmıyorum çalışmıyorum inşallah en kısa zamanda işe başlicam ama mutlu insanları gördükçe çok özeniyorum eşimşe mutlu olamayacağımıza inanıyorum şimdi nedeni daha önceki konularımda hep yazıyor yani adam sadece kendini önemsiyor hiç bir şekilde cinsel olarak bile normal bi yaşantımız yok affınıza sığınarak işten eve geliyor sürekli elinde telefon ya faceye giriyor ya da haber okuyor sabah erkenden kalkıyor geçiyor yan odaya sürekli haber haber ay fenalık geldi yanıma bile yatmaya gelmiyor bıktım yani koca bir hayatı bu adamla geçirmek için gelmedim bu dünyaya sabır taşı olsa çatlar y
Hayır gitmedim fiyete de başlayamadım psikolojim pek normal değil malesefşöyle bir konularınıza göz attım da geçen sene yazdığınız bir konuda kilolu olduğunuz için eşiniz tarafından eleştirildiğinizi yazmışsınız. bu konuda bir adım attınız mı (diyetisyene gitme, kendi kendine diyet yapma vb. ) merak ettim.
Çok haklısınız ümitvar olmam lazım ama çabuk pes ediyorum ne yazık kiPes etmek için erken değil mi?
Kötü bir karar verdiğinin sende farkındasın.
Hayallerim olmadı isteklerim olmadı bari evleneyim diyerek insan kendini nasıl ateşe atar?
Şuanki halinden kurtulmak için yapacağın şey kocana odaklı olmamak.
Çalışın kendi ayaklarınızın üzerinde durun.
Vakit değerli yarın of pof ederek harcadığınız zaman için keşke demeyin.
Evet ima ettim hatta direkt söyledim ama ne kadar gel deseler de elalem için yaşadıklarını biliyorum artı annem beni evde rahat bırakmaz hep baskı kurar çalış ev işi yap v.s yaparım tabiki ama insan eve geri dönünce çok da iyi olmuyor bunu biliyorum ahh ahh yanlışlar yanlışları doğuruyor hep uzun vadede kendimi garantiye almam lazım herşeyin farkındayım da bu aralar depresifim işte herşeyi boşveriyorum çok kötü bir ruh hali ne yediğimin ne içtiğimin tadı varAilenin kabulenmeyecegini nereden biliyorsun? Hic ima ettin mi ailene?
Bazen cahil gibi gordugumuz insanlar sımsıkı sarillar bizlere
Bir ima et bakalim ailen ne diyor. Soylemeden onlar bilemez neler yasadigini, nereden bilecekler bosanmak istedigini?
Sen aileni tabiki tanirsin. Tandigin icin belki oyle dedin ama bazen ailelerimiz dusundugumuzun tam tersi tepkiyi verebilirler
Boyle omur mu gecer hic?
ALLAH kolaylik versin.Evet ima ettim hatta direkt söyledim ama ne kadar gel deseler de elalem için yaşadıklarını biliyorum artı annem beni evde rahat bırakmaz hep baskı kurar çalış ev işi yap v.s yaparım tabiki ama insan eve geri dönünce çok da iyi olmuyor bunu biliyorum ahh ahh yanlışlar yanlışları doğuruyor hep uzun vadede kendimi garantiye almam lazım herşeyin farkındayım da bu aralar depresifim işte herşeyi boşveriyorum çok kötü bir ruh hali ne yediğimin ne içtiğimin tadı var
Amin. ALLAH RAZI OLSUNALLAH kolaylik versin.
Şu gücü nereden bulabilirim de mücadele edebilirim acaba kendimi koyverdim birdeneşinizin ilgisiz olması boşanmak için yeterli sebep değil kusura bakmayın ama sadece adama yüklenmeyin önce bir işe girip çalışın arkadaşlarinizla gezip tozun planlar yapın eşinizi bunlara uymaya ikna edinboşanmak son iş.bütün erkekler böyle bunu bilin hepsi telefondan bilgisayardan cıkmaz.cok beklenti içinde olmayın.bi daha evlenirsiniz oda aynı çıkar unutmayın.şiddet,aldatma baskı yoksa mücadele edin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?