bu nasıl arkadaş ne yapmalıyım akıl verin kızlar???

hayir degilsin. erkek arkadasina guveniyorsan sorun yok. bari erkek arkadasina yanlislarini otur anlat birbir canim tepkinide belli et. sende erkek arkadasinda o bayanla bir daha konusmayin.

erkek arkadasim sen ne dersen o diyo. Ama bi yandan da ailecek gorusuyosunuz tum gemileri yakma diyo.

Diger arkadaslarda aramizi duzeltmeye ugrasiolar olaylari tam bilmiyolar sonucta. Bakalim nasil olcak bilmiyorum

güvenilmez, haklısınızz

erkek arkadasim sen ne dersen o diyo. Ama bi yandan da ailecek gorusuyosunuz tum gemileri yakma diyo.

Diger arkadaslarda aramizi duzeltmeye ugrasiolar olaylari tam bilmiyolar sonucta. Bakalim nasil olcak bilmiyorum

bu tarz degil ama benzer bir olay yüzünden kuzen sayılacak kadar yakın akrabam olan, doğduğum andan 21 yaşıma kadar yediğim içtiğim ayrı gitmeyen, küçükken aynı kıyafetleri giyindiğim, koynumda ağlayan dostum kanım canım dediğim insanı sildim. aileme de bana saygı duyun ve sormayın bitmiştir, ne ölüsü ne dirisi dedim. yani olabiliyor. gerçi o kadarda mühim değil ben büyük bir şey için çıkardım hayatımdan. sen mesafe koyabilirsin. eskisi gibi görüşmez, sevgilinden uzak tutar, aile ortamında sorun yok gibi davranırsın olur biter. arkadaşlarınada karışmayın dersin o kadar.

yada ben mi yanlış yapan insanlara bu kadar sertim bilmiyorum ama affım olmuyor. belki siz çözersiniz canım. ama her halükarda sorun bu bayan. sevgilinden uzak tut, kendinlede mesafeni koru.

biz kadınlar çok acaibiz gerçekten..
birilerini habire arasını yapmaya çalışırız,sonra onlar mutlu olunca hele bizim de sevglimiz yoksa bir kıskanırız bir kızkanırız ki sorma gitsin..
of onun yerinde şimdi ben olabilirdim demeler,o bu mutlulugu haketmiyor ben hakediyorum demeler neler neler..
demem o ki 20 senedir de arkadaş olsanız kadın kadının maalesef düşmanıdır unutmayın.
büyük ihtimalle sizi kıskandı,kendisinin de hayatında birisi yoksa sevgilinize kafayı taktı.sizi ayırmaya çalışıyor..
10 senelik arkadaş, 10 senelik arkadaşının mutlu oldugu sevdiği adama afedersin yavşamaz öyle.
o kızla ilişiğinizi derhal kesin, sevgilinizle de aranızı bozmasına izin vermeyin.
sevgilinize de bu kız yüzünden sakın sorgulayıcı tavırlar içine girmeyin kaybeden siz olursunuz..
bu arada yaşlarınız kaç öğrenebilir miyim?

Hayatında bir işi olduğunu düşünmüyorum. Çiz üstünü.

Ben 25 sevgilim 27 yasinda..

Hayatında bir işi olduğunu düşünmüyorum. Çiz üstünü.

sevgilim nasil istersen oyle olsun diyor. Dedim yazinca acik acik de konusmak istemiyorum diye. O kadar kestirip atiyim mi diyo. Dedim aticaksin. Biraz zoruna gitti sanki yapmak.

bakalim arkadasim beni ariycakmis. Ne konuscaz nolcak bakalim...

bende artik sertim... bu insanlar yuzunden kimseye guvenemiycem. O yuzden sert olmak zorundayimm...

Suç sevgilinde aramadım dediğine inanmıyorum arkadaşını dinle bence yıllar yılı dostluk başka 5 aylık elin çocuğu başka

Bence tepki verme erkek arkadaşın da aramalarını açmasın msjlarına cevap vermesin.Bir insana verilecek en büyük ceza varlığının unutulmasıdır.Böyle insanlar için tadınızı kaçırmayın değmez...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Suç sevgilinde aramadım dediğine inanmıyorum arkadaşını dinle bence yıllar yılı dostluk başka 5 aylık elin çocuğu başka

Iyi de 7 senelik arkadasim 5 aylik insana beni kotuluyor. Benim dedikodumu yapiyor ben bu insana nasil guveniyim

savundugu yerlerde cok oldu. Ama bi olay oldu ki orda savunmadi diger arkadasini savundu buna cok kirildim. Ustelik ben ona kizla erkek samimi olmamali dedigimde evet bencede dedi. Ama sevgilime beni kiskandi diyor. Daha baska seylerde var Beni yalanci cikarmis resmen..

Artik kime guvencemi sasirdim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…