bu nasil arkadas

fato00045

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
122
31
34
Kizlar merhaba.7 yildir goristugum bir arkadasim var ayni mahalledeyiz eşlerimizde arkadas.ama artik ben biktim hergün sabah 10 aksam 8 bende hergun ama ya hergun yuz vermiyorum yuz vermedigim halde geliyo cunku kocamda gözü oldugunu dusunuyrm.vede aşiri kiskanclik var kadinda bwni cok kiskaniyo hamile kalmammi bile istemiyo.kendisi hamile suan...ben ne alsam evime suratinda bi degisiklik nefret ediyorum artik ondan..nasil kurtulabilirim ben bu kadindan nasil sakiz gibi yapismis durumda :KK43:

Geldiğinde dışarı çıkıyorum deyin.
Ya da kapıdan içeri girmesine izin vermeden bugün müsait değilim deyin.
Yüzsüzlük edip ısrar ederse de işlerim kalıyor kusura bakma. Müsait olduğumda ben sana haber veririm deyiverin.

Geldiğinde dışarı çıkıyorum deyin.
Ya da kapıdan içeri girmesine izin vermeden bugün müsait değilim deyin.
Yüzsüzlük edip ısrar ederse de işlerim kalıyor kusura bakma. Müsait olduğumda ben sana haber veririm deyiverin.
İnan bir kac kez denedim disari cikiyorum dedim ama aksam ustu tejrardan geliyo..ugarayim bi dedim geldinmi diye merak ettim diyo.girtlaklayasim var bu kadar arsiz olunmaz ki alt kaltta kayin validem oturuyo onu tembihliyorum yok de diyorum...bu sefer ona girip oturuyo

büyük konuşmayım da benim için son nokta görüştüğüm insanın kocamda gözü olduğunu düşünmemdir hiçbir sebep öne sürmeksizin araya mesafe koyar bi süre sonra da tamamen koparırdım ilişkiyi
siz bu şüpheyi taşırken nasıl görüşmeye devam edebiliyorsunuz

başka görüştüğü kimse yok mu acaba...madem uzun zamandır arkadaşsın ozaman sende ona hebersiz ve sürekli gelmesinden rahatsız olduğunu söyle..gideceğin yere gidemediğini işlerini yapamadığını söyle..

büyük konuşmayım da benim için son nokta görüştüğüm insanın kocamda gözü olduğunu düşünmemdir hiçbir sebep öne sürmeksizin araya mesafe koyar bi süre sonra da tamamen koparırdım ilişkiyi
siz bu şüpheyi taşırken nasıl görüşmeye devam edebiliyorsunuz
Eşimde onunla gorusmemi istemuyo ksinlikle.iste bende bu yuzden supheleniyorum.oda hwp esim gelince gidiyo evine yani onu gorupte gidiyo.anlayamadim kimin niyeti ne

başka görüştüğü kimse yok mu acaba...madem uzun zamandır arkadaşsın ozaman sende ona hebersiz ve sürekli gelmesinden rahatsız olduğunu söyle..gideceğin yere gidemediğini işlerini yapamadığını söyle..
İste oda benim hep bu saf yonumden faydaliniyo soyluyemiyorum

Eşimde onunla gorusmemi istemuyo ksinlikle.iste bende bu yuzden supheleniyorum.oda hwp esim gelince gidiyo evine yani onu gorupte gidiyo.anlayamadim kimin niyeti ne
bu şüphe seni yer bitirir bi süre sonra eşinden de şüphelenmeye başlarsın ne yap ne et uzak dur bu kadından senin sinirini bozmaktan öteye gitmez artık bu arkadaşlık

İnan bir kac kez denedim disari cikiyorum dedim ama aksam ustu tejrardan geliyo..ugarayim bi dedim geldinmi diye merak ettim diyo.girtlaklayasim var bu kadar arsiz olunmaz ki alt kaltta kayin validem oturuyo onu tembihliyorum yok de diyorum...bu sefer ona girip oturuyo

Şüpheleriniz de birleştiğinde bu kadınla görüşmeyi kesmek en iyisi.
O zaman açıkça söyleyeceksiniz sıkıldığınızı.

Şüpheleriniz de birleştiğinde bu kadınla görüşmeyi kesmek en iyisi.
O zaman açıkça söyleyeceksiniz sıkıldığınızı.
Aklı fikri olan bir insan anlar davranislarimdan suratimin asıkligindan ne bileyim bu o kadar arsiz ki.suratim asık olsun kavgami ettiniz hep aramiz nasil onu arastirir okadar yuzsuz bir insan

açma kapıyı, duymadım de.. daha olmadı "her gün gelme rahatsız oluyorum" de.. senin için kimse senden daha değerli değil neden keyfini kaçırıyorsun ki?

Aklı fikri olan bir insan anlar davranislarimdan suratimin asıkligindan ne bileyim bu o kadar arsiz ki.suratim asık olsun kavgami ettiniz hep aramiz nasil onu arastirir okadar yuzsuz bir insan

E o zaman tavır koymak için ne bekliyorsunuz?
Şu durumda siz hatalısınız.
Haddini bildirmediğiniz için..

açma kapıyı, duymadım de.. daha olmadı "her gün gelme rahatsız oluyorum" de.. senin için kimse senden daha değerli değil neden keyfini kaçırıyorsun ki?
Canim oyle bir luksum yok iste bizim evimiz iki katli kayinvalidem birinci katta oturuyo hep cam kenarinda oturuyo.biri cami tiklattigindada hemen gel evde diyo.oda hemen geliyo..

E o zaman tavır koymak için ne bekliyorsunuz?
Şu durumda siz hatalısınız.
Haddini bildirmediğiniz için..
Ben xaten hep bu salakligimdan kaybettim simdiye kadar kimseyi kirmadigimdan.tepemeciktilar haklisin hataliyim

Canim oyle bir luksum yok iste bizim evimiz iki katli kayinvalidem birinci katta oturuyo hep cam kenarinda oturuyo.biri cami tiklattigindada hemen gel evde diyo.oda hemen geliyo..

arkadaş iyice mesai'ye bağlamış.. açık açık söyle, gelme de. sakız gibi yapışmış en sinir olduğum insan tipi.

Hazır eşinizde görüşmenizi istemiyormuş zaten.Arkadaşınıza söyleyin eşin seninle görüşmemi istemiyor diye.
Eşşek değil ya anlar herhalde.

Bu kadar mi kendinizi kullandiyorsunuz hayır demeyi öğrenin işinizin olduğunu belirtin musait degilim deyin. Arkadassa arkadaş bi ne ya siz kendiniz böyle yuz verdikçe gelir artik bi dur demelisiniz

X