• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl ayrımcılık!!!

işte bu yüzden tırnağın varsa başını kaşıyacaksın cebinde olmayan para ile yola çıkarsan hayal kırıklığına uğrarsın. yazık eşinde çok üzülmüştür inşallah paranız çok olur da kimseye muhtaç olmadan evinizi alır oturursunuz. eşinle kırmayın birbirinizi ailesi de belki mecbur kaldı size de yok diyeme di bilemezsin

eltiniz semti beğenmiyormuş öylemi??
vay yavrum vayy keyfe bak,
demekki neymiş,isteyenin bir yüzü karaymış,
talepkar olacaksın,ince düşünmiyceksin,hep bana diyeceksin.
eltiniz sizden önce davranmış,allem etmiş kullem etmiş ev aldırmış.
geçmiş olsun canım,inşallah daha iyisi sizin olur.

İyi, sakin ve hayırlı evlat olmanın bedeli budur arkadaşım.

Ben kardeşim evlenecek diye varımı yoğumu verdim aileme. Babam bana ve eşime olan borçları dururken kardeşimin mobilya borcunu ödemiş.

İnsana kendi babası ve kardeşi yapıyorsa bunu sana kaynanan yapmış çok mu?

Eşine de kızma ne yapsın adam. Olan ona olmuş asıl...

çok haklısınız ben hiçbir zaman kırmamaya çalıştım ama sonuç böyle oldu yapılacak bir şey yok.

Valla ne güzel,ben 8 senedir ev kredisi ödüyorum,yazdıklarını okuyunca bırde nasıl davranayım diye sormuşsunuz ya ?
Bence onları boşver,sende şimdiden çocukların varsa veya yoksa herneyse onlara ev almaya,para biriktirmeye bak,gelinler damatlar rahat etsin ilerde.hakları ama canım dimi ?kiralarda sürünmesin gelinler damatlar...niye tenezzül ediyorsunuzki,sizinki küçükse öncelik abınındır,sız boşalan eve geçin kardeşim kira ödemek istemiyorsan gerçekten...

siz yanlış anlamışsınız sanırım ben hiçbirzaman onlardan ev talep etmedim. onlar kendileri yardım edeceklerini söylediler. oyüzden bizde umutlanıp bakmaya başladık. yoksa vermek gibi bir mecburiyeti yok ben sadece söz verip böyle yapmalarına kızıyorum.

beni anlayan arkadaşlarımda olmuş belki kızanda ben kendimi anlatamadım sanırım ben bana ev alınsın diye hiçbir beklentim olmadı. hadi onu geçin eltime verebilirler benim eşim çocuklarıysa kaynımda çocuğu. ama arkadaşlar iş gizli oluyor ev beğeniliyor kaparo veriliyor biz ondan sonra öğreniyoruz. gelip söyleseler onların ihtiyacı daha fazla kızım sen sabret deseler sesimi bile çıkarmam. neyse ben konuyu kapadım artık bundan sonra bana destek olsalarda arrtık istemiyorum. eşimle konuşup bu kararı aldık. şunu çok iyi anladımki allah herkesin kendisine versin.

Ben de buna benzer seyler yasadim. Bnim esimi de ailesi eziyor, ayrimcilik yapiyor. Benim esim de senin esin gibi ailesine kiyamiyor, sakin mizacli biri. Sana akil veremiycem. Ben kusum ailesiyle simdi. Esim de kusmustu ama baristilar.
Merakimi mazur gor, esinin burcu ne acaba? Benimkiyle ayni mi merak ettim.

boğa burcu tatlım

herkes anayı babayı suçlamış karşı tatarın suçu yok mu onlar sizin ev alacağınızdan haberdardı ama anayı babayı bir güzel kandırmışlar, o eltinden kork ,sinsilik ,ihanet,uyanıklık,dolapçevirme ayrıcada küstahlık ,kıskançlık var

herkes anayı babayı suçlamış karşı tatarın suçu yok mu onlar sizin ev alacağınızdan haberdardı ama anayı babayı bir güzel kandırmışlar, o eltinden kork ,sinsilik ,ihanet,uyanıklık,dolapçevirme ayrıcada küstahlık ,kıskançlık var

bilemiyorum ne döndüğünü günahları boynuna şu saatten sonra bize söylenen kaynımın stresten hasta olduğu evlilikleri bozulacak vermeseydik demişler. sevgili eltim biz ev almaya kalkışınca çıngar çıkardı herhalde sonuçta böyle yada kaynım ve eltim anlaşmalı böyle söyleyip duygu sömürüsü yapıyolar. ne halleri varsa görsünler.

bilemiyorum ne döndüğünü günahları boynuna şu saatten sonra bize söylenen kaynımın stresten hasta olduğu evlilikleri bozulacak vermeseydik demişler. sevgili eltim biz ev almaya kalkışınca çıngar çıkardı herhalde sonuçta böyle yada kaynım ve eltim anlaşmalı böyle söyleyip duygu sömürüsü yapıyolar. ne halleri varsa görsünler.

Kesin sizin eşiniz büyüktür abidir,kaynınız küçük olan ve zavallı konumundaki evlattır:))
Anne baba da ne yapsın tabi küçük olan savunmasız yavrucağızı korumak zorunda.
Ne de olsa sizinki evlilik değil,sizin bu konu yüzünden evliliğinizin sarsıntı geçirme,en azından kavga etme şansınız yok tabi
ne de olsa siz insan evladı değilsiniz taşsınız çünkü!!!
Eltiniz de sizin ev alacağınızı duyunca depara geçmiş hemen maşallah çok aktif kadınmış helal yani herkes yapamaz!!!
Yeri geldiğinde söyleyin hiç çekinmeyin gerçi alınmazlar ama gene de içiniz rahatlamış olur.
Gerisini de Allah'a bırakın...rabbim herkese kendi evini nasip etsin inşallah.

Kesin sizin eşiniz büyüktür abidir,kaynınız küçük olan ve zavallı konumundaki evlattır:))
Anne baba da ne yapsın tabi küçük olan savunmasız yavrucağızı korumak zorunda.
Ne de olsa sizinki evlilik değil,sizin bu konu yüzünden evliliğinizin sarsıntı geçirme,en azından kavga etme şansınız yok tabi
ne de olsa siz insan evladı değilsiniz taşsınız çünkü!!!
Eltiniz de sizin ev alacağınızı duyunca depara geçmiş hemen maşallah çok aktif kadınmış helal yani herkes yapamaz!!!
Yeri geldiğinde söyleyin hiç çekinmeyin gerçi alınmazlar ama gene de içiniz rahatlamış olur.
Gerisini de Allah'a bırakın...rabbim herkese kendi evini nasip etsin inşallah.

teşekkürler sağolun desteğiniz için. ama burdaki en büyük suç büyüklerin daha başka şeylerde var ev alma konusunda şimdi anlıyorumki bize köstek olmalarının hep bahane bulmalarının sebebi onlara almak içinmiş. sevgili oğulları ve gelinleriyle mutluluk dilerim onlara. ben aradan çekildim şu saatten sonra. eşimide bilemem anası babası sonuçta ama ben görüşmeyi düşünmüyorum. tekrar belirtiyim parayı vermedikleri için değil kandırdıkları için çünkü bazı arkadaşlarım kızıyor.

teşekkürler sağolun desteğiniz için. ama burdaki en büyük suç büyüklerin daha başka şeylerde var ev alma konusunda şimdi anlıyorumki bize köstek olmalarının hep bahane bulmalarının sebebi onlara almak içinmiş. sevgili oğulları ve gelinleriyle mutluluk dilerim onlara. ben aradan çekildim şu saatten sonra. eşimide bilemem anası babası sonuçta ama ben görüşmeyi düşünmüyorum. tekrar belirtiyim parayı vermedikleri için değil kandırdıkları için çünkü bazı arkadaşlarım kızıyor.

hakikaten çok kötü ..artık üzülmeyin...görüşmemek olmaz sonra para vermedik gelmiyor derler..

ama açık açık mesafe koyun bundan sonra hiç fikir sormayın mesela..

mevlüt okutun misafir gibi çağırın son gün..anlasınlar artık ''el'' olduklarını...

hakikaten çok kötü ..artık üzülmeyin...görüşmemek olmaz sonra para vermedik gelmiyor derler..

ama açık açık mesafe koyun bundan sonra hiç fikir sormayın mesela..

mevlüt okutun misafir gibi çağırın son gün..anlasınlar artık ''el'' olduklarını...

artık eller zaten ben hep iyi niyetli olmaya çalıştım ama sonuçta üzülen hep ben oldum.

bu nedenle görüşmeyi keserseniz sizi paragöz olmakla suçluyacaklardır..

şu an kötü bir pozisyondalar ve ah keşke bir şey olsa da haklı çıksalar diye bekliyorlardır...

bence görüşmeyi kesmeyin,

bu zaferin keyfini sürün,

mesela herkesin bir arada olduğu bir çay saatinde, konuyu dönüp dolaştırın,

ve nasıl kendi ayaklarınız üzerinde durduğunuzdan söz edin.

Anlayan anlar

Back
X