- Konu Sahibi .....tugce.....
-
kaçmak kesinlikle çözüm değil kimden neden kaçıcaksın ki
zaten babanla yaşamıyorsun görmüyorsun bilee...
ben birşeyi merak ettim..seni kim okutuyor harçlığını ya da boşanmadan snra
nafaka vs..bu tarz birşey almıyor musun?
cnm benzer şeyler yaşıoz aslndaa benm annem ve babam 13yıldır ayrıı bugüne kadr da babamdan en ufak bişye görmedk aydan aya bi kez görmeye geliodu bizi 7sene dedemelrde kaldık 3kardeşiz en küçüğümz 2.5yaşndaydı ben 8ablamda 12annem bizi anneanneme bırakıp gece gündüz çalıştı baktı artk çok şükür çalışıp kazaıorz 21yaşndayım ablam evlendi kardeşim liseye gidio hep annemn dedemn çabalarıyla bu hale geldk hiç umursamadı bilee evlenmedide bizede sahip çıkamadı sokaklarda yatıp kalkan alkolklerden oldu çıktıı ben artk istemem zatenn babam diye kmseyle tanıştıramam artık başka bi şehrdeyz görmüorz haberinide almak istemiorm bide bana "hiç düşünmüomsn ne haldeym "dioo biz ne haldeydk bunca sene evet sahip çıktılar ama hiç bi zmn o çocukluğumu yaşamadmm ekim ayında istemeye geliolar beni bende istemezmiydm herkes karışıcağına sadece babam karışsn ama olmadıı senağlama hep bişekilde eksik kaldıkk öölede devam edicez...kusura bakmaa sen ööel babandan bahsedince benmde aklma geldi iştee yoksa ben baba demeyi bile bilmeem zaten merak ediorm evlennce eşimn babasına nasıl diicem diee hayatmda okadr az baba dedimkii
bize babannem bakıyor o bıraktığından beri herşeyimizi buzmana kadar babannem karşıladı ablam evlendi çeyizine bir iğne almadı herşeyi babannem yapıyor
bize babannem bakıyor o bıraktığından beri herşeyimizi buzmana kadar babannem karşıladı ablam evlendi çeyizine bir iğne almadı herşeyi babannem yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?