Bu nasıl bi gün?

HALLEYS HALLEYS canımm Bugün konuştuk eşimle.
Evliliğimiz normal mi dedim hayır değil dedi ama ben çabalıyorum değişmeye çalıyorum sesi. Bu patates mevzusunu söyledim mesela tamam abarttım hatalıyım dedi. Sonra kolaydan zora gittim. Gerekirse arabayı da satarım, boşanma fikrini düşünme artık ne yapmam lazım düşünmemen için dedi. Sorumluluk sahibi ol biraz ağırlığını koy artık yetişkin gibi davran dedim. Elimden geleni yaparım ben düzelsin istşyorum dedi. Eskisi gibi sevgimin olmadığını da söyledim. Zamanla düzelecek biliyorum tekrar canlanacak sevgimiz dedi maşallaj aşırı pozitivizm :olamaz:
Bu halleri beni benden alıyor asla geri vermiyor

BahtsizBedevii BahtsizBedevii

Bence tahammulunuz karsilikli olarak cok azalmis. Simdi eski konularınızi da okudum, ben esinizde de sizde de bir karakter sorunu goremedim, sadece ,bende yarattiginiz hisse gore konusuyorum, birbirinizi sevmiyorsunuz. Bu yuzden her sey batiyor, uzuyor. Nereye kadar devam edersiniz bilemiyorum.

Bence tahammulunuz karsilikli olarak cok azalmis. Simdi eski konularınızi da okudum, ben esinizde de sizde de bir karakter sorunu goremedim, sadece ,bende yarattiginiz hisse gore konusuyorum, birbirinizi sevmiyorsunuz. Bu yuzden her sey batiyor, uzuyor. Nereye kadar devam edersiniz bilemiyorum.
Bindik bir alamete gidiyoz kıyamete resmen :olamaz:

Siz de ayrilmak istemiyorsaniz cabalayin ama. Tamam ayip etmis ama sonra gelip ozur dilemis. Sizin de eskileri acmaniza gerek yokmus. Ya ayrilin ya da uyum sağlayın. :110:
Bilmesi gerekiyordu benim soğuduğumu artık. En azından az da olsa çakması lazımdı. Bu akşamki konulmadan sonra iyice bi pozitif takılıyor bakalım

Bilmesi gerekiyordu benim soğuduğumu artık. En azından az da olsa çakması lazımdı. Bu akşamki konulmadan sonra iyice bi pozitif takılıyor bakalım
Dedigi gibi arabayi satsin borcunu kapatsin. Uygun bi araba alsin. Ortak giderlere katki saglasin. Ben bunaldim burda. Ergenlige girmis pasam sanki

Tekrar konuşmanıza sevindim, önceki nickinizle açtığınız konuları okumuştum ama yorum yapmamıştım.. Soğuduğunuzu biliyor olması güzel, bundan sonra daha fazla davranışlarına dikkat edecektir, yine de psikoloğa gitmeyi bırakmayın ve mutlaka o arabayı sattırın.. Böyle ortak bir malın satılması zamanında çoğu insanın gerçek yüzü ortaya çıkıyor, tecrübe ile sabittir..

HALLEYS HALLEYS canımm Bugün konuştuk eşimle.
Evliliğimiz normal mi dedim hayır değil dedi ama ben çabalıyorum değişmeye çalıyorum sesi. Bu patates mevzusunu söyledim mesela tamam abarttım hatalıyım dedi. Sonra kolaydan zora gittim. Gerekirse arabayı da satarım, boşanma fikrini düşünme artık ne yapmam lazım düşünmemen için dedi. Sorumluluk sahibi ol biraz ağırlığını koy artık yetişkin gibi davran dedim. Elimden geleni yaparım ben düzelsin istşyorum dedi. Eskisi gibi sevgimin olmadığını da söyledim. Zamanla düzelecek biliyorum tekrar canlanacak sevgimiz dedi maşallaj aşırı pozitivizm :olamaz:
Bu halleri beni benden alıyor asla geri vermiyor

BahtsizBedevii BahtsizBedevii
Eşin çok ılımlı konuşmuş da sen ne düşünüyorsun?
Eşinin dediği gibi ona olan sevginin eskisi gibi olacağına inanıyor musun canım benim?

Back
X