• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl bi iş ya yardım kızlar

GiiZeeM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
293
1
96
Balıkesir
kızlar ben bı markette 8 gun falan oluyo baslayalı calısıyorum. hersey ıyı guzel gıdıyo ıslerı ogrenıyorum yavas yavas derken bugece magaza sorumlusu urunlerın son kullanma tarıhlerı gectıklerını satılmadıklarını takııpsızlıkten oldugunu soyledı zararına yazamıyormus sadece tavuk grubu ıcın personelden 50 lira kendılerıde 150 lıra verıcegını soyledı yarın getırmemızı ıstedı. Ben bu parayı vermek ıstemıyorum ben zaten ne kadar oldu baslayalı bu ıse daha yenı ogrenıyorum herseyı boyle bıseyı ısteyemez dımı marketlerde calısan varsa bu konuda bılgılendırebılırmı benı bu durum cok canımı sıktı ve bunun sadece etler ıcın oldugunu soyledı dıger urunlerı saymamıs bıle oyle dedı. Ve bı soru daha ısten ayrılmak ıstedıgımde dılekcemı verıp hemen o gun ısten ayrılabılırım dımı verdıgım zaman yanı ?

Bu işlerii pek anlamam ama bana çok saçma geldi canm daha yeni girmişşin verme.. Cıkarsın cnm bı sorun olcagnı sanmam

eğer sigortalı isen seni 15 gün daha çalıştırma hakkına sahip olabilirler bir sor çalıştığın yere ve parayı da verme :14:

Bu işlerii pek anlamam ama bana çok saçma geldi canm daha yeni girmişşin verme.. Cıkarsın cnm bı sorun olcagnı sanmam

aynen canım daha yenı gırdım hadı 1 ay olsa nese dıcem takıp edemedım verıyım ama daha bı hafta oldu ınsallah cıkmaz canım maası beklıyorum yatsın cıkıcam

eğer sigortalı isen seni 15 gün daha çalıştırma hakkına sahip olabilirler bir sor çalıştığın yere ve parayı da verme :14:

sıgortalıyım canım öylemı ya sımdı sorsam anlarlar cıkcıcagımı daha kotu olabılır parayıda vermek ıstemıyorum canım bende zorla alcak degıller ya

ben bu işin bu şekilde yürüdüğünü bilmiyordum bu çalışma ortamı bana göre değil falan de zaten market işi olduğundan çok üstüne gelmezler canikom ihtiyacı varsa 15 gün daha çalıştırır ama fazla elemanı varsa ondan da yırtarsın sıkma canını :34:

ben bu işin bu şekilde yürüdüğünü bilmiyordum bu çalışma ortamı bana göre değil falan de zaten market işi olduğundan çok üstüne gelmezler canikom ihtiyacı varsa 15 gün daha çalıştırır ama fazla elemanı varsa ondan da yırtarsın sıkma canını :34:

ihtiyacı olcagı kesın canım fazla elemanı yok iki kişiyiz personel olarak

yaşın küçükse ailem izin vermiyor falan diyebilirsin ama bu kadar küçük işletme ise yasal haklarından pek haberi yoktur

Benim bildiğim normalde o şekilde tarihi geçen, bozulan bayatlayan ürünleri,
firmalar geri alıyor.

Bence o mağaza sorumlusu sizi oyuna getirecek.
Hem firmaya iade edecek, hem de sizlerden de 50 lira koparmış olacak.

Magaza müdürü falan yok mu onunla paylaşın....

Son düzenleme:
Benim bildiğim normalde o şekilde tarihi geçen, bozulan bayatlayan ürünleri,
firmalar geri alıyor.

Bence o mağaza sorumlusu sizi oyuna getirecek.
Hem firmaya iade edecek, hem de sizlerden de 50 lira koparmış olacak.

Magaza müdürü falan yok mu onunla paylaşın....

ewet canım bızdede fire olarak yazılıyor ama artık yazılmıcakmıs cok yuksek bır fıyatmıs yazılanlar ve sadece tavuk grubu ıcın bızden ve kendılerı para verıp yazmadan halledılcekmıs takıpsızlıkten oldu dıyıp ısın ıcınden cıkıyolar ben zaten yenı ogrenıyorum hadı 10 lıra olsa neyse 50 lıra ki hiç yoktan yanı sinirlerim bozuldu

yaşıt çıktık:) bende hem öğrenciyim hem çalışıyorum oradan biliyorum ama yeni eleman olduğun için biraz mızmızlan babam izin vermiyor falan çalışmama bu son 50 lira olayına da çok kızdı falan de adam aileyle uğraşmayı pek göze alamaz en azından bi dene

yaşıt çıktık:) bende hem öğrenciyim hem çalışıyorum oradan biliyorum ama yeni eleman olduğun için biraz mızmızlan babam izin vermiyor falan çalışmama bu son 50 lira olayına da çok kızdı falan de adam aileyle uğraşmayı pek göze alamaz en azından bi dene

denicem canım maaş gunune kadar sabretmek ıstıyorum :1: o kadar calıstım yoruldum hakkım :) ama 2 gun sonra ıstıfamı verıcem bı 15 gun daha calıs derlerse eleman zaten yok bosa 15 gunde calsılmazkiiii

Merhaba,
ilk 2 ay deneme suresidir.bir neden belirtmeden isten ayrilma hakkiniz var su an.
0-6 ay arasi calismis olsaydiniz,istifanizdan 2 hafta once bildirmeniz gerekirdi.

Merhaba,
ilk 2 ay deneme suresidir.bir neden belirtmeden isten ayrilma hakkiniz var su an.
0-6 ay arasi calismis olsaydiniz,istifanizdan 2 hafta once bildirmeniz gerekirdi.

öylemı canım bılmıyodum mesela yarın dıyelım sabahtan gıdıp boyle boyle ısten ayrılmak ıstıyorum desem hıc bı sart kosmadan su kadar daha calıs eleman yok vs tarzında bısıde bulunamazlar heralde

mağaza sorumlusunun yapmak istediği şey şu tatlım:

bozulan ürünleri onun üstü sorar; sen neredeydın neden kontrol etmedin diye.
yani sorumlu kişi de; sizin o yerde ki sorumlunuz da suç
o da ürünleri satılmış gibi gösterip çöpe atar ya da başka bir şey yapar.
çünkü paralar kasaya girmiştir yani sizden alınan paralar.
hem de o kadar para bana saçma geldi.
banvit tezgahı sizde mi açmış??:41::41:

sakın vermeyin.
öyle bir şey olamaz.
adam sizden para toplayıp açığını kapatacak.
şikayet et direk yetkili kişiye.

mağaza sorumlusunun yapmak istediği şey şu tatlım:

bozulan ürünleri onun üstü sorar; sen neredeydın neden kontrol etmedin diye.
yani sorumlu kişi de; sizin o yerde ki sorumlunuz da suç
o da ürünleri satılmış gibi gösterip çöpe atar ya da başka bir şey yapar.
çünkü paralar kasaya girmiştir yani sizden alınan paralar.
hem de o kadar para bana saçma geldi.
banvit tezgahı sizde mi açmış??:41::41:

sakın vermeyin.
öyle bir şey olamaz.
adam sizden para toplayıp açığını kapatacak.
şikayet et direk yetkili kişiye.

aynen canım fire olarak yazmıcakmıs dedıgın gıbı satılmıs olarak gosterılcekmıs yarın muhakkak ıstıcek para benım bısıler demem lazım ben burayı veremem zaten burda baslayalı bı hafta oldu ıslerı yenı ogrenıyorum falanmı desem vermıcem canım zaten cok fazla dedıgın gıbı aıleme soledım onlarda sınır oldu

aynen canım fire olarak yazmıcakmıs dedıgın gıbı satılmıs olarak gosterılcekmıs yarın muhakkak ıstıcek para benım bısıler demem lazım ben burayı veremem zaten burda baslayalı bı hafta oldu ıslerı yenı ogrenıyorum falanmı desem vermıcem canım zaten cok fazla dedıgın gıbı aıleme soledım onlarda sınır oldu

merkezi ya da bölge şubeyi arayıp bundan bahset.
yaptığı akıllılık yanına kar kalmasın.
insanlar da ihtiyaçtan işe giriyor.
vereceksem neden kazanmak için uğraşayım ki?

Back
X