• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl bi iş ya yardım kızlar

canım mağaza deneyimim var o ürünlerin hepsi irsaliye ile iade ediliyor , isterse 4 ay geçsin iade almak zorunda ama bir arkadaşın dediği gibi kendisi sorumlu olacağından satılmış olarak göstermek istedi sanırım , işten dilekçe verip çıkarsın ,2 ay deneme süren dolmadıysa sorun yok dolduysa 15 gün önceden belirtmen lazım, bunu merkeze bildirmeni tavsiye ederim kimse çalışanından para alamaz

eğer sesinizi çıkarmazsanız kırılan ürünü de ödettirir.

haklısın canım ben ılk defa boyle bsey duyuyorum ne sacma bısı endısındende ornek verıyo falan bızde hep verıyoduk dıye ben veremem kardesım o kadar boşa para bızım takıp etmemız falan gerekıyomus urunun tarıhı yaklasınca haber verıp satmaya yonelık bısıler yapılabılırmıs ama takıp edılmemıs alınmamıs soyledıgıde buydu

canım mağaza deneyimim var o ürünlerin hepsi irsaliye ile iade ediliyor , isterse 4 ay geçsin iade almak zorunda ama bir arkadaşın dediği gibi kendisi sorumlu olacağından satılmış olarak göstermek istedi sanırım , işten dilekçe verip çıkarsın ,2 ay deneme süren dolmadıysa sorun yok dolduysa 15 gün önceden belirtmen lazım, bunu merkeze bildirmeni tavsiye ederim kimse çalışanından para alamaz

sağol canım yok daha 8 gun falan oldu bende 1 inde maasımı alıp cıkmak ıstıyorum yapamam yanı burda ewt canım bıldırıcem yarın tekrar ısterse ben gereklı acıklamamı yaparım ha olmadımı devammı edıyo ust bırımlere ıletıcem

haklısın canım ben ılk defa boyle bsey duyuyorum ne sacma bısı endısındende ornek verıyo falan bızde hep verıyoduk dıye ben veremem kardesım o kadar boşa para bızım takıp etmemız falan gerekıyomus urunun tarıhı yaklasınca haber verıp satmaya yonelık bısıler yapılabılırmıs ama takıp edılmemıs alınmamıs soyledıgıde buydu

başkaları yapıyor diye sizi kandırmak istemiş.
o adam oradan sürülür bile.
n kadar büyük risk aldığının farkında değil.
kesinlikle verme.
babam araştırıcak falan de.
eğer varsa böyle bir şey maaştan sonra veririm de.

merkezi ya da bölge şubeyi arayıp bundan bahset.
yaptığı akıllılık yanına kar kalmasın.
insanlar da ihtiyaçtan işe giriyor.
vereceksem neden kazanmak için uğraşayım ki?

aynen oyle canım ben bos durmıyım aıleme artık yuk olmıyım dıye gırdım ne yemek verıolar ne bısey alıcam parada yarım maas yatıcak ben kazanmak ıcın gırdım bole para verıceksem ne gerek var calısmaya

sağol canım yok daha 8 gun falan oldu bende 1 inde maasımı alıp cıkmak ıstıyorum yapamam yanı burda ewt canım bıldırıcem yarın tekrar ısterse ben gereklı acıklamamı yaparım ha olmadımı devammı edıyo ust bırımlere ıletıcem

bence çıkmayı kafana koyduysan direk üst birimlere bildir.
başkalarının da canını yakmasın.
blsinler yani nasıl bir sorumlu-sorumsuz personellerinin olduğunu:47:

başkaları yapıyor diye sizi kandırmak istemiş.
o adam oradan sürülür bile.
n kadar büyük risk aldığının farkında değil.
kesinlikle verme.
babam araştırıcak falan de.
eğer varsa böyle bir şey maaştan sonra veririm de.

vermıcem canım babamda arastırıcam ben onu dedı paramın olmadıgını ve daha bı kac seyı solıcem eger yıne aynı seyde durursa ve dogruluk payı varsa dedıgın gıbı maastan sonra verırım dıcem canım

bence çıkmayı kafana koyduysan direk üst birimlere bildir.
başkalarının da canını yakmasın.
blsinler yani nasıl bir sorumlu-sorumsuz personellerinin olduğunu:47:

yanımda calısan bı personel daha var onada yarın solıcem vermezse oda bısıler yaparız dıye dusunuorum canım hayır cok ıyıler gercekten banada cok yardımları oldu ıyı davranmaları falan ama bugecekı bu konusmadan sonra hepsı gıttı yanı

haha akıllıya bak sen aklınca para koparcak , işten çıkıp bildirim yapma öyle olunca o kişiye iftira attığını sanabilirler . ki o da öyle der diğer çalışanlar da ekmek parası diyip susturulur.gerekirse babanla konuş ve merkeze gitsin yada sen 1 günlük rapor al yada merkezin 444 lü numarasını ara ve durumu anlat

yanımda calısan bı personel daha var onada yarın solıcem vermezse oda bısıler yaparız dıye dusunuorum canım hayır cok ıyıler gercekten banada cok yardımları oldu ıyı davranmaları falan ama bugecekı bu konusmadan sonra hepsı gıttı yanı

iyi olmalarının sebebi bu olmasın?
çünkü iş yerinde iyi birilerini bulak zordur.

canım kardeşim restorant işletiyorum daha önce markette de çalıştım sana yardımcı olayım çünki haksızlığa tahammül edemem
1-et ürünleri şoklu olduğu için son kullanma tarihleri yoktur derindondurucuda kurban bayramında sakladığımız etlerden yola çıkarsan anlarsın demek istediğimi
2-et dışarda kalmış sıcaktan bozulmuş ise firma değiştirme yapmaz hata marketindir. ama üründe deformasyon yoksa sadece tarihi geçmişse birebir değişim ve iade almak zorundalar.
3-senden para alamazlar bu parayı kasa açığı için istemiş olabilir yada aklıma kötü şeyler geliyor.
4-ilk girdiğinde sözleşme imzaladıysan şartlarına bakman gerekiyor eğer deneme süresinde isen dilekçe yazıp iş akdini fesh edebilirsin sorun yok ama deneme süresi belirtilmemiş ise ve sgk girişin yapıldı ise 15 gün öncesinden işi bırakacağına dair ibraname doldurup bildirmen gerekiyor.

Sen daha isi ogreniyorsun. Sana son kullanma tarihi yaklasan urunleri kontrol etmeni kimse soylemediyse sen de bunu bilemezsin. Bence isten cikmak yerine hakkini savun. Sana yapilan her haksizlikta hemen isten mi cikacaksin?

canım kardeşim restorant işletiyorum daha önce markette de çalıştım sana yardımcı olayım çünki haksızlığa tahammül edemem
1-et ürünleri şoklu olduğu için son kullanma tarihleri yoktur derindondurucuda kurban bayramında sakladığımız etlerden yola çıkarsan anlarsın demek istediğimi
2-et dışarda kalmış sıcaktan bozulmuş ise firma değiştirme yapmaz hata marketindir. ama üründe deformasyon yoksa sadece tarihi geçmişse birebir değişim ve iade almak zorundalar.
3-senden para alamazlar bu parayı kasa açığı için istemiş olabilir yada aklıma kötü şeyler geliyor.
4-ilk girdiğinde sözleşme imzaladıysan şartlarına bakman gerekiyor eğer deneme süresinde isen dilekçe yazıp iş akdini fesh edebilirsin sorun yok ama deneme süresi belirtilmemiş ise ve sgk girişin yapıldı ise 15 gün öncesinden işi bırakacağına dair ibraname doldurup bildirmen gerekiyor.

bızdekıler tavuk canım sadece tarıhlerı gectı iade için yazamam artık dedı cok yazılmıs cunku bunlarıda yazarsam hakkımda savunma yaparlar dedı

bızdekıler tavuk canım sadece tarıhlerı gectı iade için yazamam artık dedı cok yazılmıs cunku bunlarıda yazarsam hakkımda savunma yaparlar dedı

dışardan bir herhangi bir ısıya maruz kalmadıkça tavukta olsa bozulmaz ayrıca firma iade almak zorunda sakın para verme cebine imdiriyor demekki hakkında savunma değil uyarı alır oda sizin şirket içi politikanızdan dolayıdır. Bunun sorumlusu o ise savunmasınıda yapsın personelden kapatmaya hakkı yok !

Aman da ne akıllıymış o guduu. Neredeyse sülalemin yarısı market işinde çalışıyor. Sistem şöyle işler. Mağaza sorumlusu, bölge sorumlusu, bölge sorumlusunun bir üst yetkisine sahip olan müdür ve onların da üstleri şeklinde yetki zinciri vardır. Bu aklını yidiğim canlı zannediyorum mağaza sorumlusu. Mağazada olan ürünlerin takibi bu zata aittir ve sorumlu odur. Muhtemel bir zarar onun cebine yansır çalışanların değil. Gözünden kaçmış bir zarar olduğunda ise, malların iadesiyle birlikte azar yiyecek olan kişi de mağaza sorumlusudur. Zira her ay ürünleri takip ve kontrol etmesi gerekir.

Bu akıllı vatandaş sorumsuzluğunun cezasını sizin cebinize yansıtmak istiyor ki böyle bir hakkı da yoktur. İşten atılma sebebidir bu. Yakın zamanda böyle bir şeye kalkışmış olan kişi, akrabam tarafından işinden uzaklaştırıldı. Sakın tek kuruş ödeme ve bölge sorumlusuna bu durumu anlat. Zaten çalıştığınız sürenin karşılığı banka hesabına yatırılacaktır. Mağaza sorumlusunun sizin üzerinizde maaşınızla ilgili bir yetkisi yoktur. İşten ayrılacaksan bile şikayet etmeden buna kalkışma. Ne de kolay geliyor kul hakkı bu organizmalara. Markette iki kişiyiz yazmışsın hangi market olduğunu tahmin edebiliyorum ve emin ol şikayetin karşılıksız kalmayacaktır.

Back
X