Biz esimle sevgiliyken daha 10 ay felandi senemiz dolmamisti o da o zaman 35ten once evlenmeyi dusunmuyorum demisti 10 sene vardi yani onun soyledigine gore.. bende ben hic evlenmeyi dusunmuyorum dedim. Tabi lafta yani icim icimi yedi halledicem ben bu isi dedimKızlar size çok saçma gelecek bliyorum çünkü bencede saçma ama bu nasıl bi takinti bendeki bnde bilmiyorum şöyle basliyayim hayatimda görüştüğüm insanlar oldu ama sonu kötü bitti hep demekki böylesi hayirliymis ayri mesele ama ben artik çok yoroldumson gorustugum insan soze bigun kala olmaz dedi ayrildiktan bi hafta sonrada nisanlandi evet cok cok zor bi surecti burdada paylasmistim ama atlattim zorda olsa hatta iyki olmamis diyorum.bidaha boyle birini sevemem yeniden ask mi derken bu olaydan 7 ay sonra falan biri cikti karsima calistigim isyerinde tanistik ayni yerde calismiyoruzda yani oda memur iste once bu kisiye cok sinir olmustum o geldikce kacicagim geliyodu htta hep bi trtisma icindeydik ama ne olduysa armizda bi etkilesim oldu anlamadik ikimizde facden msj atti derken konusmya basladik ve numaralarimizi verdik aslinda bana hic uymayan yonleri cok fazla hatta ilk gun konustuk sonra iy bn bunla konusmam falan dedim ama ilerledi iste dedigim gibi olmadi cok degil toplasan bi hafta konusmadik adina ask demem dogru olmaz belki ama ben ondan asiri hoslandim beni konusmya cok ikna etti bi kere bulustuk yaninda cok mutlu oldum zaman nasil gecti anlamadim bile ben ciddi bi iliskiye baslicagmizi dusundum ama oyle degilms bana dediki benle ilgili sakın hayal kurma ben evlenmek falan dusunmuyorum halbuki ben ona ilk gun niyetini sordugumda bunu gizledi eve davet etti beni bense bunu asla kabul etmedim cunku sonu gelmiycek ti bunu kendide soyledi kisacasi isine geliyosa dedi ben sadece vakit gecircegim gezip tozcagim birini ariyorum dedi evlenmek ona cok uzakmis ama ben buna asla inanmiyorum bunu diyenleri cok gordum cok kisa bi zaman sonra evleniyo bunu diyenler bnde bunu kaldiramiycagmi bildigim icin onu birakmak zorunda kaldim onunda isine geldi cunku o evine gidip gelen heran gezip tozcagi birini ariyodu boylesi senin icin daha iy olur dedi ve bitti asil sorunsa simdi heran aklimda ve surekli onu takip ediyorum facden whatsaptan kafayi yiycem artik ben adamin umrunda bile degilim bide benim halime bakin kizlar
Ayy yorumunuzu bir an ben mi yazdim diye dusundumBiz esimle sevgiliyken daha 10 ay felandi senemiz dolmamisti o da o zaman 35ten once evlenmeyi dusunmuyorum demisti 10 sene vardi yani onun soyledigine gore.. bende ben hic evlenmeyi dusunmuyorum dedim. Tabi lafta yani icim icimi yedi halledicem ben bu isi dedimve hallettimm 1 sene sonra nisan yaptik sizde simdiden bosverin evliligi tadini cikartin sevgili olmaninn tabi kullandirtmayinda kendinizi evine felan gitmeye ne gerk var evlenince zaten hep evdeyiz. Takilin biraz baktiniz niyeti baska basin tekmeyi
Nede aklın takılı kaldı anlamadım.adam Ben serserinin tekiyim , benden bı cacik olmaz demiş .daha ne desin? Sana uysaydı zaten birlikte olurdun. Demek ki herseyden önce bu adamı kendine yakistiramayan sensin .soylemiydi böyle olsa daha mı iyi olurdu dersen adamın evinde bulursun kendini. Bismillah cek zihnini temizle.
Kızlar size çok saçma gelecek bliyorum çünkü bencede saçma ama bu nasıl bi takinti bendeki bnde bilmiyorum şöyle basliyayim hayatimda görüştüğüm insanlar oldu ama sonu kötü bitti hep demekki böylesi hayirliymis ayri mesele ama ben artik çok yoroldumson gorustugum insan soze bigun kala olmaz dedi ayrildiktan bi hafta sonrada nisanlandi evet cok cok zor bi surecti burdada paylasmistim ama atlattim zorda olsa hatta iyki olmamis diyorum.bidaha boyle birini sevemem yeniden ask mi derken bu olaydan 7 ay sonra falan biri cikti karsima calistigim isyerinde tanistik ayni yerde calismiyoruzda yani oda memur iste once bu kisiye cok sinir olmustum o geldikce kacicagim geliyodu htta hep bi trtisma icindeydik ama ne olduysa armizda bi etkilesim oldu anlamadik ikimizde facden msj atti derken konusmya basladik ve numaralarimizi verdik aslinda bana hic uymayan yonleri cok fazla hatta ilk gun konustuk sonra iy bn bunla konusmam falan dedim ama ilerledi iste dedigim gibi olmadi cok degil toplasan bi hafta konusmadik adina ask demem dogru olmaz belki ama ben ondan asiri hoslandim beni konusmya cok ikna etti bi kere bulustuk yaninda cok mutlu oldum zaman nasil gecti anlamadim bile ben ciddi bi iliskiye baslicagmizi dusundum ama oyle degilms bana dediki benle ilgili sakın hayal kurma ben evlenmek falan dusunmuyorum halbuki ben ona ilk gun niyetini sordugumda bunu gizledi eve davet etti beni bense bunu asla kabul etmedim cunku sonu gelmiycek ti bunu kendide soyledi kisacasi isine geliyosa dedi ben sadece vakit gecircegim gezip tozcagim birini ariyorum dedi evlenmek ona cok uzakmis ama ben buna asla inanmiyorum bunu diyenleri cok gordum cok kisa bi zaman sonra evleniyo bunu diyenler bnde bunu kaldiramiycagmi bildigim icin onu birakmak zorunda kaldim onunda isine geldi cunku o evine gidip gelen heran gezip tozcagi birini ariyodu boylesi senin icin daha iy olur dedi ve bitti asil sorunsa simdi heran aklimda ve surekli onu takip ediyorum facden whatsaptan kafayi yiycem artik ben adamin umrunda bile degilim bide benim halime bakin kizlar
Canim zaten onu umursayip umursamam umrunda degil o kadar rahatki duyduğuma sevgilisi varmis bos kalmamis yani evet baya bi yalnizlik cekiyorum o bi gerçekSen umursama yada öyle davranırmış gibi yap , bir kaç erkek arkadaşlarla eğlenirken fotoğraf paylaş , mutluluk havalarında dolan ve asla onun çevresinden biriyle onun hakkında konuşma hemen yetiştirirler , sakın aşk şiiri üzüntülü mesaj içerikli şeyler paylaşma imada bile bulunma işte bak bakalım kaçan nasıl kovalanıyormuş , ama tabi kovalasada hayır gelmez ondan. Bence sen yalnızlık çekiyorsun ve sığınacağın liman arıyorsun bence yanlış yerde arıyorsun , böyle hataya düşebilme ihtimalin çok yüksek o yüzden hayatı akışına bırak ve kendine aktivite yarat. Kurslardn başla mesela...
HahaAyy yorumunuzu bir an ben mi yazdim diye dusundum
Bizde sevgilimle daha az once bu konu hakkinda konustuk, bizde de ayni seyler oldu, ve yorumunuza cok guldum o yuzden
Bizde suan sevgiliyiz, benim sevgilimde en az 30 yasinda evlenirim dedi, yani suan 10 sene var onumuzde
bende icim icimi yerken "evlilik sacma ya" falan gibisinden konustum, oysa ki daha talibim bile yokken gelinlikcilere girip gelinlik denemisligim var
Ben bu isi halledicem demişsiniz ve halletmişsiniz ya onu nasil yaptiniz, yani nasil adami evlilige ısındırdınız? Yapacagimdan degilde cok merak ettim
Evet canim acikca soyledim oda bnde cunku sürekli yıkım yaşamaktan yoroldum illaki evlencem diye bse yok ama sakın beni adam etmeye kalkma olmaz dedi ben evlenmem dedi ama ben inanmıyorum illaki evlenirxxtalyaxx .!.:diğer ilişkinden çıkalı 7 ay olmuş , bi dur sakin ol...Çivi çiviyi her zaman sökmez...Önceki ilişkin söz öncesi bitmiş bununla ilgili yaşadığın travma 7 ayda atlatılcak yeni ilişki düşünülcek kadar kısa sürede bitmez diye düşünüyorum..Hem bu yeni arkadaşta dürüstçe söylemiş evlilik düşünmem diye, aceba sen ona evlilik olcaksa olsun sinyallerimi verdin başlar başlamaz ?
Tabiki bunuda yapabilirdi onuda yapsaydi mafolurdum herhalde iki günde boyle oldumNiyetini baştan belli etmiş sevinmelisin bence.
Seni tamamen kendine bağlayana kadar renk vermeyebilirdi de.
Telefondan yaziyorum bi turlu yazamadim :)evet aynen öyle dedi adam zaten kendini serseri gibi tanitmaktanda rahatsız olmadi ah bi zihnim temizlenseeNede aklın takılı kaldı anlamadım.adam Ben serserinin tekiyim , benden bı cacik olmaz demiş .daha ne desin? Sana uysaydı zaten birlikte olurdun. Demek ki herseyden önce bu adamı kendine yakistiramayan sensin .soylemiydi böyle olsa daha mı iyi olurdu dersen adamın evinde bulursun kendini. Bismillah cek zihnini temizle.
ilk gun niyetini sordugumda bunu gizledi eve davet etti beni bense bunu asla kabul etmedim cunku sonu gelmiycek ti bunu kendide soyledi kisacasi isine geliyosa dedi ben sadece vakit gecircegim gezip tozcagim birini ariyorum dedi evlenmek ona cok uzakmis ama ben buna asla inanmiyorum bunu diyenleri cok gordum cok kisa bi zaman sonra evleniyo bunu diyenler bnde bunu kaldiramiycagmi bildigim icin onu birakmak zorunda kaldim onunda isine geldi cunku o evine gidip gelen heran gezip tozcagi birini ariyodu boylesi senin icin daha iy olur dedi ve bitti asil sorunsa simdi heran aklimda ve surekli onu takip ediyorum facden whatsaptan kafayi yiycem artik ben adamin umrunda bile degilim bide benim halime bakin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?