Bu nasil bi takıntı bende bilmiyorum :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Kızlar size çok saçma gelecek bliyorum çünkü bencede saçma ama bu nasıl bi takinti bendeki bnde bilmiyorum şöyle basliyayim hayatimda görüştüğüm insanlar oldu ama sonu kötü bitti hep demekki böylesi hayirliymis ayri mesele ama ben artik çok yoroldum son gorustugum insan soze bigun kala olmaz dedi ayrildiktan bi hafta sonrada nisanlandi evet cok cok zor bi surecti burdada paylasmistim ama atlattim zorda olsa hatta iyki olmamis diyorum.bidaha boyle birini sevemem yeniden ask mi derken bu olaydan 7 ay sonra falan biri cikti karsima calistigim isyerinde tanistik ayni yerde calismiyoruzda yani oda memur iste once bu kisiye cok sinir olmustum o geldikce kacicagim geliyodu htta hep bi trtisma icindeydik ama ne olduysa armizda bi etkilesim oldu anlamadik ikimizde facden msj atti derken konusmya basladik ve numaralarimizi verdik aslinda bana hic uymayan yonleri cok fazla hatta ilk gun konustuk sonra iy bn bunla konusmam falan dedim ama ilerledi iste dedigim gibi olmadi cok degil toplasan bi hafta konusmadik adina ask demem dogru olmaz belki ama ben ondan asiri hoslandim beni konusmya cok ikna etti bi kere bulustuk yaninda cok mutlu oldum zaman nasil gecti anlamadim bile ben ciddi bi iliskiye baslicagmizi dusundum ama oyle degilms bana dediki benle ilgili sakın hayal kurma ben evlenmek falan dusunmuyorum halbuki ben ona ilk gun niyetini sordugumda bunu gizledi eve davet etti beni bense bunu asla kabul etmedim cunku sonu gelmiycek ti bunu kendide soyledi kisacasi isine geliyosa dedi ben sadece vakit gecircegim gezip tozcagim birini ariyorum dedi evlenmek ona cok uzakmis ama ben buna asla inanmiyorum bunu diyenleri cok gordum cok kisa bi zaman sonra evleniyo bunu diyenler bnde bunu kaldiramiycagmi bildigim icin onu birakmak zorunda kaldim onunda isine geldi cunku o evine gidip gelen heran gezip tozcagi birini ariyodu boylesi senin icin daha iy olur dedi ve bitti asil sorunsa simdi heran aklimda ve surekli onu takip ediyorum facden whatsaptan kafayi yiycem artik ben adamin umrunda bile degilim bide benim halime bakin kizlar

Biz esimle sevgiliyken daha 10 ay felandi senemiz dolmamisti o da o zaman 35ten once evlenmeyi dusunmuyorum demisti 10 sene vardi yani onun soyledigine gore.. bende ben hic evlenmeyi dusunmuyorum dedim. Tabi lafta yani icim icimi yedi halledicem ben bu isi dedim ve hallettimm 1 sene sonra nisan yaptik sizde simdiden bosverin evliligi tadini cikartin sevgili olmaninn tabi kullandirtmayinda kendinizi evine felan gitmeye ne gerk var evlenince zaten hep evdeyiz. Takilin biraz baktiniz niyeti baska basin tekmeyi

Insan evlenmeyi düşünmediği biriyle neden sevgili olur? Sanırım cevabı hepimiz biliyoruz. Ucuz kurtulmuşsun, değmez düşünmeye, sevmemiş hiç, baktı faydalanamıycak bitti işte.

Ayy yorumunuzu bir an ben mi yazdim diye dusundum
Bizde sevgilimle daha az once bu konu hakkinda konustuk, bizde de ayni seyler oldu, ve yorumunuza cok guldum o yuzden
Bizde suan sevgiliyiz, benim sevgilimde en az 30 yasinda evlenirim dedi, yani suan 10 sene var onumuzde
bende icim icimi yerken "evlilik sacma ya" falan gibisinden konustum, oysa ki daha talibim bile yokken gelinlikcilere girip gelinlik denemisligim var

Ben bu isi halledicem demişsiniz ve halletmişsiniz ya onu nasil yaptiniz, yani nasil adami evlilige ısındırdınız? Yapacagimdan degilde cok merak ettim

Nede aklın takılı kaldı anlamadım.adam Ben serserinin tekiyim , benden bı cacik olmaz demiş .daha ne desin? Sana uysaydı zaten birlikte olurdun. Demek ki herseyden önce bu adamı kendine yakistiramayan sensin .soylemiydi böyle olsa daha mı iyi olurdu dersen adamın evinde bulursun kendini. Bismillah cek zihnini temizle.

UOTE="lorin62, post: 37126022, member: 624557"]Kendine is ariyosun bence karsina duzgun biri cikarsa herseyi unutursun[/QUOTE]
Cikarmi bilmiyorum okadar yorgunumki uzulmekten çok yoroldum

[QUOTEt: 37126175, member: 200740"]Insan evlenmeyi düşünmediği biriyle neden sevgili olur? Sanırım cevabı hepimiz biliyoruz. Ucuz kurtulmuşsun, değmez düşünmeye, sevmemiş hiç, baktı faydalanamıycak bitti işte.[/QUOTE]
Aynen zaten anladi sen gerçekten iysin birisin ben gibi değilsin o yüzden gorusmememiz daha iy dedi

Sen umursama yada öyle davranırmış gibi yap , bir kaç erkek arkadaşlarla eğlenirken fotoğraf paylaş , mutluluk havalarında dolan ve asla onun çevresinden biriyle onun hakkında konuşma hemen yetiştirirler , sakın aşk şiiri üzüntülü mesaj içerikli şeyler paylaşma imada bile bulunma işte bak bakalım kaçan nasıl kovalanıyormuş , ama tabi kovalasada hayır gelmez ondan. Bence sen yalnızlık çekiyorsun ve sığınacağın liman arıyorsun bence yanlış yerde arıyorsun , böyle hataya düşebilme ihtimalin çok yüksek o yüzden hayatı akışına bırak ve kendine aktivite yarat. Kurslardn başla mesela...

Canim zaten onu umursayip umursamam umrunda degil o kadar rahatki duyduğuma sevgilisi varmis bos kalmamis yani evet baya bi yalnizlik cekiyorum o bi gerçek öyle yapcam cnm kurslara gidicem çünkü bu şekilde kendimi yiyorum onun zaten o rahatligni düşünüp benim boyle olmam beni daha çok sinir ediyo

diğer ilişkinden çıkalı 7 ay olmuş , bi dur sakin ol...Çivi çiviyi her zaman sökmez...Önceki ilişkin söz öncesi bitmiş bununla ilgili yaşadığın travma 7 ayda atlatılcak yeni ilişki düşünülcek kadar kısa sürede bitmez diye düşünüyorum..Hem bu yeni arkadaşta dürüstçe söylemiş evlilik düşünmem diye, aceba sen ona evlilik olcaksa olsun sinyallerimi verdin başlar başlamaz ?

Haha ben oncelikle hic evlilik meraklisi degilmia gibi davrandim cok rahat oldum ki normalde oyleydim ama esime asik olunca bi kaybetme korkuau baslamisti yani.. hic bi zaman vazgecilmezmia gibi davranmadim sevdim ilgilendim ama dedigim gibi hayatimin merkezi yapmadim.. taktik maktik bos aslinda olucagu varmista olmus ama olsada olmasada bi erkegi merkeze koymak bence yanlis evlensenizde degeriniz kalmoyo bence.. sizde mutlu olursunuz insallahhh

bence kendine uğraş arıyorsun bir ilişki buda. yeni biri olunca biter kesin ama sakın çaktırma rezil olma derim ben.
ya da kendine bir hobi edin kafanı dağıtırsın bununla da uğraşmazsın

Evet canim acikca soyledim oda bnde cunku sürekli yıkım yaşamaktan yoroldum illaki evlencem diye bse yok ama sakın beni adam etmeye kalkma olmaz dedi ben evlenmem dedi ama ben inanmıyorum illaki evlenir

[QUOTEpost: 37126084, member: 272406"]Biz esimle sevgiliyken daha 10 ay felandi senemiz dolmamisti o da o zaman 35ten once evlenmeyi dusunmuyorum demisti 10 sene vardi yani onun soyledigine gore.. bende ben hic evlenmeyi dusunmuyorum dedim. Tabi lafta yani icim icimi yedi halledicem ben bu isi dedim ve hallettimm 1 sene sonra nisan yaptik sizde simdiden bosverin evliligi tadini cikartin sevgili olmaninn tabi kullandirtmayinda kendinizi evine felan gitmeye ne gerk var evlenince zaten hep evdeyiz. Takilin biraz baktiniz niyeti baska basin tekmeyi[/QUOTE]
Canim zaten bitti bunlari konustuktan sonra .sakin duzelcegmi bekleme dedi bunu umma ne guzel ikna etmssin sen ama ben inanmiyorum yapamazdim hep ayni seyleri yasiyorum cunku coktan birini bulmus bile ve ben halaa onu konusuyorum

Telefondan yaziyorum bi turlu yazamadim :)evet aynen öyle dedi adam zaten kendini serseri gibi tanitmaktanda rahatsız olmadi ah bi zihnim temizlensee

Hayret ettim...

Siz bu adamın evliliği asla düşünmediğine inanmıyorsunuz...

"Sadece gezip tozup eğleneceğim birini arıyorum" demiş, evine davet etmiş...

Meali: Elbette tohuma kaçacak halim yok, gezip tozacağım, kızları eve atacağım ama şimdilik evlilik düşünmüyorum.

Ona göre kızlar iki gruba ayrılıyor, evlenmeden önce takılacağı ve evinin kadını yapacağı...

Yani bu adam aslında evlenmeyeceğim demiyor sizin de düşündüğünüz gibi...

Seninle evlenmeyeceğim diyor...

Evine davet edip "işine gelirse" demesi sizi evlilik öncesi kızlar grubuna almak istediğini gösteriyor...

Aklınızdan çıkmayan adamın niyeti sizi zevk alacağı, tecrübe kazanacağı kızların arasında görmek...

Onu unutamıyormuşsunuz ya, bunu idrak etmek belki işinize yarar.

Konunuzda kendi izdivaç maceralarından örnekler verenler ya da verecek olanlarla aynı durumda değilsiniz ayrıca...

"Evlilik düşünmüyorum" diyen adam ayrı, "evime gel, işine gelirse, evlilik düşünmüyorum" diyen adam ayrı...

Birisi vaktini bekliyor diğeri beklerken boş durmuyor...

Bu çocuk gider el değmemiş kız arar bir de evleneceği zaman... Hadsiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…