• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil bi takıntı bende bilmiyorum :(

Hayret ettim...

Siz bu adamın evliliği asla düşünmediğine inanmıyorsunuz...

"Sadece gezip tozup eğleneceğim birini arıyorum" demiş, evine davet etmiş...

Meali: Elbette tohuma kaçacak halim yok, gezip tozacağım, kızları eve atacağım ama şimdilik evlilik düşünmüyorum.

Ona göre kızlar iki gruba ayrılıyor, evlenmeden önce takılacağı ve evinin kadını yapacağı...

Yani bu adam aslında evlenmeyeceğim demiyor sizin de düşündüğünüz gibi...

Seninle evlenmeyeceğim diyor...

Evine davet edip "işine gelirse" demesi sizi evlilik öncesi kızlar grubuna almak istediğini gösteriyor...

Aklınızdan çıkmayan adamın niyeti sizi zevk alacağı, tecrübe kazanacağı kızların arasında görmek...

Onu unutamıyormuşsunuz ya, bunu idrak etmek belki işinize yarar.

Konunuzda kendi izdivaç maceralarından örnekler verenler ya da verecek olanlarla aynı durumda değilsiniz ayrıca...

"Evlilik düşünmüyorum" diyen adam ayrı, "evime gel, işine gelirse, evlilik düşünmüyorum" diyen adam ayrı...

Birisi vaktini bekliyor diğeri beklerken boş durmuyor...

Bu çocuk gider el değmemiş kız arar bir de evleneceği zaman... Hadsiz... :KK12:
Ay valla icim tuhaf oldu iyce yorumunuzdan ben yani evlenilcek bi kiz degilmiyim bunuda cok dusundum aslinda ama nebileyim neden boyle bende bilmiyorum dsardan nasil gozukuyorum cok uzuluyorum artik

Çok karektersizmiş bunu aynısı kızkardeşine teklif etse herhalde katil olurdu puşt

ema1 .!.:
Çok karektersizmiş bunu aynısı kızkardeşine teklif etse herhalde katil olurdu puşt
Bunun gibileri tepkide vermez herhalde bu nasil bi mantiktir anlamadim üstelik ilk konuştuğumuz zamanlar ciddi dusundugmuz iliskilerim oldu demişti bndeki ne sanstir bnde anlamadim .

Etrafta kaliteli erkekler azaldı kala,kala böyle puşt sorumsuz , hayatımı yaşamak istiyorum diyen erkekler kaldı , kullan kaldır at kültürü var bunlarda
Bunun gibileri tepkide vermez herhalde bu nasil bi mantiktir anlamadim üstelik ilk konuştuğumuz zamanlar ciddi dusundugmuz iliskilerim oldu demişti bndeki ne sanstir bnde anlamadim .

Ay valla icim tuhaf oldu iyce yorumunuzdan ben yani evlenilcek bi kiz degilmiyim bunuda cok dusundum aslinda ama nebileyim neden boyle bende bilmiyorum dsardan nasil gozukuyorum cok uzuluyorum artik

Mesele sizin evlenilecek kız olup olmamanız değil...

Kızları evlenilecek ve eğlenilecek diye gruplandıran birini aklınızdan çıkaramamanız...

Bu kafadaki adamlar size evime gel, işine gelirse der.

Ama kimsenin evine gitmemiş kız ararlar evlenirken..

Azalarak da değil derhal bitsin böyleleri...

Zaten prim vermezseniz bitecekler...

Sizin bırakın onu aklınızdan çıkaramamayı, iğrenmekten aklınıza getirememeniz lazım.

Çok aşağılayıcı bir tavır, çok itici bir çocuk... :KK12:

[QUOTE="JessicaJoy, post: 37127362, member: 619630ele sizin evlenilecek kız olup olmamanız değil...

Kızları evlenilecek ve eğlenilecek diye gruplandıran birini aklınızdan çıkaramamanız...

Bu kafadaki adamlar size evime gel, işine gelirse der.

Ama kimsenin evine gitmemiş kız ararlar evlenirken..

Azalarak da değil derhal bitsin böyleleri...

Zaten prim vermezseniz bitecekler...

Sizin bırakın onu aklınızdan çıkaramamayı, iğrenmekten aklınıza getirememeniz lazım.

Çok aşağılayıcı bir tavır, çok itici bir çocuk... :KK12:
[/QUOTE]
Ben zaten gitmeyi aklimin ucundan dahi gecirmedim canim erkek arkadaslarim oldu ama smdiye kadar hic boyle bi teklif almadim bende sasirdim tabi ins banada itici gelir artik

ema1, post: 37127306, member: 158459"]Etrafta kaliteli erkekler azaldı kala,kala böyle puşt sorumsuz , hayatımı yaşamak istiyorum diyen erkekler kaldı , kullan kaldır at kültürü var bunlarda[/QUOTE]
Hakkaten cnm ya aynen bu tipler kaldi malesef :(

Yani evlilik düşünmeyebilir, ciddi ilişkiye hazır olmayabilir bunu anlarım ama gezip tozacağım birini arıyorum da ne demektir. Çirkin olmuş üslubu. Dürüstlük adı altında patavatsızlık bu bence.

[QUdk, post: 37127707, member: 152568"]Yani evlilik düşünmeyebilir, ciddi ilişkiye hazır olmayabilir bunu anlarım ama gezip tozacağım birini arıyorum da ne demektir. Çirkin olmuş üslubu. Dürüstlük adı altında patavatsızlık bu bence.[/QUOTE]
Bi nevi oylede zaten insanlar çok rahat artik uslube dikkat eden kim canim

Sizin sorununuz size her yaklasandan evlilik beklemeniz ^^ bencee yasiniz kac bilmiyorum ama

E="gececikedi, post: 37128823, member: 620013"]Sizin sorununuz size her yaklasandan evlilik beklemeniz ^^ bencee yasiniz kac bilmiyorum ama[/QUOTE]
Baska ne beklenir ki tabiki illa her konustugmuzla evlenicez diye bse yok ama adam resmen diyoki ben evlenmen sakın bu hayale kapilma ben bunun üzerine nasil devamedebilirdimki sıkılınca birakip gitcek ama ben bunu kaldiramiyorum artik yaşim küçük değil 26 yasindayim

Telefondan yaziyorum bi turlu yazamadim :)evet aynen öyle dedi adam zaten kendini serseri gibi
tanitmaktanda rahatsız olmadi ah bi zihnim temizlensee :(

Bı tür hastalık halindesin. Normalde dönüp bakmayacağın bir tip bu adam. Ama istediğin gibi olmadı diye şimdide ulaşılmasını haliyle takıntı haline getiriyorsun.senin icin hayırlı olsaydı her sekilde olurdu. Demek ki Rabbim seni koruyor. Ama buna rağmen nefsine yenilirsen gidişatın iyi olmaz. Bu serseriyi sana çekici kılan sadece nefisin. Ve reddedilen egon . Silkelen kendine gel.

[QUOTtiner, post: 37131395, member: 250155"]Bı tür hastalık halindesin. Normalde dönüp bakmayacağın bir tip bu adam. Ama istediğin gibi olmadı diye şimdide ulaşılmasını haliyle takıntı haline getiriyorsun.senin icin hayırlı olsaydı her sekilde olurdu. Demek ki Rabbim seni koruyor. Ama buna rağmen nefsine yenilirsen gidişatın iyi olmaz. Bu serseriyi sana çekici kılan sadece nefisin. Ve reddedilen egon . Silkelen kendine gel.[/QUOTE]
Evet dogru soyluyosun tesekkur ederim

[QUO"lavantakokulusandik, post: 37131408, member: 621085"]sakin filmlerden ozenip bu adami yola getiririm diye bi dusunceye kapilma ve bi hata yapma..[/QUOTE]
Yok canim artik olmiycak bise zateen

Back
X