• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Nasıl bir Adalet Anlayışı Lütfen Yardımcı Olun!

Mahkeme olayını kendisine açtım, yarın işe gideyim ona göre konuşacağım dedi bugün izinli kendisi.
Telefonla denilecek şey mi tayinin çıktı diye ya.
Çocuk oyuncağı mı bu?
emniyet teşkilatına hoşgeldin özgee..daha ne adaletsizlikler,ne saçmalıklar görüp yaşayıp duyacaksın..ama elinden hiç bişey gelmeyecek..maalesef hakkını aradığında yine olan sana oluyor..umarım bu konu hakkında gereği yapılır,gönlünüze göre olur herşey

Ya sizin ruh sağlığınız yerinde mi?
Ne biçim bir insansınız.
Hasetliğiniz, kıskançlığınız yorumlarınıza vurmuş.
Hayrola çok takip ediyorsun herhalde beni nişanlımın özelliklerini bu kadar iyi biliyorsun zavallı.
Defol git
konumdan şu sinirimi senden çıkarmayayım aklı noksan!
Benim derdime bak kadının derdine bak ya.
Ben ne diyorum o ne diyor.
Valla senin kadar ilgili değildim bu Komser Komiser işlerine o yüzden çok iyi bilmiyorum.
Ağzımı bozdurtacaksın benim.

kib.. :KK24:

Sen daha neler neler göreceksin. .
Benim esim de polis.
Çevremde de çok var.
Maalesef üzücü bi durumdalar.
Hem kimse tarafından sevilmemek istenmeyen kişi olmak.. bi yandan emri yerine getirmek ama sonra tepki çekince yapayalnız kalmaları. .
Cok üzülmus tüm bi olay karşısında. .
Cok sevdiğimiz bi abi var adam 55 yaşlarında. .
Onu sırf mudur e çay götürmedi diye 3 saat uzak bi ilçeye yollamislardi.. adam ilçeye gidiş geliş günde 6 saat.. evini taşıyamaz çünkü çocuklarının düzeni filan.. offf..
Neyse özge . Nişanlın mahkemeye giderse daha kötü olur bence bu sefer iyice uğraşırlar. Bence yapacağı bişey yok maalesef. . Üzgünüm ama zor yani.. bi üstüne filan çıksa. . Durumunu belirtse..

Ben acikcasi surulmenin bu kadar kolay olduguna inanmiyorum, bu is bir tane adamin agzina bakmiyordur. Nisanliniz resmi yazi diyip, sonra da dava derse, bence karsisindakiler geri adim atabilir. Atmazlarsa da mahkeme bu isi cozer.
Haberleri okumuyor musun Cherry?
Keske sadece surulseler.
Su an kim kime dum duma.

Bu işler böyle asla üstüne karşı gelemezsin geldiğin anda başka bir yerde alırsın soluğu
bu meslekte biliyorsunuz ki o evde en fazla 5 yıl oturabilirsiniz
1 saatlik bir mesafeyse gidip gelebilir
her konunuzda şu nişanlım komiser gerçekten komik duruyor

Ben acikcasi surulmenin bu kadar kolay olduguna inanmiyorum, bu is bir tane adamin agzina bakmiyordur. Nisanliniz resmi yazi diyip, sonra da dava derse, bence karsisindakiler geri adim atabilir. Atmazlarsa da mahkeme bu isi cozer.

Bir tane paşa kafasını sallasa kendimi ertesi sabah şırnakta buluveririm sen ne diyosun miss :KK45:

Sen daha neler neler göreceksin. .
Benim esim de polis.
Çevremde de çok var.
Maalesef üzücü bi durumdalar.
Hem kimse tarafından sevilmemek istenmeyen kişi olmak.. bi yandan emri yerine getirmek ama sonra tepki çekince yapayalnız kalmaları. .
Cok üzülmus tüm bi olay karşısında. .
Cok sevdiğimiz bi abi var adam 55 yaşlarında. .
Onu sırf mudur e çay götürmedi diye 3 saat uzak bi ilçeye yollamislardi.. adam ilçeye gidiş geliş günde 6 saat.. evini taşıyamaz çünkü çocuklarının düzeni filan.. offf..
Neyse özge . Nişanlın mahkemeye giderse daha kötü olur bence bu sefer iyice uğraşırlar. Bence yapacağı bişey yok maalesef. . Üzgünüm ama zor yani.. bi üstüne filan çıksa. . Durumunu belirtse..
Malesef rütbe konuşuyor, bana da illallah geldi bu olaylardan ama böyle. Dayım da müdür ama o eski müdürlerden böyle gariban babası denir ya onlardan kendisi de zamanında düzene kafa tutmuş birine kafayı gömmüş yoksa şimdi emniyet genel müdürü olmuştu

Malesef rütbe konuşuyor, bana da illallah geldi bu olaylardan ama böyle. Dayım da müdür ama o eski müdürlerden böyle gariban babası denir ya onlardan kendisi de zamanında düzene kafa tutmuş birine kafayı gömmüş yoksa şimdi emniyet genel müdürü olmuştu
Mudur olamayacaklardan biri de benim esim galiba :))
23 Nisan kutlamalari icin cirkin ifadeler kullanan birine gommus kafayi. Evlendigimiz zaman da devam ediyordu o dava :p

Canım çok üzüldüm düğününe kısa bir zaman var bildiğim kadarıyla evde hemen hemen hazır diye biliyorum okuduğum mesajlarından falan.1 saat elbet yakın değil ama çok uzak sayılmaz hergün 3 saat uzağa giden tanıdıklarım var. Tabi bu şekilde teselli etmeye calısmak ne kadar doğru onu bile bilmiyorum..
Arkadaşların dediği gibi yararı olur mu bilemem ama bence de hakkını arasın gerekirse dava açsın.

Müdürün de müdürüne gitmek lazım.:KK14:
Bence sessiz kalmasın dava açsın derim.
Bu tipler maalesef her yerde..

Back
X