• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil bir adiliktir?

itssohard

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2
1
1
33
Merhaba arkadaslar,

Yaklasik 1 ay önce bir erkekle tanistim. Kendisi 28 yasinda ben 24 yasima yeni girdim. Ikimizde yurtdusinda ayri sehirlerde yasiyoruz. Tanisir tanismaz benimle fazla ilgilendi ve durust olmam gerekirse bu benim cok fazla hosuma gitti. Bana 1 yildir hayatina kimsenin girmedigini soylemisti. Bende gercekten 1 yildir yalnizdim. Calistigi yer, memleketi, oturdugu semt, kisaca her sey hakkinda bana yalan soyledi. Calismadigini ogrenince daha isten yeni ciktim soylemeye cekindim dedi. Hadi neyse cekinmis olabilir belki zamanla soyleyecekti ama memleketini neden yalan soyledin dedigimde ha yalova ha bursa ne fark eder ki hem ben turkiyeye geldigimde hic memleketime gitmem tarzinda bir seyler dedi (memleketi yalova veya bursa degil ben su an örnek olsun diye oyle dedim). Hadi tamam onada neyse dedim. Ama sonra oyle bir sey ögrendim ki...

Dun oglen ogrendim ki daha kasim ayinda hayatinda biri varmis. O kizda bizim burda yasiyor ona yakin bir sehirde. Benim telefonumdan facebooka girmisti ve cikmayi unutmus mesajlarini okudum. Bende facebook olmadigi icin ben asla girmem o siteye yoksa daha once fark ederdim. Yazismalarda daha 2 ocak tarihinde kiza yalvarmista yalvarmis kulun kopegin olayim beni affet tarzinda seyler yazmis. Kizda beni hastanelik etmeden once dusunecektin geber yazmis. Konusmanin tamamini okudum. Kizin 20lik disleri cekilmis, ve iyilesme surecinde kizla tartisirken o disinin cekildigi yere sert bir yumruk atmis. Kiz tabi tekrar hastaneye gitmek zorunda kalmis. Ama hepsi bu degil. Kiz konusmada surekli beni aldattin yazmis. Git o aldattigin kendine layik gordugun ucuz kizlarla takil sen yazmis. Buda surekli seni aldatmadim ben, sen herkesden baskasin getirtme beni oraya nolur affet yazmis. Ya cildircam gercekten neden benim karsima hic duzgun bir insan cikmiyor ki? Isin garibi 2 ocak tarihinin sabahi bana askim tarzinda bir seyler yazmisti, sonra aksamustu o kizla uzun bir konusma yapmis ve o zamandan beri bana hicbirsey yazmadi. Ben bir kac defa yazdim ama okudu cevap bile vermedi. Dun ogrendigimden beri bende ona bir sey yazmadim zaten dunden beri girmemis whatsappe. Bir daha onunla asla ama asla gorusmem birde nerdeyse beni kendine asik edecekti. Ne yapmam veya ne demem gerekir? Nasil davranayim? En iyisi Allaha havale edip susmak ama cok kirildim. Bilemiyorum.

Son düzenleme:
Öyle bir psikopatla devam mı edıceksın yanı ?
Bize sorman hata napmalıyım diyerek
Direk ayrıl.
İnsanın içinde şiddet varsa sanada uygular yakında.
Konuşmaları kopyala ve kendısıne gönder ve Bitti yaz o kadar
Şükür ki ne m*l olduğunu görmüşssün.

Şimdi sana üzülme boşver kurtulmuşun digcem ama senin kızgınlığın gecmicek.
Odanın pencerisini ac gozlerini kapat ve derin derin nefes al hicbisey bu hayatta benden daha önemli değil de daha fazla yara almadan kurtulduğun için Rabbine sukret ve yeni bi güne başla hayat gerçekten çok güzel yeni insanlarla tanış iyilik yap spor yap dans et kendini rahatlat :)

Öyle bir psikopatla devam mı edıceksın yanı ?
Bize sorman hata napmalıyım diyerek
Direk ayrıl.
İnsanın içinde şiddet varsa sanada uygular yakında.
Konuşmaları kopyala ve kendısıne gönder ve Bitti yaz o kadar
Şükür ki ne m*l olduğunu görmüşssün.
Hayir tabiki devam etmem nefret ettim ondan ama bu sekildede susup oturmak agir geliyor. Resmen oynadi benimle.

Allah'ın sevgili kuluymuşsun çabuk anlamışsın ne olduğunu
Allah a havale et uğraşma. Edepten anlayacak birine benzemiyor.
Ne desen boş
En iyisi Allaha havale edip susmak evet. Yazdiklarimada cevap vermiyor.

İşte bunlar hep
İyi tamam ona da neyse nin sonuçları.İyi bari geçmiş olsunn.

Facesini açık unutmasa neyse diye diye korkarım başını yakacaktın.
Herseye neyse diyen biri deyilimdirvaslinda, bende uzun sure issiz kaldim ondan issiz olmanin ne oldugunu bildigim icin yuklenmedim cekindigine inandigim icin. Ama megersem 1,5 senedir issizmis. Memleket konusunuda fazla abartmadim onemsemedim cunku ama o yazismayi okuyunca delirdim resmen. Birde kiza senden sonra elim kimseye degmedi yazmis. Yilbasi gecesini falan hep benimle gecirdi el ele sokakta yuruduk. Ne pis herifmis ya.

Kurtarın kendinizi derim. Ruh hastası, psikopat biriymiş gibi geldi bana.

Korkarim oyle evet...

Diğer kıza yumruk atmış hastanelik etmiş diyorsun .
Evet ustelik kiz buna dua et seni ihbar etmedim aileme ve hastahaneye karsi nasil zor durumda biraktin beni dedi.

Merhaba arkadaslar,

Yaklasik 1 ay önce bir erkekle tanistim. Kendisi 28 yasinda ben 24 yasima yeni girdim. Ikimizde yurtdusinda ayri sehirlerde yasiyoruz. Tanisir tanismaz benimle fazla ilgilendi ve durust olmam gerekirse bu benim cok fazla hosuma gitti. Bana 1 yildir hayatina kimsenin girmedigini soylemisti. Bende gercekten 1 yildir yalnizdim. Calistigi yer, memleketi, oturdugu semt, kisaca her sey hakkinda bana yalan soyledi. Calismadigini ogrenince daha isten yeni ciktim soylemeye cekindim dedi. Hadi neyse cekinmis olabilir belki zamanla soyleyecekti ama memleketini neden yalan soyledin dedigimde ha yalova ha bursa ne fark eder ki hem ben turkiyeye geldigimde hic memleketime gitmem tarzinda bir seyler dedi (memleketi yalova veya bursa degil ben su an örnek olsun diye oyle dedim). Hadi tamam onada neyse dedim. Ama sonra oyle bir sey ögrendim ki...

Dun oglen ogrendim ki daha kasim ayinda hayatinda biri varmis. O kizda bizim burda yasiyor ona yakin bir sehirde. Benim telefonumdan facebooka girmisti ve cikmayi unutmus mesajlarini okudum. Bende facebook olmadigi icin ben asla girmem o siteye yoksa daha once fark ederdim. Yazismalarda daha 2 ocak tarihinde kiza yalvarmista yalvarmis kulun kopegin olayim beni affet tarzinda seyler yazmis. Kizda beni hastanelik etmeden once dusunecektin geber yazmis. Konusmanin tamamini okudum. Kizin 20lik disleri cekilmis, ve iyilesme surecinde kizla tartisirken o disinin cekildigi yere sert bir yumruk atmis. Kiz tabi tekrar hastaneye gitmek zorunda kalmis. Ama hepsi bu degil. Kiz konusmada surekli beni aldattin yazmis. Git o aldattigin kendine layik gordugun ucuz kizlarla takil sen yazmis. Buda surekli seni aldatmadim ben, sen herkesden baskasin getirtme beni oraya nolur affet yazmis. Ya cildircam gercekten neden benim karsima hic duzgun bir insan cikmiyor ki? Isin garibi 2 ocak tarihinin sabahi bana askim tarzinda bir seyler yazmisti, sonra aksamustu o kizla uzun bir konusma yapmis ve o zamandan beri bana hicbirsey yazmadi. Ben bir kac defa yazdim ama okudu cevap bile vermedi. Dun ogrendigimden beri bende ona bir sey yazmadim zaten dunden beri girmemis whatsappe. Bir daha onunla asla ama asla gorusmem birde nerdeyse beni kendine asik edecekti. Ne yapmam veya ne demem gerekir? Nasil davranayim? En iyisi Allaha havale edip susmak ama cok kirildim. Bilemiyorum.
Ne yap biliyo musun? Ona hicbir şey söyleme. Bildiğinden haberin yokmuş gibi davran. Whatsapp durumuna sanki eski sevgilinle yeniden barismjssin onu çok seviyomussun uzun suredir beklemisin de o geri gelmiş sana dönmüş gibi bisey yaz. Misal "eski hislere yeniden tutunma vakti, beklediğime değmiş, çok seviyorum" olabilir. Bunu bi arkadaşa yaptirmistim da yüzde yuz çalışıyor:) kendini değersiz hissetsin. Seni ararsa ya kusura bakma senden etkilenemedim onu unutamiuorum falan dersin. Mort olsun biraz. Sakin ha "bana bunu nasi yaparsın yiktin beni" falan gibi bisey deme. Bu ona kendini önemli hissettjrmekten başka biseye yaramaz. Adi bir insanmış. Hakkında ne düşüneceğini de takma sakin

allahın sevdiği kuluymuşsunki feceden görmüşsün o kızın başına gelenler seninde başına gelebilirdi allah muhafaza

Geçmiş olsun, seni öldürebilecek bir psikopattan kurtulmuşsun. Ancaaak ne yazık ki 'çok şükür böyle bir pislikten kurtuldum, bir daha bana ulaşamaması için ne yapabilirim' yerine 'beni kimse sevmeyecek mi' modundasın; eyvah eyvah. Bu kafada olduğunuz içindir bu kadar kolay kandırılıyorsunuz demek.

uzun zamandır Forum'a girip hiç BDV'ye göz atmamıştım. ortada yeni yeni psikopatlar türemiş okudukça görüyorum çok ilginç yani. Konu sahibesi arkadaşım senden ayrıl yüzüne bakma aman ha sakın ...

Böyle iğrenç bir mahlukla ilgili bi yol yordam mı umuyorsun yoksa hala? Bildiğin etrafına karabulut saçan gereksiz bi insan. Bence git bi kaç çocuğa çikolata falan alıp kurtulmanı kutla pasta falan kes. Bu olayı da düşünmekten vazgeç.

Back
X