• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasil bir adiliktir?

Güzin abla kosesınde bı yorum yapmıstı kızın bırıne '' Anan senı kadır gecesı dogurmus'' dıye aynen bende sızın ıcın dusundum..

Ne yap biliyo musun? Ona hicbir şey söyleme. Bildiğinden haberin yokmuş gibi davran. Whatsapp durumuna sanki eski sevgilinle yeniden barismjssin onu çok seviyomussun uzun suredir beklemisin de o geri gelmiş sana dönmüş gibi bisey yaz. Misal "eski hislere yeniden tutunma vakti, beklediğime değmiş, çok seviyorum" olabilir. Bunu bi arkadaşa yaptirmistim da yüzde yuz çalışıyor:) kendini değersiz hissetsin. Seni ararsa ya kusura bakma senden etkilenemedim onu unutamiuorum falan dersin. Mort olsun biraz. Sakin ha "bana bunu nasi yaparsın yiktin beni" falan gibi bisey deme. Bu ona kendini önemli hissettjrmekten başka biseye yaramaz. Adi bir insanmış. Hakkında ne düşüneceğini de takma sakin

böyle yaparsa bu psikopat nasıl beni aldatirsin demeyecek mi? Sonra gelsin şiddet...

Ortaya çıkmış bi şekilde buna dua et

Back
X