• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu nasıl bir ahlaktır alllah aşkına bir fikir istiyorum sizden ?

Hayatım bence yat kalk dua et kurtulduğuna.Allah'ın sevdiği kulmuşsun demmek ki.Allah!tan her şeyin hayırlısını istemek lazım.Ben birisi tarafından üzüldüğüm zaman namaz kılar dua eder ve Hasbünallahu nimel vekil nimel mevla ve nimen masir okurum ve Allah'a bırakırım.Haftasında adalet görürüm.Allah her şeyi bilendir.O yüzden kendini başka şeylere ver.

sağol canım benimde tek yaptığım bu geçen gün elim ayağım sinirden titremeye başladı sinirlerim boşaldı resmen
namaz kıldım yasin duasını okudum sonra dua ettim Allahıma çünkü bana yardım edebilecek sabır verecek bi tek Allahım var
her gün dua ediyorum hergün daha iyi olayım herkes hakettiği yaşasın hayırlısını nasip etsin Allahım diye

Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor .. mazlumun ahı çıkar aheste aheste diyip geç .. o sana karşı hep borclu olucak .. belki bu dünyada değil ama diğer tarafta ilahi adalet var..kimsenin hakkı kimsede kalmaz.. kendine çok dikkat etmen gerekirken böyle birinin (insan vasıflarından uzak olan) seni üzmesine vaktini almasına kafanı kurcalamasına değmez.. şükret,sabret ..:71:

sağol canım hep dua ediyorum zaten
ve eminim zamanla çok daha iyi olucam
çok canım yanıyo belki ama elbet geçecek
ben herşeyden geçtim artık Allahım sorsun hesabı

Back