• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasil.bir ask:(

şimdi size bir milyon tane tavsiye verilecek ve yol gösterilecek burada ve siz hepsinde işi yokuşa süreceksiniz :)
Ya çocuğunuzu bahane edeceksiniz, ya eşinizi, ya şartlarınızı, ya zamanı ya parayı,ya kursu ya hocayı..
sacma
benim engellerim zaten var...belkibikac yorumla guc gelir fikir edinirim..yokusa surmek alaksaiz

Sabah 8 akşam 9 çalışacaksınız çocuk bazı günler sizi hiç görmeyecek bazı günler ise en fazla bir iki saat.. kadınların çalışmasına karşı değilim bende çalışıyorum ama bu kadarı küçücük size ihtiyacı olan bir çocuk için çok fazla... Eşiniz haklı bence tartışma çıkarmayın. Sizin bu işe başlamaniz çocuğunuzun annesini kaybetmesine neden olacak çünkü..
icim daglandi:( cocugum baskin oluyor tabiki....esim de hakli ama ya sanatim:(

icim daglandi:KK43: cocugum baskin oluyor tabiki....esim de hakli ama ya sanatim:KK43:
Çocuğunuz için en azından bir süre erteleyebilirsiniz. Bu süre içinde kurslara gidersiniz kendinizi gelistirirsiniz belki çalışma saati uygun olan bir yer bulursunuz. Bilmiyorum ama bana gerçekten çok zor bir iş gibi geldi saatleri çok kötü. Sadece çocuğunuz değil kendinize de hiç zaman ayiramayacaksiniz eşinizle de gorusmeyeceksiniz. Evlilignizi de yıpratır sizi de. Her yere yetişmeye çalışıp hiçbir şeye yetisemeyeceksiniz hayatınız hep kosturmayla yorgunlukla geçecek. Bunları da düşünün esinize aranizi açmayın bence çünkü bu iş sizi çok yıpratacak bir iş.

neden bu kadar beddua ediyorsun eşine eger ki seviyorsan ve eşine bisey olsa çok pişman olursun üstelik çocuğun var hayallerine dicek bişeyim yok ama bence bazı şeyler fedakarlık gerektirir bu derece şiddet fazla bence (lanet olası ve beddua etmenden bahsediyorum)

Bir tek ben mi pazar ve aksam gec saatler muhabbetini anlamadim?
Aksam 8 sabah 8 cocuk kaldirabilir mi demissiniz ama bu neyin saatleri?
Annem makyoz. Boyle bir sey yok ki.

Bir tek ben mi pazar ve aksam gec saatler muhabbetini anlamadim?
Aksam 8 sabah 8 cocuk kaldirabilir mi demissiniz ama bu neyin saatleri?
Annem makyoz. Boyle bir sey yok ki.
neeee makyozmuuu... tatlim annenin giris cikis saatleri nedirr.kendi dukkani mi.....lutfen cvp yazarmisinn

Çocuğunuz için en azından bir süre erteleyebilirsiniz. Bu süre içinde kurslara gidersiniz kendinizi gelistirirsiniz belki çalışma saati uygun olan bir yer bulursunuz. Bilmiyorum ama bana gerçekten çok zor bir iş gibi geldi saatleri çok kötü. Sadece çocuğunuz değil kendinize de hiç zaman ayiramayacaksiniz eşinizle de gorusmeyeceksiniz. Evlilignizi de yıpratır sizi de. Her yere yetişmeye çalışıp hiçbir şeye yetisemeyeceksiniz hayatınız hep kosturmayla yorgunlukla geçecek. Bunları da düşünün esinize aranizi açmayın bence çünkü bu iş sizi çok yıpratacak bir iş.
ertelemektej baska care yok galiba cnm en azindan cocuk buyusin biraz:( ama bu sure zarfinda mutlaka kendimi gelistirmeliyim kurslarda....hadi yaa sende farkindasin bu isin gercekten bukadar yipratici mi yaa...zaten aksam 8 de yada 8 bucukda cikis bile insani yipariyi dusuncesi:(

neeee makyozmuuu... tatlim annenin giris cikis saatleri nedirr.kendi dukkani mi.....lutfen cvp yazarmisinn

Sabah en erken 9 cok nadiren... oglen dugun varsa... aksam en gec 4 5... aksam dugun kacta olursa olsun oncesinde cekime gidilsin diye makyaj isleri erkenden bitiyor.
Aksam 8de kim makyaj yaptirir ki? Dizi setlerinden bahsediyorsaniz teyzem sette calisiyor. Bu saatler onlarda da yok. Sabah 6 da olabilir gece 3 de onlar da... kendi makyaj stüdyosu var. Randevuyla calisiyor. Bir de manikur ve agda yapan yardimcisi var. Randevu yoksa hic gitmiyor. O kadar az calisiyor ki yani benim bebegime o bakiyor. Randevu varsa 1 saat bebegi babaanneye birakip gidiyor

Back
X