Bu nasıl bir dert ya...

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Bu nasıl bir dert ya. Geri döndüğüm koca evinde huzursuzluk artarak devam ediyor. Kocam bana o.. O.. Çocuğu diyor en ufak tartışmada. Bu nasıl bir hayat bilmiyorum. Dindar değilim aslında ama sadece kuran okuyorum ve rahatlıyorum. Sabrediyorum. Dünya hayatı gerçekten ızdırap veriyor. Gittim babamla yeniden konuştum. Ne olur kabul et beni.bu adam böyle böyle böyle dedim. Dilini kısa tutacaksın diyor. Ama durumlar farklı desem de beni evinde istemediğini Çocuğuma bakabileceğini kendime ayrı bir ev tutmam gerektiğini söyledi. Annem de bekarken nasıl yaşıyordum apartta yalnız başına. Yine yaşarsın demez mi. Bir ev bulmam lazım. Zira üzüntüden gözümde seyirme uzun zamandır devam ediyor. Ve boğazımın altında pinpon topu gibi bişi çıktı. Tükürük be,zi iltihabıymış. Hep üzüntüden bilirim. Ben ayrı ev tutup çocuğu da kreşe vermek istiyorum. Babası kreş yardımı alıyor yani bedava. Sakın kırmayın ne olur. Zira çok hassasım. 3000 lira ile geçinebilir miyim. Kira elektrik su dgaz 1000 lirayı geçer gibi

denemeden bilemezsiniz. 3.000 tl iyi bi rakam. yeter ki isteyin ve cabalayın. hem ne olursa olsun şimdi ki hayatınızdan daha güzel olacaktır diye düşünüyorum

Her türlü cefa bunlarla gecirecegin en iyi günden daha iyidir..
Sizin yerinizde olsam ne yapar ne eder eşinizden de ailenizdende olabildiğince uzağa kaçardim.
Bir kadının başaramayacağı şey yoktur hele ki evladı varsa..Sizde eminim bir düzen kuracaksiniz.

'' Dilini kısa tutacaksın''
Bu cümle bana o kadar tanıdık geliyor ki...
Eski eşimden şiddet gördüğümde babamın kapısı duvar oldu. Bu sözü bana söyleyen de annemdi.

Sana sarılmak isterdim şu an.

Aramızdaki tek fark benim çocuğumun olmaması. Annem, çocuğum olursa ona da bakmayacağını söyledi.

O kadar yalnızım ki. Daha 1 ayda tanıdığım adama evlilik diye baskı yapıyorum.

Ben zavallı biriyim.

Sana tavsiyem ki ben de böyle yapacağım,

Aileni sil !

Günahsa günah, ayıp sa ayıp.

Bu nasıl bir dert ya. Geri döndüğüm koca evinde huzursuzluk artarak devam ediyor. Kocam bana o.. O.. Çocuğu diyor en ufak tartışmada. Bu nasıl bir hayat bilmiyorum. Dindar değilim aslında ama sadece kuran okuyorum ve rahatlıyorum. Sabrediyorum. Dünya hayatı gerçekten ızdırap veriyor. Gittim babamla yeniden konuştum. Ne olur kabul et beni.bu adam böyle böyle böyle dedim. Dilini kısa tutacaksın diyor. Ama durumlar farklı desem de beni evinde istemediğini Çocuğuma bakabileceğini kendime ayrı bir ev tutmam gerektiğini söyledi. Annem de bekarken nasıl yaşıyordum apartta yalnız başına. Yine yaşarsın demez mi. Bir ev bulmam lazım. Zira üzüntüden gözümde seyirme uzun zamandır devam ediyor. Ve boğazımın altında pinpon topu gibi bişi çıktı. Tükürük be,zi iltihabıymış. Hep üzüntüden bilirim. Ben ayrı ev tutup çocuğu da kreşe vermek istiyorum. Babası kreş yardımı alıyor yani bedava. Sakın kırmayın ne olur. Zira çok hassasım. 3000 lira ile geçinebilir miyim. Kira elektrik su dgaz 1000 lirayı geçer gibi
ayrıl kocandan çocuk için nafaka al aylık 500 tl alsan +3000 tl ile rahat geçinirsin..
ufak 1+1 ev tut eşyalı olanlardan tutabilirsin istersen çocuk kreşe gider, sen işe, haftasonları da babaya yollarsın çocuğu sana dinlenmeye zaman kalır. geçinir gidersin.. ne eşine ne ailene muhtaç değilsin..

Çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.Böylesi bi hayatı yaşamaktansa tek başına bir hayat kurmak size daha iyi gelir gibime geliyor.Tabi ki kolay bir hayat olmayacaktır bu ama neticede aşağlanmaktan hakaret işitmekten uzak olacaksınız.Fiziksel şiddet var mı bilmiyorum ama olmayacağının garantisi yok cesaretli olun.Umarım her şey sizin için çok güzel ve olabildiğince kolay olur.Boşanmada eşinizin tüm kusurlu davranışlarını ispatlayın sonuna kadar haklarınızı alın nafaka vs.

yazıklar olsun eşinede ailenede
sen başarırsın canım Allah yar ve yardımcın olsun
nafaka ve tazminat talep et.ufak bir ev tut gerekirse 1+1 olsun
cocugu kreşe ver.yada cocuga annen bakarmı evin ayrı olsa.?

Ağlıyorum ya baba evinden kuranı kerimi ve dua kitabımı aldım bugün. Annem diğer kalanları da al dedi de şampuan sabun vs gerek yok dedim. Ortada kaldım ya. Eşimin niyetini de anlamadım. Boşanmak istemiyor hatta çocuk sahibi olmak istiyor ama bana böyle kötü davranıyor

Nerede yaşıyorsunuz? Kreş de bedavaya gelecekse geçinirsiniz bence.

Hem de ne güzel olur. Tek başınıza..hem bu pislik kocadan hem de lüzumsuz ailenizden uzak, çok huzurlu bir yaşamınız olur inşallah.

Tez zamanda bu huzuru, rahatı yakalamanızı diliyorum.

Ağlıyorum ya baba evinden kuranı kerimi ve dua kitabımı aldım bugün. Annem diğer kalanları da al dedi de şampuan sabun vs gerek yok dedim. Ortada kaldım ya. Eşimin niyetini de anlamadım. Boşanmak istemiyor hatta çocuk sahibi olmak istiyor ama bana böyle kötü davranıyor
Hemen ayrı eve çık. O adama değil ikinci çocuk vermek, kaç o adamdan!

Kız anne babaları böyle davranınca erkekler daha cok eziyor.

Kahretsin.

Babam geçen sene boşan diyordu ve bana da sahip çıktı. T T tışmam da olmadı ama sanırım o da gel gitlerimden bıktı ama yine de davranışları aşağılayıcı

Babam geçen sene boşan diyordu ve bana da sahip çıktı. T T tışmam da olmadı ama sanırım o da gel gitlerimden bıktı ama yine de davranışları aşağılayıcı
benım tahminim yuvan yıkılmasın die şu an sana sahip çıkmıyor gibiler inşallah yanılmam
yoksa hiç bir anne baba evladını ezdirmez.

Back
X