- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Bu nasıl bir dert ya. Geri döndüğüm koca evinde huzursuzluk artarak devam ediyor. Kocam bana o.. O.. Çocuğu diyor en ufak tartışmada. Bu nasıl bir hayat bilmiyorum. Dindar değilim aslında ama sadece kuran okuyorum ve rahatlıyorum. Sabrediyorum. Dünya hayatı gerçekten ızdırap veriyor. Gittim babamla yeniden konuştum. Ne olur kabul et beni.bu adam böyle böyle böyle dedim. Dilini kısa tutacaksın diyor. Ama durumlar farklı desem de beni evinde istemediğini Çocuğuma bakabileceğini kendime ayrı bir ev tutmam gerektiğini söyledi. Annem de bekarken nasıl yaşıyordum apartta yalnız başına. Yine yaşarsın demez mi. Bir ev bulmam lazım. Zira üzüntüden gözümde seyirme uzun zamandır devam ediyor. Ve boğazımın altında pinpon topu gibi bişi çıktı. Tükürük be,zi iltihabıymış. Hep üzüntüden bilirim. Ben ayrı ev tutup çocuğu da kreşe vermek istiyorum. Babası kreş yardımı alıyor yani bedava. Sakın kırmayın ne olur. Zira çok hassasım. 3000 lira ile geçinebilir miyim. Kira elektrik su dgaz 1000 lirayı geçer gibi