- 19 Nisan 2014
- 4.561
- 13.496
- 498
- Konu Sahibi gececikedi
Gercekten şaşırdım. Eşiniz sizsiz, siz eşinizsiz bir yere gitmiyor musunuz? Evliliğiniz boyunca ilk kez mi yalnız çıkıyor? Ve bunda da sorun mu çıkarıyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartismiyoruz kiAslında sizin ihtiyacınız biraz kendinize zaman ayırmaya ihtiyac duymanız..
Bir müddet birbirinize şart şurt koymayın, siz de arkadaşınızla birer kahve içmeye çıkın, park da sahilde vs yürüyüş yapın kafanızı dağıtın.
Çok sıkmışsınız birbirinizi biraz farklı şeylere de yönelin o yüzden bu tartışmalar
zinciri uzun bırakaydın bari
ATlamasaniz olmuyor mu kardesim arkadasim ? Adamla bi tartismamiz yok o zaten bensiz cikmayi sevmiyo bugune kadarda o konuda tartismadik bugun kuzeni cikalim alalim diyince gozume bakti git demedim diye gitmemis bende git dedim ama onlar gidip ben tek kalinca kotu hissettim simdi evde ama yansitmiyorumBirakin adami bu nedir yahu! Insanin icindedir vicdan, sadakat, ask... Icinde varsa baglasan durmsz birseyler yapar.
Huzur verin adama..
Gitme demiyorum istemessem de senbilirsin diyorum ki zaten normalde bireysel takilmaya pek yanasmiyor ben istemesemde gelmem icin israr eder surekli ve goturur arkadaslarinin yanina fln ilk kez ciktiNasıl yani..Ben pek anlayamadım..Sizsiz hiç dışarıya çıkmıyor hiç öyle mi
Gitme deseydiniz kuzenine ne diyecekti? Eşim izin vermiyor mu? Çok garipsedim kusura bakmayın..
Nice senelereBir yaşıma daha girdim![]()
Evet ilk kez ve sorun cikartmadim gitmesini soyledim ama kotu hisseetim ancak evde suan ve asla sorunda yapmadim huzursuz etmedim icimden dusundumGercekten şaşırdım. Eşiniz sizsiz, siz eşinizsiz bir yere gitmiyor musunuz? Evliliğiniz boyunca ilk kez mi yalnız çıkıyor? Ve bunda da sorun mu çıkarıyorsunuz?
Eyvallahh, sağolasınn kardeşim, sen de çok yaşa, gece gece gülümsettin beniNice senelere
Esim boyle bi insan ve nazar degmesin fazlasiyla seviyoruz birbirimizi ve sikayeti olacagi zaman cekinmeden konusur benimle kendisi ve hersey gulluk gulistanlik degil ama Allah bana onu nasip etti hayat zor olsada burda duyanlar gercekligine bile inanamiyor :) ama ben onunla yasiyorum bi kez daha iyiki evlenmisim Allah kaderime vermis demek duserSizin eşiniz nasıl bir eş ya hu !..Diğer konunuzda anlatmıştınız işten gelip gece 3lere kadar temizlik yapıyor üstelik siz çalışmıyorsunuz ,yemek yapmıyorsunuz,temizlik yapmıyorsunuz.Akşama kadar kukuman kuşu gibi evde oturuyorsunuz.Sizsiz hiç dışarı çıkmadı,izinsiz adım atmıyor..Gerçekliğine inanamıyorum ,eğer gerçekse eşinizin sıkılması ,sizinde eşim değişiyor diye bir başlık açmanız an meselesi...
Evet ilk kez ve sorun cikartmadim gitmesini soyledim ama kotu hisseetim ancak evde suan ve asla sorunda yapmadim huzursuz etmedim icimden dusundum
O ne yahu.. yapışık ikiziniz mi, saksidaki cicekmi... biraz nefes aldirin, sizde alin. Arada esinizi yollayin, cay demleyin, ayaklarınızı uzatın, kocaniz eve gelince operek karşılayın. Evlisiniz sadece, adami cezaevinde hissettirmeyinnnn... kurban olam yaaaSimdiye kadar esim ise gitmek disinda bensiz disariya cikmamisti bugun kuzeni geldi bilgisayarini yaptirmak icin disardan almalari gereken bir malzeme vardi inu alip gelceklerdi esimde ben git demedigim icin gitmedi bikac saat oturduk sonra hernedense git dedim donerken almasini istedigim seylerde vardi alir diye git dedim onlarda hazirlanip ciktilar ben katilamiyodum cunku motorla gideceklerdi neyse cikip gittiler sonradan kendimi bi kotu hissettim keske birakmasaydim oldum hani esini evde birakip gezmeye giden adamlar olur ya kendimi o es gibi hisseettim halbuki alakasi yok ben izin verdim ama neden bu duyguya kapilip uzuldum bilemiyorum babam hep annemi birakir gece yarilarina kadar gezer icki icerdi annem telefon basinda onu arar dururdu evde onlar yuzunden mi etkileniyorum sizce bilincaltimda ?