Bu nasıl bir kişilik çözemedim

şöyle düşünün
ya bu 3 ay 3 sene olsaydı
ya bir ömre mal olsaydı
boşverin
üzülürsünüz elbette ama Allah korumuş sizi bence
Teşekkür ederim haklısınız.o kadar iyi niyetli düşünüyorum ki onun ne sıkıntısı varsa sararım diye düşündüm ama ilk fırsatta sildi beni

Teşekkür ederim haklısınız.o kadar iyi niyetli düşünüyorum ki onun ne sıkıntısı varsa sararım diye düşündüm ama ilk fırsatta sildi beni

hiçç yormayın kendinizi. biz kadınlar vicdanen daha hassas olabiliyoruz. hemen iyileştireyim teedavi edeyim vs vs.
bu ciddi bir efor ve sadece hak edene layık olana harcanmalı.

hiçç yormayın kendinizi. biz kadınlar vicdanen daha hassas olabiliyoruz. hemen iyileştireyim teedavi edeyim vs vs.
bu ciddi bir efor ve sadece hak edene layık olana harcanmalı.
Hak edene harcamalı..bu çok doğru böyle ne yaptığını bilmeyen kayıplara karışanlara değil..belki de kendime üzülüyorum

Hak edene harcamalı..bu çok doğru böyle ne yaptığını bilmeyen kayıplara karışanlara değil..belki de kendime üzülüyorum

muhtemelen evet kendi hayallerinizin yıkılmasının üzüntüsü bu.
yeni nesil bu tipler için "looser" diyor. öyle bir hayatın sillesini yemişlikler, küçük emrah modları filan.
Dışarda bir sürü aklı başında adam var ama bazen bu acayip karakterlere de denk geliyoruz. ben de yaşadım bu hadiseleri ama geçti gitti. şükrediyorum şimdi olmadığı için.

şöyle düşünün zaten doğru düzgün biri olsa sizinle iletişime geçer, kendi durumunu kısaca izah eder, her şey için teşekkür eder ve efendi efendi gider.
sosyal medyadan engel basmaz 15lik ergenler gibi.

acınızı çekin ve unutun gitsin. değmez.

üç aydır konuştuğum biri vardı bankaya gittiğimde görmüştüm onu bankacıydı.sonrasında bi şekilde aynı bankada çalışan bir arkadaşım sayesinde adını öğrendim ekledim ve konulmaya başladık.ilk konuşan o oldu ve devamı geldi telefona geçtik.ama bir türlü yüzyüze görüşemedik çekingen olduğunu söylüyodu.konuşmadığımız tek gün yoktu telde iki saati bulan konuşmalarımız vardı.hep sıkıntılıydı, hiç arkadaşı yoktu, benim ilgim ona garip geliyodu( beni merak eden pek yoktur) diyordu,ailesiyle değil tek başına ev tutmuş ki yer olarak çok uzak değildi.bana Allah’ın karşına beni çıkardığını duaları sayesinde, ne kadar şanslı olduğunu söylüyordu.bunu söyledikten üç gün sonra pat diye iletişimi kesti.ne olduğunu anlayamadım.dayanamadım bankanın çıkışına gittim onunla konulmak için ama o çıkmadı.öğrendim ki bi sabah aramış ben gelmiyorum artık deyip istifa etmiş.oradaki kimseyle iletişimi yokmuş,herkes gereksizin garip birinin tekiydi diye konuşuyor, ani öfkelenmeleri varmış, hatta para eksiği çıktığımda bile umursamamış eve gitmiş.kimseyle Alakası yok.ve beni de instagramdan engellemiş.çok tuhaf değil mi, ben ona sadece destek oldum hep ne suçum vardı diye üzülüyorum.kşiliğini tahlil edebilen yorum yapan olursa çok sevinirim..
Canım neyini analiz edelim .Adam eksık cıkardıgında bıle konuşmamış.Gamsız demekkı.Mıllet işsizlıkten kırılırken ıstıfa etmıs.Belkı agır gelmış olabılır streslı bı ortamsa.Tatlım olmuyorsa boşver.Takılma.Donersede yuz verme.

Size anlatamayacagi derinlikte sikintilari olabilir.
Daha yüzyüze gelmediginiz bi adamı dert etmeye degmez. O sizi silmiş atmış, siz niye kendinize dert arıyorsunuz?

Canım neyini analiz edelim .Adam eksık cıkardıgında bıle konuşmamış.Gamsız demekkı.Mıllet işsizlıkten kırılırken ıstıfa etmıs.Belkı agır gelmış olabılır streslı bı ortamsa.Tatlım olmuyorsa boşver.Takılma.Donersede yuz verme.
Devlet bankasında çok da rahat pozisyonda.şubedeki kimseyle konuşmuyormuş.üstelik önceden de bildirmiyor pat diye.

Size anlatamayacagi derinlikte sikintilari olabilir.
Daha yüzyüze gelmediginiz bi adamı dert etmeye degmez. O sizi silmiş atmış, siz niye kendinize dert arıyorsunuz?
Herkesten kaçıyo.üzüldüm sadece sabah akşam üç ay boyunca konulunca ister istemez bi alışkanlık paylaşım oldu.geçicek inşaallah böyle bitmesine üzüldüm

Bir benzer örneği benim başıma geldi bu bankacilarin hepsi böyle herhalde ne istediğini bilmiyolar yada hasta ruhlular

Back
X