Bu nasıl bir psikoloji?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Merhaba, 26 yaşındayım. Öncelikle nasıl biri olduğumdan bahsedeyim sonra yaşadığım olay hakkında fikrinizi almak istiyorum. Her zaman duygusal ilişkilerimde verici, kin tutamayan, hani şöyle davranayım da ders alsın pişman olsun vs asla diyemeyen sıfır taktik, içinden nasıl geliyorsa öyle davranan bir insan oldum. Arkadaşlıklarım çok şükür iyi oldu Allah karşıma güzel insanlar çıkardı. Ama duygusal ilişkilerimde bir türlü dikiş tutturamadım. Ve genelde terkedilen ben oldum.

Son ilişkimde de bir şekilde ayrıldık. Biraz karşılıklı oldu. Kavga, gürültü olmadı. Ben ayrılma aşamasında yaşadığımız güzel günlerin hatırına son kez güzel bir konuşma yapıp bitirmek istedim cevap vermedi. Sanki hiç birşey paylaşmamışız gibi hiç cevap vermedi. Kabullendim. Aradan 2 ay geçti. Üç gündür rüyamda onu görüyorum, ve hep kötü bir şekilde görüyorum sebebi ne bilmiyorum çok üzgün uyanıyorum sanki ona birşey olmuş gibi. Dün dayanamadım nasılsın bu ara çok aklıma düşüyorsun nasıl olduğunu sormak istedim yazdım. Görüldü bile yapmadı 😊 hiçbirşey yazmadı. Hikaye attım whatsaptan girdi baktı. Bir gün geçti. Bende insancıl bir mesajdı yanlış anladın sanırım yazdım. Yine görüldü yapmadı whatsapa girdi çıktı.

Sizce benden nefret mi ediyor yada beni hiç mi umursamıyor? Halbuki gerçekten insancıl bir mesajdı. Bu nasıl bir psikoloji ki düşman mı olduk ayrıldık diye 😓

Merhaba, 26 yaşındayım. Öncelikle nasıl biri olduğumdan bahsedeyim sonra yaşadığım olay hakkında fikrinizi almak istiyorum. Her zaman duygusal ilişkilerimde verici, kin tutamayan, hani şöyle davranayım da ders alsın pişman olsun vs asla diyemeyen sıfır taktik, içinden nasıl geliyorsa öyle davranan bir insan oldum. Arkadaşlıklarım çok şükür iyi oldu Allah karşıma güzel insanlar çıkardı. Ama duygusal ilişkilerimde bir türlü dikiş tutturamadım. Ve genelde terkedilen ben oldum.

Son ilişkimde de bir şekilde ayrıldık. Biraz karşılıklı oldu. Kavga, gürültü olmadı. Ben ayrılma aşamasında yaşadığımız güzel günlerin hatırına son kez güzel bir konuşma yapıp bitirmek istedim cevap vermedi. Sanki hiç birşey paylaşmamışız gibi hiç cevap vermedi. Kabullendim. Aradan 2 ay geçti. Üç gündür rüyamda onu görüyorum, ve hep kötü bir şekilde görüyorum sebebi ne bilmiyorum çok üzgün uyanıyorum sanki ona birşey olmuş gibi. Dün dayanamadım nasılsın bu ara çok aklıma düşüyorsun nasıl olduğunu sormak istedim yazdım. Görüldü bile yapmadı 😊 hiçbirşey yazmadı. Hikaye attım whatsaptan girdi baktı. Bir gün geçti. Bende insancıl bir mesajdı yanlış anladın sanırım yazdım. Yine görüldü yapmadı whatsapa girdi çıktı.

Sizce benden nefret mi ediyor yada beni hiç mi umursamıyor? Halbuki gerçekten insancıl bir mesajdı. Bu nasıl bir psikoloji ki düşman mı olduk ayrıldık diye 😓
Ya bırak ne hali varsa görsün. Belki sevgilisi var yada başka takıldığı kişiler. Bu kadar değer verdiğini neden gösterdin. Sen gayet iyi niyetli olabilirsin ama karşındakini kendin gibi görme.. Sil gitsin umursama. Enerjinle onu beslemeye devam ediyorsun

biten şey neden kurcalanır ki. hem bırakın sizi arasınlar siz arayan olmayın. bakın öyle olunca kendiniz daha değerli hissedeceksiniz

Ya bırak ne hali varsa görsün. Belki sevgilisi var yada başka takıldığı kişiler. Bu kadar değer verdiğini neden gösterdin. Sen gayet iyi niyetli olabilirsin ama karşındakini kendin gibi görme.. Sil gitsin umursama. Enerjinle onu beslemeye devam ediyorsun
Bu benim en kötü huyumdur, kimseden nefret edemem hep onun da her yaptığında haklı olabileceği sebepleri vardır diye düşünürüm. Sonra da böyle kendi kendimi yerim ☺️

Nefret ettiğini sanmıyorum. Tadı kaçmıştır belki. Onlar ayrılık sürecinden önce bile yoluna bakan bir cins oldukları için yok saymış olabilir. Mesaja cevap verse konuşma uzayacak. İçinden gelmemiştir diye düşünüyorum.
Sizi hak ettiğini de düşünmüyorum.

biten şey neden kurcalanır ki. hem bırakın sizi arasınlar siz arayan olmayın. bakın öyle olunca kendiniz daha değerli hissedeceksiniz
Ben yeniden bir ilişki Yaşarız diye yazmadım ama o tamamen silmiş beni. Tanımadığın numara bile arayınca yanlış oldu deriz o bana tek bir cevap vermedi 😊

Nefret ettiğini sanmıyorum. Tadı kaçmıştır belki. Onlar ayrılık sürecinden önce bile yoluna bakan bir cins oldukları için yok saymış olabilir. Mesaja cevap verse konuşma uzayacak. İçinden gelmemiştir diye düşünüyorum.
Sizi hak ettiğini de düşünmüyorum.
Daha önceki ilişkilerimde de ayrılsak bile karşılaşınca selamlaşırız, mesela yine bir eski erkek arkadaşım bana büyük bir yardımda bulunmuştu ayrıldıktan sonra. Teşekkür ettim yoluma baktım o da yoluna baktı. Bununla da böyle düşünmüştüm çünkü kötü birşey yaşamadık ☺️ Neyse öyle değilmiş kendimi kötü hissettim ama yapacak birşey yok

Daha önceki ilişkilerimde de ayrılsak bile karşılaşınca selamlaşırız, mesela yine bir eski erkek arkadaşım bana büyük bir yardımda bulunmuştu ayrıldıktan sonra. Teşekkür ettim yoluma baktım o da yoluna baktı. Bununla da böyle düşünmüştüm çünkü kötü birşey yaşamadık ☺ Neyse öyle değilmiş kendimi kötü hissettim ama yapacak birşey yok

Sizin kadar olgun değilmiş. Onun seviyesine inmeyin.😊

Boşverin ne hali varsa görsün. Görüşmek istemiyor belli ki, değer vermiyor, umursamıyor. Benzer şekilde bir ayrılık yaşamıştım ben de. 1 sene görüştüğüm erkek arkadaşım birden bire telefonlarımı açmaz, mesajlarıma cevap yazmaz olmuştu. Israrla attığım mesajlara günler sonra cevap yazmıştı: “Mutlu olacağımıza inanmıyorum” diye yazmış.
Yani adam kendi kendine ayrılmış, zahmet edip haber bile vermiyor.
Bir kaç ay sonra da nişanlandığını öğrendim. Muhtemelen hayatına biri girdi ve beni bıraktı. Sizin durum da böyle olabilir. Boşverin yani, bu adamlara değmez.

Boşver ne hali varsa görsün. Görüşmek istemiyor belli ki, değer vermiyor, umursamıyor. Benzer şekilde bir ayrılık yaşamıştım ben de. 1 sene görüştüğüm erkek arkadaşım birden bire telefonlarımı açmaz, mesajlarıma cevap yazmaz olmuştu. Israrla attığım mesajlara günler sonra cevap yazmıştı: “Mutlu olacağımıza inanmıyorum” diye yazmış.
Bir kaç ay sonra da nişanlandığını öğrendim. Muhtemelen hayatına biri girdi ve beni bıraktı. Sizin durum da böyle olabilir. Boşverin yani, bu adamlara değmez.
Bende hayatında biri olduğunu düşünüyorum. Ama ayrılırken de böyle davranmıştı. Bitti dedikten sonra arkadaşça yada insancıl tek bir kelime etmemişti. Bana ilginç geliyor ama yapacak birşey yok.

Boşverin ne hali varsa görsün. Görüşmek istemiyor belli ki, değer vermiyor, umursamıyor. Benzer şekilde bir ayrılık yaşamıştım ben de. 1 sene görüştüğüm erkek arkadaşım birden bire telefonlarımı açmaz, mesajlarıma cevap yazmaz olmuştu. Israrla attığım mesajlara günler sonra cevap yazmıştı: “Mutlu olacağımıza inanmıyorum” diye yazmış.

Onla mutlu olacağına inanmış, olabildi mi bari?

Numaranı bile silmemiş anladığım kadarıyla düşman olsa seni gormeye tahammül edemezdi herlade başka birşey varya haydi hayırlısı 😊

Numaranı bile silmemiş anladığım kadarıyla düşman olsa seni gormeye tahammül edemezdi herlade başka birşey varya haydi hayırlısı 😊
Yok silmedi. Hikaye atıyorum anında bakıyor. Ama nasılsın soruma cevap vermiyor 😊 Ama bunların Ne önemi var ki belli ki konuşmak istemiyor o veya bu sebeple

Yahu Ölmüş birinin nabzına bakmak gibi birşey bu ilşki bittiyse tüm gercek yüzler ortaya çıkar mesafe konur yok sayılır önemseme onu hayatına bak

Onla mutlu olacağına inanmış, olabildi mi bari?
Bilmiyorum mutlu mu, değil mi... 10 sene geçti üzerinden. Bir kaç sefer karşılaştık yolda, markette, düğünlerde... Hiç konuşmadık. Bakışlarını farkettim. Şimdi evli 2 çocuğu var. Ben de evliyim 2 çocuğum var. İyi ki mutlu olacağımıza inanmamış diyorum. Gerçekten de mutlu olmazdık. Sadece insan harcadığı zamana emeklerine üzülüyor. Nefret bile kalmıyor içinde zamanla.

Back
X