Bu nasıl bir şeydir ?

sen_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
73
1
36
Aydın
Kızlar bi bakarmısınz lütfen..
Ya benden çok hoşlanan hatta aşık olan biri vardı.sonra konuştuk falan ben ilk başlarda hiç yüz vermiyordum.ama o okadar çok ilgiliydi ki.. sonra ben de bunun düşüncelerini falan çok sevdim.yani tam bi düşünce ikizi gibi çıktık.ortak arkadaşımız var o na benim hakkımda işte bazı ortak yanlarımızı söylemiş ve ben daha ne isterim süper bi kız demiş. sonra bu çocuk bana unuttum dediği birini anlattı.(bu arada kesinlikle birlikte değildik.) bende alışmıştım biraz ona. sonra bu bizim okula geldi.ve biz konuşmuyorduk çünkü ben onun başka bi kızın numarasını istedigini duydum.sonra bu okula gelince msj attı.falan sonra hiç konuşmadık. ne yapabilirim? azıcık ilgi görünce gerçekten böyle mi oluyor erkekler? şimdi onun peşinde 5tane kız koşuyor.ama ben tamamen koparmış gibiyim. ne bileyim abartılcak birşeyide yoktu bizim aramızdaki muhabbetin ama bende 2yıldır yalnız oldugumdan , en azından muhabbet edeyim dedim. en son durum arkadaş gibiyiz.ama hiç onun yanına gidip hoşgeldin falan demedim. napayım sizce ? ne olursunuz yardım edin.içimdeki boşluk nefes aldıkça büyüyor..

bir başka kızın numarasını alması onunlada görüşmek için mi??eğer öyleyse iki ya da bir kaç kişiyi bir arada idare edecek yapıya sahip birisi olabilir.bence uzak dur.sonradan üzüleceğine şimdi biraz üzül bitsin.

neyapa bilirsinki baska kizin numarasini ariyan birisinden ne hayir gelir sana

Peşinde 5 kız koşan ve başkasının numarasını isteyen biri... Demek sayı artabilir... Sizin için "süper" demiştir, muhtemelen diğerleri için "hiper, über" vs. İlgiyi seviyor ve hayranlarını kaybetmek istemiyor... Yalnızlığınızdan faydalanmasına izin vermeyin; ilgi göstermeyi değil ilgi görmeyi tercih edin... Bu kalabalıkta yer edineceğinize size tek kişilik dünyasını açacak kişiyi bekleyin...

Çocuk kaç yaşında? Aslındabu yaşa bakmıyor,30yaşında zampara-daldan dala konanları da çok gördük ama özellikle 25in altındakiler,hele hele de 18-20yaş erkekleri son derece ne istediğini bilmeyen,her çiçekten bal almakisterim mantığındaki kişilerdir

Bir söz vardı: Gerçek anlamda aşık olamayanlar iltifat etmeyi öğrenmek zorundadırlar.diye.Çokkkk doğru.Vücut diliyle sevgiyiyansıtacak potansiyeli yokki,elinin altında bulunan silahi sadece elde etmek için yığınla abartılı birsürü iltifat uydurmak :)

Son düzenleme:
Kızlar cevaplar için çok sağolun. ve bugun ögrendim o numarasını istediği kız ayrıca o kız bizim sınıfta(!) bugun konuşmaya başladılar. kız ama bunun numarasını istedigini duyunca hemen yanına falan gidiyordu,onunla aynı ortamda bulunmak istiyordu.konuşmaya çabalıyordu.Allah aşkına başkaları diyorki suç sende! kızlar çocugun ilgisini çekmek için illa yapışmak mı lazım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…