Bu nasıl bir suçluluk duygusu

amanoof

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2022
5
8
1
27
Arkadaşlar selam. Erkek arkadaşımla 2 yılı biraz geçmiş bir sanal birlikteliğimiz vardı. Neden sanaldı çünkü uzun mesafe ilişkisiydi. Her ne kadar görmek, görüşmek istesem de işini bahane ediyordu. Aramızda yaklaşık 600 km var, ben araçta kullanıyorum, gidebilirdim de onu görmek için ancak bir erkeğin ilk buluşmaya gelmesi gerekmez mi? O kadar çok ayrıntı var ki, toparlamaya çalışıp aktarmak istiyorum. Küçük bir köyde esnaf bu arkadaş, bulunduğu yerde üç kişi part-time olarak çalışıyorlar. Hiçbir tatil şu bu olmadan, hastalansa bile gitmek zorunda (her hafta bir yerinden hasta sürekli hastanelere o ayrı)… neyse bu arkadaş bana 2 yıl boyunca beni ölümüne çok sevdiğini, onlarca kez ağladığın (video bile attı ağlarken) ancak benimle ilgili bugüne dek hiçbir hayal kuramadığını söyledi. Evlilik beklentinin olmadığını ilişkimizin ilk günden itibaren ben ona söylemiştim, o bunu bahane ederek hayal bile kurmamış, hiçbir hayal yokmuş. Ben ne zaman tartışsam uyuşturucu bulup alıyor, halüsinasyonlar gördüğünde de beni gördüğünü söylüyor. Bir kere bu hap map konuları bana zaten çok ters. Bunu söylediğim de bağımlı değilim seni ilgilendiren bir konu değil de dedi. O kadar çok sevdim ki bu zibillobu her şeyine katlandım. İki gün önce ayrılık kararı aldım çünkü bana uyumaya gidiyorum deyip saat 19:00 sularında ayrıldı ve gece 03:00 civarında ben sosyal medya aracılığıyla nerede olduğunu sordum. Anında mavi tik olduğu gibi sesli görüşmede de sesini uykulu bulmadım için dürüstçe bunu söyledim. Birlikte oynadığımız online bir oyun vardı ve başka bir sunucuda oynadığından uzun zamandır şüpheleniyordum, bunu da söyledim zaten dürüstçe. Şimdi bana ayrıldığım için hakaretler, küfürler, suçlayıcı her ne varsa yağdırmış ve değmezmişim! Ne düşünüyorsunuz böyle bir şey yaşıyorum ben, fikirleriniz nelerdir merak ettim! Bu arada oldukça dumur olmuş tüm suç benimmiş gibi yıkmasına da ayrıca takığım…

allah size akıl fikir versin başka ne yorum yapayım?

Vay canina! Demek yatiyorum dedi ve yatmadi, ustune bir de baska sunucuda oyun oynadi. Yahu bu adamdan ayrilmayip da ne yapacaksin??? Bunlar kabul edilebilir seyler mi??? He uyusturucu mu? Amaaan nolacak canim onun icin ayrilmak dogru olmazdi ama baska sunucuda oyun oynamasi affedilir gibi degil.

2 yılını hiç yüzyüze görmediği bir adama harcamış.sevgilim diyordur allah bilir adama da.adamın uyuşturucu kullanması zaten facia.üstüne acaba evli mi çocuğu var mı sapık mı cezaevinden mi çıktı in mi cin mi bilmiyor.e evlilik ihtimali de yok.valla beynim yandı.ne diye bu adamla 2 yılını nette telefonda geçiriyor?sebep?

2 koca yıl, birini görmeden sevgili olunmaz. Ortada ilişki yok. Uzak mesafe ilişkisi de böyle bir şey değil. İlk önce görüşüyorlar en azından. Görmeden ancak mektup arkadaşı falan olunur.
Ya bir de görmeden nasıl durabiliyorsunuz? Ben bir hafta görmesem modum düşüyor, canım sıkılıyor hemen.

2 koca yıl, birini görmeden sevgili olunmaz. Ortada ilişki yok. Uzak mesafe ilişkisi de böyle bir şey değil. İlk önce görüşüyorlar en azından. Görmeden ancak mektup arkadaşı falan olunur.
ama çok entrikalı heyecanlı bir ilişkiymiş baksana.gözyaşı var kıskançlık var madde kullanımı var .aşkk var aşkk en başta

Biliyor musun? Hayat oradan bakılıp yorumlanabileceği kadar basit olmuyor. Hiç sevdin mi? Ben çok sevince her şeyi bir yere kadar görmezden geldim o kadar

Z kusagi siz misiniz ? Okuyorum akil veriyim istiyorum ama iliskinin basindan sonuna akilla mantikla bir iliskisi yok.
2 yil gorusmemek sacma
Uyucam diyip 3 te hala uyumamasi sacma ama sizin bunu takiplemeniz de bi sacma
Sizi baska sunucu uzerinden atlatmasi yine sacma soylese izin vermicek misiniz?
Kisacasi iliskiniz hakkinda yorumsuzum ama bildigim tek gercek uyusturucu beladir kullananla sevgili degil arkadas dahi olmayin hatta selamlasmayin.

ama çok entrikalı heyecanlı bir ilişkiymiş baksana.gözyaşı var kıskançlık var madde kullanımı var .aşkk var aşkk en başta
Madde kullanan biriyle arkadaş bile olmamalı, kaldı ki sevgili. Zaten olamamış orası ayrı mevzu.
Sevgi, aşk böyle bir şey değil. 30'unda aşık olmuş biri olarak söylüyorum, görmeden etmeden durman mümkün değil.

Biliyor musun? Hayat oradan bakılıp yorumlanabileceği kadar basit olmuyor. Hiç sevdin mi? Ben çok sevince her şeyi bir yere kadar görmezden geldim o kadar
Yüzyüze bile gelmediginiz birini sevdiğinizi mi iddia ediyorsunuz cidden?

Kusura bakmayın ama bu komik sadece başka birşey değil.

Yüzyüze bile gelmediginiz birini sevdiğinizi mi iddia ediyorsunuz cidden?

Kusura bakmayın ama bu komik sadece başka birşey değil.
ergenken yabancı ünlülerden beğendiğim olurdu posterini duvara asardım ama onlara hayranlığım hiç 2 yıl sürmedi üye 24 yaşındaymış.eğitimlidir de.nasıl 2 yıl hiç buluşmadan aşk yaşadığına inanıyor şaştım kaldım.

Arkadaşlar ben sporcuyum, böyle bir ilişkiye yani bu tür ilişkileri olanlara ben de sizin gibi tepki veriyordum. Ancak nasıl oldu? Nasıl buraya kadar safiyane bir şekilde geldiğimi inanın bilmiyorum. Sevmiştim, çok fazlasıyla sevmiştim. Reel bir görüşme dışında bir çok anım oldu, sürekli görüntülü ve sesli olarak gün içinde benimle birlikteydi. Evli falan değil arkadaş. Zaten uyuşturucu konusunu yaklaşık 2 ay önce öğrendim, hiçbir falso vermemişti bu hususta. Şurada sormak istedim çünkü bunu kimseyle paylaşmam. Ne bir arkadaşım ne de ailemden kimseye izahat veremem. Yaşadığım, yaşadığımı sandığım şeyin farkındayım.

Ağlarken video atmış ama lütfen, çok etkileyici

Nerden bakinca basit yorumlanabilir peki? Seninki sevmek degil baska bir sey. Ne oldugunu soylemek isterdim ama banlanmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…