Bu Nasıl Bir Takıntı Aman Allah'ım

Benim kardeşim 10 yaşında ve 30 kilo. O sizden en az 20 santim kısa. Şimdi döndüm ona bi baktım bacaklarında et yok, karnı sırtına yapışmış bi vaziyette. Siz ondan 20 santim uzunsunuz siz kim bilir ne haldesinizdir. Anneniz babanız o halinizi görmüyor mu? İlerde bi hastalık falan çıkar başınıza bence acil bi diyetisyenden kilo ALMAK için yardım almalısınız. Belli ki sağlığınızı hiç düşünmüyorsunuz ama bu görüntü de hoş değil ki.

Sanırım sıfır beden olma isteğin var ki bu çok yanlış gelişim çağındasın lise ögrencisisin biraz mantıklı davranmalısın.Sebze ve meyve tüketimi çok önemli senin için ayrıca kemiklerin içinde bol bol kalsiyum almalısın ki boyun uzasın.süt ve yoğurt tüketmelisin çok yanlış bir beslenme şeklin var.Ekmek fazla yeme tuzdan da uzak dur tatlı tüketimine de dikkat edersen ve fast food beslenmeyi bırakırsan em kilo almazsın hemde sağlıklı beslenmiş olursun.Ayrıca yaşın çok genç spor da yapmalısın basketbol oynamalısın boyunun uzaması içinde faydalı olur.Spor ve yürüyüş yaparak zaten kalorilerini yakarsın.Kendi kendine işkence yapıyorsun ve ileri de çok pişman olursun.Ya diyetisyene git yada buradaki herkesin yazdıklarına önem ver kendine gel

Bana kizmayin ama cooook cok zaYif insanlar bana cok itici geliyor. Zayif kollar, bilekler, bacaklar. Hic hos bir görüntü degil fikrimce. Sanatci gülsen mesela begenmiyorum ya. Bir deri bir kemik görüntüsü. Hasta olursunuz o ayri ama bunu bile bile böYle takinti haline getirmek, bence bir doktora görün canim. Asiri zayiflik güzel birsey degil. 34 kilo diyorsun ya :-S

kızlar heyecana gerek yok :D . 43 kiloyum ben hızlı yazınca 34 olmuş göremedim özür dilerim. Ayrıca dediklerinizi de dikkate alıyorum çok sağolun muck hepinise :*

ay bir an neden herkes çok abartmış diyecektim ki 34'ü gördüm :D. Annem ergenlik çağında olur böyle güzel görünme sevdası, otur da a yemek ye dedi :D. Allahım çok şükür! :D

kızlar heyecana gerek yok :D . 43 kiloyum ben hızlı yazınca 34 olmuş göremedim özür dilerim. Ayrıca dediklerinizi de dikkate alıyorum çok sağolun muck hepinise :*

Valla heyecan yaptım:) Sağlığına yazık diye uzun bir nutuk çekecektim.
Ben de senin yaşlarında aynı kilodaydım.Boyum da hemen hemen seninle aynı
sayılır.Normal yani boy kilo oranın.Sen yine de sağlıksız şeyler yapmamaya dikkat et.

ay bir an neden herkes çok abartmış diyecektim ki 34'ü gördüm :D. Annem ergenlik çağında olur böyle güzel görünme sevdası, otur da a yemek ye dedi :D. Allahım çok şükür! :D

43 yani gayet normal:26:

spor falan yap düzenli o zaman korkmazsın aldığın kaloriyi harcadığını bildiğin için:31:

34 dersen abartırız tabı nerdeyse sana etlerımden butlarımdan bağışlıycaktım oderce hayrete düştüm :30::30::30::30:

Back
X