• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl bir vicdan !!!

Sanmiyorum adami taniyorum küçük biri değil 83lü arkadasimda 89lu . mesajlarinin hepsini okuttu bana kacgun sinirden ağladı napacagini bilmiyor bazen gidip hesap soracam diyor bazen boşver diyor

6 ayda iyi bir zaman aslinda ben mesajlarin disinda bisey olmus sana anlatmamis olabilir diyorum hala.

Adam bildigin karaktersizmis bunun baska bi aciklamasi olamaz bence ama niye aban hala adami ariyo ben o noktada tikandim ve anlam veremedim

6 ayda iyi bir zaman aslinda ben mesajlarin disinda bisey olmus sana anlatmamis olabilir diyorum hala.

Ya şöyle bisey kizin arabasi var maddi durumu iyi gayet hoş . adam da yakisikli asil biri ama demin dediğim gibi maddi durumu çok iyi olmamasına ragmen lüks ve marka takintili bi ara beraber yemeğe cikmistik o zaman laf arasında ona bak seni araban için almadim dedi sok geçirdik o zaman saka sandik ama simdi üstünde duruyoruz

[QAmausracetinn, post: 38586069, member: 642598"]Öyle tabi ama amacimiz sebebi ne[/QUOTE]

Amacını mi soruyorsun.

Adam da gizli saklı isleri var gibi yoksa da boyle tutarsız insanla ilişki olmaz yürümez sonu hüsran olur.bosverin

Sizce neden bir gecede kesti herşeyi ? Bu arada istemeye gideceklerdi onu is çok ciddiydi

İlk aklıma gelenler:

--Elinin altında başka alternatifler var.

--Adam gezip tozup hayattan keyif almak dururken evliliğe hapsolmak istemiyor.

--Bunu daha evvel de defalarca kez yaptığı için alışkanlık olmuş.

--Yetersiz olduğu konular var, bu nedenle evliliğe yanaşmıyor.

--Gezip tozup kendi çevresinden bir kadınla evlenecek.

--Ailesinin bulduğu bir kadınla evlenecek.

--Evlilik için erken olduğunu düşünüyor.

--Evlilik öncesi birlikte yaşamak istiyor ve bunu kabul etmeyecek biriyle beraberlik düşünmüyor.

--Canı öyle istedi, vs vs...

Daha da yazabilirim ama enerjime yazık.

Size de sebebe değil, sonuca bakmanızı öneririm.

Yukarıda yazdıklarım ya da bir başkası, mutlu son vaat edip filmin yarısında çıkan bol, sebep ne olursa olsun...

Sonuç net ve değişmeyecek...

Durumu kabullenip "Ne insanlar var" demekten başka çare yok.

Çünkü hesap sormak, üstüne gitmek söz konusu kişiye daha da vazgeçilmez hissettirmekten başka işe yaramaz. :ssz:

Yani aşkımlar canımların havada uçması gerçekten aşık olduğu anlamına gelmiyor. Hele böyle şeylerin bu kadar ucuz olduğu bir devirde. Adam pislik miş deyin geçin.ya da yeterince ısınamadığını fark etmiştir adam. Bunu da yanlış yoldan anlatmıştır. Her neyse sebep arkadaşınızın anlaması gereken o adamdan Hayır gelmez ona

İlk aklıma gelenler:

--Elinin altında başka alternatifler var.

--Adam gezip tozup hayattan keyif almak dururken evliliğe hapsolmak istemiyor.

--Bunu daha evvel de defalarca kez yaptığı için alışkanlık olmuş.

--Yetersiz olduğu konular var, bu nedenle evliliğe yanaşmıyor.

--Gezip tozup kendi çevresinden bir kadınla evlenecek.

--Ailesinin bulduğu bir kadınla evlenecek.

--Evlilik için erken olduğunu düşünüyor.

--Evlilik öncesi birlikte yaşamak istiyor ve bunu kabul etmeyecek biriyle beraberlik düşünmüyor.

--Canı öyle istedi, vs vs...

Daha da yazabilirim ama enerjime yazık.

Size de sebebe değil, sonuca bakmanızı öneririm.

Yukarıda yazdıklarım ya da bir başkası, mutlu son vaat edip filmin yarısında çıkan bol, sebep ne olursa olsun...

Sonuç net ve değişmeyecek...

Durumu kabullenip "Ne insanlar var" demekten başka çare yok.

Çünkü hesap sormak, üstüne gitmek söz konusu kişiye daha da vazgeçilmez hissettirmekten başka işe yaramaz. :KK14:

Gerçekten etkileyici.. Haklisin

Evli olmasın sakın ? Ha değilse de başka hatunlar vardır görüştüğü.
Hangisinden daha fazla etkilendiyse ona yöneldi belli ki.
Ablanızı uyarın bence bu konuda o duygusal bunalıma girdiyse göremeyebilir bazı şeyleri.

Yani aşkımlar canımların havada uçması gerçekten aşık olduğu anlamına gelmiyor. Hele böyle şeylerin bu kadar ucuz olduğu bir devirde. Adam pislik miş deyin geçin.ya da yeterince ısınamadığını fark etmiştir adam. Bunu da yanlış yoldan anlatmıştır. Her neyse sebep arkadaşınızın anlaması gereken o adamdan Hayır gelmez ona

Bende ayni şeyleri söyledim

onun kendince sebebi vardır belki de yoktur
canı öyle isttemiş...
ablan sebepleri kurcalamasın
şükür etsin...
tamam belki ablana karşı yapılan eylem can acıtıcı
ama hayırlı...
bu yazdıklarım polyanacılık değildir ha...
yarın obür gün bir bebeyle ortada bıraksa daha mı iyidi...
ablan kendini suçlamasın...karşı taraf dengesiz ...

Evli olmasın sakın ? Ha değilse de başka hatunlar vardır görüştüğü.
Hangisinden daha fazla etkilendiyse ona yöneldi belli ki.
Ablanızı uyarın bence bu konuda o duygusal bunalıma girdiyse göremeyebilir bazı şeyleri.

Aynen oyle . nasil yapar ya anneme soyleseydim beni nasil boyle bir duruma düşürdü .. Gibi gibi

onun kendince sebebi vardır belki de yoktur
canı öyle isttemiş...
ablan sebepleri kurcalamasın
şükür etsin...
tamam belki ablana karşı yapılan eylem can acıtıcı
ama hayırlı...
bu yazdıklarım polyanacılık değildir ha...
yarın obür gün bir bebeyle ortada bıraksa daha mı iyidi...
ablan kendini suçlamasın...karşı taraf dengesiz ...

Zaten ondan birlikte olmayi teklif etmişti cinsel anlamda zaten evlenecez demişti kabul etmemisti

İş ciddi değilmiş ciddi gibi gösterilmiş... Muhtemelen başka biri vardır,fazla peşinde koşup havalandırmasın şahısı bıraksın kendi haline.

Back
X