• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl bir vicdan !!!

İş ciddi değilmiş ciddi gibi gösterilmiş... Muhtemelen başka biri vardır,fazla peşinde koşup havalandırmasın şahısı bıraksın kendi haline.

Başka biri varsa nasil bu kadar rahat evlenelim der anana soyle der. Yada en basiti ihanet konusunda kimseye yapilmaz ben yapmam benimde anam bacim var desin ki

Başka biri varsa nasil bu kadar rahat evlenelim der anana soyle der. Yada en basiti ihanet konusunda kimseye yapilmaz ben yapmam benimde anam bacim var desin ki
Der kuzum neden demesin, ne insanlar görüyoruz aman diyoruz.
Bak cinsellik istemiş, hayır demiş ablanız aferin.
Belki de gerçek yuzunu bu şekilde gördü kim bilir.
Çok buyuk bir beladan kurtulmuş bence.

İnan gördüm bunu yapan bir karaktersiz :KK14: Yakınım böyle bir durum yaşadı adam evli çıktı.

Der kuzum neden demesin, ne insanlar görüyoruz aman diyoruz.
Bak cinsellik istemiş, hayır demiş ablanız aferin.
Belki de gerçek yuzunu bu şekilde gördü kim bilir.
Çok buyuk bir beladan kurtulmuş bence.

Ya şöyle bisey ikiside doğulu taninan aileler bu kadar herşeyi umursamamak mümkün mu ya gerçekten berbat bi durum

Merhabalar..
Benim derdim değil ama ablam gibi gördüğüm birinin başına gelene birebir şahidim ve tanidigimiz hickimse buna bi neden bulamiyor
Altı ay önce biriyle tanisti hatta bende tanimasini iyi birine benzediğini söylemiştim tanistilar çok iyi ve hizli gelişti herşey adam kendini cok beğenen çok varlikli olmamasina rağmen marka ve lüks takilan bi tipti.. Bahsettiğim anlamla gorusurler sik sik mesajlasirlardi terketmeden birgün önce bulusmayi teklif etmişti ona ertesigun adam ortada yok mesajlara aramalara cevap yok kadin napacagini bilmiyor artik aradan 4gun geçtikten sonra işyerini aradi ve onu istedi neden cevap vermiyorsun merak ediyorum dedi verdigi cevap bu; Cevap vermem gerekirse veririm ve teli yüzüne kapatti yine yazdi yine cevap yok uç haftadan fazla oldu adam geziyor tozuyor ama hic sesi cikmiyor ??
Sizce neden bir gecede kesti herşeyi ? Bu arada istemeye gideceklerdi onu is çok ciddiydi

Ya şöyle bisey ikiside doğulu taninan aileler bu kadar herşeyi umursamamak mümkün mu ya gerçekten berbat bi durum
Umursamayıp ne yapacaksınız?
Doğulu tanınan olsa ne olacak ki çekip vurduracak mısınız?
Ya insanların başına neler geliyor siz umursamamak mumkun mu diyorsunuz.
Yaşadığı ne var ki mumkun mu?
Çok mu zor aman diyip yoluna bakmak?

İnsanlar ne kadar asagilik ya . nasil guvenicez şahsen ben 20yasima yeni giricem ama duyduklarim gördüklerim beni erkeklerden soğuttu :KK43:
Başkalarının duygularıyla oynayan çok karaktersiz insanlar var. Ne yapmak gerekiyor ben de bilmiyorum Rabbim korusun herkesi :KK37:

Umursamayıp ne yapacaksınız?
Doğulu tanınan olsa ne olacak ki çekip vurduracak mısınız?
Ya insanların başına neler geliyor siz umursamamak mumkun mu diyorsunuz.
Yaşadığı ne var ki mumkun mu?
Çok mu zor aman diyip yoluna bakmak?

Konu o değil dedim ya alisiyor. Ama sebepsiz yere haber vermeden .. Şöyle diyordu hani beni sevmedigini soylesin yalandi desin kullandim seni desin ama bisey desin ki bende soguyayim

Hayir yalan anlamında değil karakter anlamında hani annesini kardeşini de mi karistiracak

Başarılı yalan başka nasıl söylenir sizce? Anayı bacıyı işin içine sokarsınız, karşınızdaki de daha önce böyle birini görmemişse inanır.
İstemeye gelmek meselesi de öyle, geldiler mi, gelmediler mi? Esas ona bakılınca anlaşılır işte sözünde durup durmadığı.
Bir daha kötü insana denk gelmesin tabi de böyle oluyorlar işte, kötülüğün sebebi aranmaz her zaman, bazen sadece daha fazla zarar almadan kurtulunduğuna sevinilir.

Başarılı yalan başka nasıl söylenir sizce? Anayı bacıyı işin içine sokarsınız, karşınızdaki de daha önce böyle birini görmemişse inanır.
İstemeye gelmek meselesi de öyle, geldiler mi, gelmediler mi? Esas ona bakılınca anlaşılır işte sözünde durup durmadığı.
Bir daha kötü insana denk gelmesin tabi de böyle oluyorlar işte, kötülüğün sebebi aranmaz her zaman, bazen sadece daha fazla zarar almadan kurtulunduğuna sevinilir.

Kesinlikle doğru !

Back
X