- 4 Aralık 2014
- 141
- 82
- 23
evli filan çıkar genelde böyleleri yada tutmuştur annesi ayşeyi değil kezbanı isteyelim diye belki gidip kezbanı istediler bu bayanı da atçak yer arıyor.kadında sevgi değil marka arıyor olsa gerek.
bilemiyoruz ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evli filan çıkar genelde böyleleri yada tutmuştur annesi ayşeyi değil kezbanı isteyelim diye belki gidip kezbanı istediler bu bayanı da atçak yer arıyor.kadında sevgi değil marka arıyor olsa gerek.
arkadaşının ters bişeyini görmüş olabilir mi?
hani bazen burdan birbirizime akıl veriyoruz. hiç bi açıklama yapmadan çek git falan diye?
U dönüşü yapmış resmen boşverin gitsin boyle dengesizle birlikte olsa.ne olacak ki
Burdan kim dese tahminden öteye gitmeyecek..
En iyi cevabı ilerleyen zamanlarda adam verecekk
Çok ilginç.. hiçbişey yokken laylaylom herşey.. adam tıssss![]()
Merakla bu adamın ne yaptığını.. ne yapmaya çalıştığını bekliyoruz.. Buraya yazarsınız....![]()
ondan bi haber alalımda elbette![]()
Ver numarasını bide ben arıycam (dermişimmmm)
Bu kadar insanı merakta bırakıyor.. serseri bu yaa![]()
demeyebilir. çünkü öylesi daha çok acı verir.yani sanmıyorum ama diyelim ki eski sevgilisiyle ilgili birşey duydu ınsan bişey demez mi o kadar laf etti ona bicevap bile vermedi
demeyebilir. çünkü öylesi daha çok acı verir.
sebebini boşversin...birdaha görüşmesin arayıp sormasın adam aradığında açmasın...çocuk oyuncağımı bu...
bana kızacaksın belki ama kendimden örnek vereyim. Allah korusun sevgilim beni aldatsa mesela iki ihtimal var yapacağım. ya ikisinide yolarım ya da hiç bi açıklama yapmadan bana ulaşacağı kapıları kapatırım. o anki ruh halime bağlı. şimdi diyorum ki. arkadaşınızın ona ters gelen bişeyini duymuşsa, eskilerden bişeyler görmüşse, kaldıramayacağı bi lafını duymuşsa vs vs vs... bahsettiğim ikinci ihtimali yapıyor olabilir. ya da karaktersizin önde gidenidir. tanımadığım için bişey diyemedim objektif bakmaya çalışıyorum.o kadar mı vicdansız ya
Defolur canim benim..ya insan birbirinden vazgeçer sevmeyedebilir ama demez mi olmadı yapamadım gibi gibi,
adamın umrunda degil ya bi kıza umut verip güven aşılayıp hiçbirşey demeden defolur mu ya