bu nasıl bir yazışma?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.696
133
sabahtan yani 8 gibi gün başlıyorsa o saatte başlayıp yatana kadar bazen gece 2-3 lere kadar bir insan günde 5 dk bir, 7 dk bir, 10 dk bir online olacak şekilde yazışabilir mi?
arada maksimum 15-16 dk oluyor çok nadir de olsa yarım saat-40 dk kırk yılda bir oluyor.
bu şekilde bir yazışma yapan varsa aranızda ne olur bana mantığını anlatın? günlerdir bu şekilde tek kişiyle yazışma yapılabilir mi?
bu kadar yazışcak ne olabilir?
bir de benim bildiğim yazışma devam ederken arada aynı anda denk geldiğin olur bir süre de karşılıklı yazışırsın. ve uzun süre çevrimiçi olunur. ama yok. çevrimiçi olma süresi sadece 1-2 sn kadar olup böyle yazışma şeklinin mantığına aklı eren varsa yazabilir mi?
not: yazışma telegramda üzerinden

sabahtan yani 8 gibi gün başlıyorsa o saatte başlayıp yatana kadar bazen gece 2-3 lere kadar bir insan günde 5 dk bir, 7 dk bir, 10 dk bir online olacak şekilde yazışabilir mi?
arada maksimum 15-16 dk oluyor çok nadir de olsa yarım saat-40 dk kırk yılda bir oluyor.
bu şekilde bir yazışma yapan varsa aranızda ne olur bana mantığını anlatın? günlerdir bu şekilde tek kişiyle yazışma yapılabilir mi?
bu kadar yazışcak ne olabilir?
bir de benim bildiğim yazışma devam ederken arada aynı anda denk geldiğin olur bir süre de karşılıklı yazışırsın. ve uzun süre çevrimiçi olunur. ama çevrimiçi olma süresi de 1-2 sn kadar olup böyle yazışma şeklinin mantığına aklı eren varsa yazabilir mi?

Yeni başkayan bir ilişksii vardır ya da WhatsApp web kullanıyordur

Niye? Kimden bahsediyoruz Buarada ya ortaya konuşuyoruz ama işi nedir? yaşı nedir? sizin hayatınızda yeri nedir? bu kadar hafiyelik yapmanıza neden olan olay nedir?
çünkü bir insan meraktan o kadar bakamaz. bir iki bakar sonra bırakır. günlerce meraktan bakılmaz

Günde kaç dk mesajlaştığı ile hiçbir şey anlaşılmaz. Sevgilisi oladabilir olmayadabilir. Arkadaş çevresinin genişliği, mesajlaşmayı sevip sevmemesi etkiler. Biri mesaj atıyor ama anında dönmeyip ara ara 1-2 sn cevap verip çıkıyor olabilir, mantığı bu. İlla mesajlaşmak için karşılıklı açık olup aralıksız mesajlaşmak gerekmiyor ki.

1 cok arkadaşı vardir konuşmayı seviyordur
2 cok flört vardir yine konuşmayı seviyordur

Olmayacak uzak mesafe ilişkisi yaşayan siz miydiniz? Ve yine olmayacak birini mı buldunuz?

Back
X