bu nasıl bir yazışma?

Guven yoksa bir iliskide, yurumez ki, eninde sonunda biter. Bu eziyeti niye kendine yapiyorsun? Sana o guveni vermemis demek ki, ayril.

Erkek arkadaşım kripto takip ediyor telegramdan. Sürekli dediğiniz şekilde gruplara gelen mesajlara hızlıca bakıp çıkıyor. Belki o da öyle bir şey takip ediyordur.

Erkek arkadaşım kripto takip ediyor telegramdan. Sürekli dediğiniz şekilde gruplara gelen mesajlara hızlıca bakıp çıkıyor. Belki o da öyle bir şey takip ediyordur.
hadi ya?
peki bu bakma aralıkları böyle 10 dk bir falan olabiliyor mu?
yani biriyle yazışmak için bişeyler yazmak için birkaç saniye çevrimiçi kalmak gerekiyor. o yüzden sıradışı birşeyler olduğunu düşünüyorum ama çözemedim maalesef

Bakmıyor olabilir. Ben sevgilimin flörtken dahil hiçbir zaman son görülmesini takip etmedim, onunla mı uğraşıcam? Üşenirim bi kere. Ki bir sürü arkadaşı var birilerine yazdığını anlasam ne değişecek ki?
Belki kızın son görülmesi kapalı, olamaz mı 😂 kendisinde kapalı olduğu için çocuğunkini de görmüyordur.

Belki kızın son görülmesi kapalı, olamaz mı 😂 kendisinde kapalı olduğu için çocuğunkini de görmüyordur.
yani yazıştığı kişi bunu dert etmiyor olabilir. o kısmıyla ilgilenmiyorum ama benim merak ettiğim çevrimiçi kalma süresi saniyeyi geçmiyor. yani telegramı hiç kullanmadığım için bilmiyorum. acaba çevrimiçi süresince tam olarak göstermiyor mu onu da bilmiyorum

yani yazıştığı kişi bunu dert etmiyor olabilir. o kısmıyla ilgilenmiyorum ama benim merak ettiğim çevrimiçi kalma süresi saniyeyi geçmiyor. yani telegramı hiç kullanmadığım için bilmiyorum. acaba çevrimiçi süresince tam olarak göstermiyor mu onu da bilmiyorum
o da sana bakıp çıkıyor olmasın napıyor bu kız diye 🤣

hadi ya?
peki bu bakma aralıkları böyle 10 dk bir falan olabiliyor mu?
yani biriyle yazışmak için bişeyler yazmak için birkaç saniye çevrimiçi kalmak gerekiyor. o yüzden sıradışı birşeyler olduğunu düşünüyorum ama çözemedim maalesef
3 dakikada bir, 5 dakikada bir kontrol eder. Cevap verilecek bir şey varsa verir yoksa vermeden çıkar. Ben de yanımdayken yaptığından biliyorum 😅 takip ettiğimden değil 😂

Back
X