- 19 Nisan 2022
- 4.456
- 48.612
- 458
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atma o zehirli okuBelki o da sana bakmak için giriyodur, senin çevrimiçi olduğunu görünce hemencik çıkıyordur.
Bi de böyle düşün olamaz mı olabilir.![]()
Atma o zehirli oku
Artık vites arttıracaktutamıyorum kendimi.
Gösterdiği performansa gizli hayranlık duyuyorum.
Gerçekten çok hayret
öyle birşey olması imkansız. o hayatta kimseyi takip edecek biri değilAtma o zehirli oku
hadi ya?Erkek arkadaşım kripto takip ediyor telegramdan. Sürekli dediğiniz şekilde gruplara gelen mesajlara hızlıca bakıp çıkıyor. Belki o da öyle bir şey takip ediyordur.
Belki kızın son görülmesi kapalı, olamaz mıBakmıyor olabilir. Ben sevgilimin flörtken dahil hiçbir zaman son görülmesini takip etmedim, onunla mı uğraşıcam? Üşenirim bi kere. Ki bir sürü arkadaşı var birilerine yazdığını anlasam ne değişecek ki?
yani yazıştığı kişi bunu dert etmiyor olabilir. o kısmıyla ilgilenmiyorum ama benim merak ettiğim çevrimiçi kalma süresi saniyeyi geçmiyor. yani telegramı hiç kullanmadığım için bilmiyorum. acaba çevrimiçi süresince tam olarak göstermiyor mu onu da bilmiyorumBelki kızın son görülmesi kapalı, olamaz mıkendisinde kapalı olduğu için çocuğunkini de görmüyordur.
aynenBelki kızın son görülmesi kapalı, olamaz mıkendisinde kapalı olduğu için çocuğunkini de görmüyordur.
o da sana bakıp çıkıyor olmasın napıyor bu kız diyeyani yazıştığı kişi bunu dert etmiyor olabilir. o kısmıyla ilgilenmiyorum ama benim merak ettiğim çevrimiçi kalma süresi saniyeyi geçmiyor. yani telegramı hiç kullanmadığım için bilmiyorum. acaba çevrimiçi süresince tam olarak göstermiyor mu onu da bilmiyorum
yok ben telegram kullandığını bile bilmiyordum. yani önce ben keşfettim onun o kadar aktif olduğunu. yani onun baktığı falan yok buna eminimo da sana bakıp çıkıyor olmasın napıyor bu kız diye![]()
T-shirt bu anacım. Trendyol’da gezerken bir baktım, aha tam benlik dedim ss alıp pp yapayım dedimaynenpp’nin mükemmelliğinden mesajına zor odaklandım
![]()
3 dakikada bir, 5 dakikada bir kontrol eder. Cevap verilecek bir şey varsa verir yoksa vermeden çıkar. Ben de yanımdayken yaptığından biliyorumhadi ya?
peki bu bakma aralıkları böyle 10 dk bir falan olabiliyor mu?
yani biriyle yazışmak için bişeyler yazmak için birkaç saniye çevrimiçi kalmak gerekiyor. o yüzden sıradışı birşeyler olduğunu düşünüyorum ama çözemedim maalesef