bu nasıl bir yazışma?

İş, sınav, arkadaş grupları vardır. Abim ile ben çağrı merkezinde çalışıyorum. WhatsApp telegram hem iş pc lerimizde açık hem sürekli telefonda kullanıyoruz. Abim satış operasyonunda gece 2 3 lere kadar hep online. Misal telegramda kayıtlı mesajlar alanı var oraya dosya yükleyebiliyorsun belki orayı aktif kullanıyordu.
Takip ettiği coin. Borsa. Filan Varsa onların gruplarına bakıyordur.
Bende mesai dışında bile olsam çok sık gir çık yapıyorum

sabahtan yani 8 gibi gün başlıyorsa o saatte başlayıp yatana kadar bazen gece 2-3 lere kadar bir insan günde 5 dk bir, 7 dk bir, 10 dk bir online olacak şekilde yazışabilir mi?
arada maksimum 15-16 dk oluyor çok nadir de olsa yarım saat-40 dk kırk yılda bir oluyor.
bu şekilde bir yazışma yapan varsa aranızda ne olur bana mantığını anlatın? günlerdir bu şekilde tek kişiyle yazışma yapılabilir mi?
bu kadar yazışcak ne olabilir?
bir de benim bildiğim yazışma devam ederken arada aynı anda denk geldiğin olur bir süre de karşılıklı yazışırsın. ve uzun süre çevrimiçi olunur. ama yok. çevrimiçi olma süresi sadece 1-2 sn kadar olup böyle yazışma şeklinin mantığına aklı eren varsa yazabilir mi?
not: yazışma telegramda üzerinden
Grup yazışmalarıdır.

Olur yada olmaz ama asıl mesele senin bütün gün onun çevrim içi olup olmadığını inceleyecek kadar çetele tutacak hale gelmiş olman asıl büyük mesele desem hiç yanlış olmaz her insan illa hayatında biri olmak zorunda degil sohbet grubu vardır takip ettiği durumlar işi gücü vardır misal benim ablam sürekli sipariş yüzünden online ne yapsın şimdi kocası boşasın mı ne alaka

Ya rosseyy, biliyorum bekarsin, tadını cikarsana bu günlerinin ya, nedir bu gözü donmusluk?

Ya yemin ederim, iki küçük çocuk var, birini uyuttum digeri iceride, mutfak bulaşık dolu, oturma odası dağınık, ev supurulecek, yemek yapılacak, çamaşır asılacak, küçük uyanacak, meyve saatleri gelecek, çorba saatleri gelecek, banyo saatleri gelecek, ben bütün bunları yaparken, sen o güzelim boş zamanlarini seni sevmeyen, seninle buluşmak bile istemeyen bir erkek için heba ediyorsun.

Adam seninle yalvarmana rağmen bile bulusmadi, boşversene artık sunu. Annen yok mu senin, annen olsam tutar kolundan dışarı çıkartırım seni, hasta olacaksın, hasta
Gercekten katılıyorum ömrünün en güzel günlerini boş insanlar boş değmez için harcıyorsun ya bir büyüğün olarak sana söyleyeyim senin yaşında olsam keske o yaşlar bi daha gelmiyor güzelim lütfen kendi değerini bil canımsın kendine yapıyorsun yapma

sabahtan yani 8 gibi gün başlıyorsa o saatte başlayıp yatana kadar bazen gece 2-3 lere kadar bir insan günde 5 dk bir, 7 dk bir, 10 dk bir online olacak şekilde yazışabilir mi?
arada maksimum 15-16 dk oluyor çok nadir de olsa yarım saat-40 dk kırk yılda bir oluyor.
bu şekilde bir yazışma yapan varsa aranızda ne olur bana mantığını anlatın? günlerdir bu şekilde tek kişiyle yazışma yapılabilir mi?
bu kadar yazışcak ne olabilir?
bir de benim bildiğim yazışma devam ederken arada aynı anda denk geldiğin olur bir süre de karşılıklı yazışırsın. ve uzun süre çevrimiçi olunur. ama yok. çevrimiçi olma süresi sadece 1-2 sn kadar olup böyle yazışma şeklinin mantığına aklı eren varsa yazabilir mi?
not: yazışma telegramda üzerinden
Ne diyon gii

Back
X