- 24 Aralık 2019
- 152
- 60
- 98
- 24
- Konu Sahibi derdimvarrr
-
XDAnladıysam şo şu?
Nerde atasözü ben göremedim?Sanki derdinizi düzgün anlatabilmişsiniz gibi bir de atasözü kullanmışsınız. O da yanlış.
Nerde atasözü ben göremedim?
Hee.. sağolun.Dervişin fikri neyse zikri de odur, aklın neyse zikrin de o olur gibi bir şeye evrilmiş.
Saaten
şo şu,
ver di
Canım burda herkes dalga geçecek yer arıyor. Sen konunu sil bence. Ettikleri laflara bak. Utanmadan gülüyorlar birdeArkadaşlar önceki konularımdan belli, koşacak benim evlilik berdel usulu oldu ama severek mecburiyet değil. Neyse abim kocamın kardeşiyle anlaşamayınca benim kv kp ve kocam olacak herif taksiye bin git seni istemiyorum dediler halbuki bu zamana kadar hiç problemimiz yoktu. Neyse diyeceğim, benim kv sözde kızının geldiği gün sinirle benim telefonu fırlatıp kırmış. Saaten hep bana eziyet ederdi kızı ters şeyler anlatırdı bu da gücü bana yetiği için eziyet neyse. 5 gün kocam olacak adam tamam telefon alacam şo şu, 5 gün sonra kv telefonu getirdi kırmadım telefonu burda dedi, kocam da bana annem kırmış diyordu ama aslında haberi ver Mış kırılmadığından. Beni. Telefonumu 5 gün didik didik aradılar (aklın neyse zikrin de o olur derler ya) o hesap. Düşündüm geri alınca nasıl nasıl nasıl girdi telefonuma aaaaa tabi.. kocam denen adam şifremi ver di artık ne bulup beni de göndermek için mahna aradılar. Saaten kovdular sonra. Bunlar basıl insan ya
Müdürüm hayırdır dedi kahkahamı nasıl açıklayabilirim kii? Şo şu desem olmayacak demesem patlayacağım.Anladıysam şo şu?
Kim diyor bunu?aklın neyse zikrin de o olur derler ya) o hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?