• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl bişey??

buneyaa87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
81
1
0
Ankara
kızlar merhaba,

Bende sürekli şişkinlik problemi oluyor. Ama öyle yediklerimden falan değil sanırım, birşeye üzülünce, heyecanlanınca, sinirlenince karnım davul gibi şişiyor. Hatta yolculuk yaparken çalkalanınca bile :26: çok fazla bana rahatsızlık vermiyor, sıkıntı yapmıyor ama görüntü itibariyle canımı çok sıkıyor, nedenini de merak etmiyor değilim. İnternetten araştırdım biraz, sürekli yiyeceklerle alakalı şeyler yazıyor, aydınlatıcı bişey bulamadım. Doktora gitmeden önce size sormak istedim, ne olabilir acaba bu? Başına gelen, bilgisi olan var mı?

psikolojik işte...bende de olur..aşırı heyecan yapsam anında kendimi tuvalette bulurum (çok özür diliyorum) hani başıma vurdu,dişime vurdu sıkıntı derler ya bizimki de öyle heralde..mideye vuruyor...ben hiç sıkıntı görmedim hiç de araştırmadım açıkçası....önemli değildir herhalde..

psikolojik işte...bende de olur..aşırı heyecan yapsam anında kendimi tuvalette bulurum (çok özür diliyorum) hani başıma vurdu,dişime vurdu sıkıntı derler ya bizimki de öyle heralde..mideye vuruyor...ben hiç sıkıntı görmedim hiç de araştırmadım açıkçası....önemli değildir herhalde..

Gerçekten öyle çok stres heyecan yaptığımda veya bianda çok üzüldüğümde sindirim sistemim alt üst oluyor birde kusuyorum.

siz en azından bu şişkinliği dışarı atabiliyormuşsunuz, ya ben ne yapayım ? Hamile misin sorularına bile maruz kalıyorum, bir düğün oluyor özel bir gün oluyor. özene bezene aldığım kıyafetlerimden hopp koca bir göbek sallanıyor, sinir oluyorum sinir:25::43:

Bendede aynı durum var. Hatta geçen eşim senin karnını hiç bu kadar şiş görmemiştim dedi. O ay halı yıkamıştık . Sanırım üşüttüğümüz içinde şişiyor.

Back
X