bu nasıl cevap

Eşim bugüne kadar bana belki de on defa söylememiştir bile. Sevgiliyken de demezdi. Mazi mazi.

Adamın karakteri budur belki. Söylememesi sevmediği anlamına gelmez ki..
İkinci kadının yanındayken karısına aşk mesajı çeken adamlar gördü forumda bu gözler..
haklısınız :) o zaman bişey olmamış gibi mi davranıyım?

arkadaşlar sevgilim öyle seni seviyorum diyen bir tip değildir nerdeyse bikaç kere ayrıldıgımzda barışmak için seni seviyorum gerçekten falan demişti neyse dün geçmişte yaşadığımız önemli bir konudan konuşuyoduk beni bişeyden kurtarmıştı. o aklıma geldi ya seni cok cok seviyorum ya yine aklıma geldi o günü ömrüm boyunca unutamam falan dedim onun cevabı ' oy aşkımm ' bu mu ya seni seviyorumun cevabı bende senı sevıyorumdur dedim. seviyorum zatennn demiş allah aşkına bu ne sonrada cevap vermedim ona. büyütüyo muyum?
adam seni sevmese tekmeyi basar. seviyor ki yanında sana değer veriyor. ilişkileri şu şekillerden kurtarın artık. seni seviyorum dese ne demese ne. sonra böyle adamları bunaltıyorsunuz kavgalar olunca da ben ne yaptım kii diyorsunuz.. adamın sana karşı duygularını nasıl yaşayacağından nasıl ifade edeceğine kadar karışıyorsun.. yapma..

adam seni sevmese tekmeyi basar. seviyor ki yanında sana değer veriyor. ilişkileri şu şekillerden kurtarın artık. seni seviyorum dese ne demese ne. sonra böyle adamları bunaltıyorsunuz kavgalar olunca da ben ne yaptım kii diyorsunuz.. adamın sana karşı duygularını nasıl yaşayacağından nasıl ifade edeceğine kadar karışıyorsun.. yapma..
yok hayır onu bunaltmadım bu konuyla ilgili. sadece gece yazmış seviyorum zaten diye bende uyudum ondan sonra dahada uyandım gibi yapmadım yazmadım bişey buraya danışmak istedim önce

Seni seviyorum deyip sevgilisine,eşine ne pislikler yapan da var. Bırak demesin her zaman, davranışlarıyla sevgisini saygısını belli etsin yeter bence

sende söyleme seni seviyorum lafını ona .brak birazda o sorsun neden hiç söylemiyosun diye .bak bakalım soracak mı ona göre ...

Bu adam sevmeyi bilmiyor, sevdiğinden iki güzel kelimeyi sakınan adam daha neler sakınır.

Çok kızıyorum böyle ağır takılma derdinde olan erkeklere.

Bırak senin agzından da cımbızla alsın da aklı başına gelsinn..:hamarat:

''oy aşkımm'' deyince anlamıyor musun seni sevdiğini? insan sevmediği birine ''oy aşkımm'' yazar mı? hem de ne biçim büyütmüşsün saçmalama konusunda çıtayı evereste yükseltmişsin. bunun için tartışma çıkarmamışsındır umarım.

arkadaşlar sevgilim öyle seni seviyorum diyen bir tip değildir nerdeyse bikaç kere ayrıldıgımzda barışmak için seni seviyorum gerçekten falan demişti neyse dün geçmişte yaşadığımız önemli bir konudan konuşuyoduk beni bişeyden kurtarmıştı. o aklıma geldi ya seni cok cok seviyorum ya yine aklıma geldi o günü ömrüm boyunca unutamam falan dedim onun cevabı ' oy aşkımm ' bu mu ya seni seviyorumun cevabı bende senı sevıyorumdur dedim. seviyorum zatennn demiş allah aşkına bu ne sonrada cevap vermedim ona. büyütüyo muyum?
bence sevdiğinden eminsen ama eminsen diorum buyutuosun
bazı ınsan diliyle soleyemez ama herseyıyle hissettirir.
Mesela bnm eşim de cok söler ben pek soleyemem
hele o bana dediğinde sanki ona karsılık için soluorum gibi olur die cekinirim
karakter ıste ama hisseder mesela ben ole sık ve kolay soleyemiyrm seni cok seviyorum biliosun demi dediğimde tabiki biliyorum dıo cunku her şekilde iliklerine kadar hisseder

Kaç yaşındasın

Back
X