Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecenin köründe kahkaha attırdın yaaaaaa3 kuruşluk P'ye 5 kuruşluk Q kadar değer verirsen, artan 2 kuruşla seni satın almaya kalkar yaz sen de![]()
Yanlış anlamayın ama sizin konularını zaten baktım siz de çoğunlukta sevgilim temalı konular acmissiniz. Elbette herkes istediğini anlatır paylasir banane ama gerçekten çok sinir oluyormussunuz![]()
x,y,z olaydı kesin anlardık ama bu ıııh olmadı aknajhfjkhfa :)
dedim ya sinir oluyorum ama her hafta konu açmıyorum.
çözümleyemediğim sorunlarım sadece bu konular çünkü ilk ilişkim :)
yanı sıra iki yıl önce lisanstan mezun oldum ama her konuya çözüm maalesef bulamıyorum , kendimi telkin edebiliyorum sadece. arkadaşlarıma da anlatamıyorum maalesef :)
p => q nun açılımı: 4 durum var. 3ü doğru biri yanlış olarak hesaplanır. Değili oldugu için 3 yanlıs durum,1 de doğru söz konusu.
Yani p=1 q=0 ise sonuç=1
p=1 q=1 ise sonuç 1
p=0 q=1 ise sonuç 0
p=0 q=0 ise sonuç 1dir
Evliliğe hazır değilim biraz daha bakınmak istiyorum daha iyisini bulurmuyum diye demek istiyor.
Nickim gel biz seninle 4 işlem yapalım, daha kolay khjdjdNasıl bi ilişkiniz var beynim yandı
p => q nun açılımı: 4 durum var. 3ü doğru biri yanlış olarak hesaplanır. Değili oldugu için 3 yanlıs durum,1 de doğru söz konusu.
Yani p=1 q=0 ise sonuç=1
p=1 q=1 ise sonuç 1
p=0 q=1 ise sonuç 0
p=0 q=0 ise sonuç 1dir
Nickim gel biz seninle 4 işlem yapalım, daha kolay khjdjd
arkadaşlar sürekli sevgilim diye konular açan insanlara sinir olurdum ama işin içinden çıkamıyorum ve çıldırmak üzereyim.
Özet geçeyim:1.5yılı aşkın süredir birlikte olduğum, hatta bır ıkı aya nişanım olacak olan, tüm komsusunun akrabasının beni tanıdığı sevgilimle ayrıldık.
Tartışıyorduk evet, huysuzum kabul ama evlenmeye ruhsal olarak hazır olmadığını da söyledi.
Çok ayrılık kelimesini kullandım bu da başka suçum.
Bugun ayrılalı iki hafta oluyor. Ben ona barısalım dedim pazar günü, o böyle mutlu değilim ama barışsak daha mutlu olamam olurumuz yoktu dedi.
Neyse bu arkadaş sosyal medyada paylaşım vs yapmaz pek. En son 13-14 ay önce whatsapp durumunu değiştirmişti. Bugun '' P => Q değilse" yazmış. Bende psikolog ve çift ana dallı mantık öğretmeniyim. Üzerime alınasım var ama bu ne ola kı acaba?! Yardımınıza ihtiyacım var herkese teşekkürler
Dalga mı geçtiniz:/ya canm kesin bu durum sana yazilmis baksana bi sen anldn kimse hic bsy anlamadi.. dolayisiyla whatsp da kimse anlamamistr anlayacak bir sen oldguna gore bu sana yazilms... yani durum × olsun sende y ol sevgilinde q olsn immmm soyleki q : y= x gibi bsy sanrm
Bir şey çıkmıyor maalesef yaP => Q değilse bu ifadeyi bir arama motoruna yazın, bir önermeymiş sanırım, nette yazılanları okuyarak bir sonuca varabilirsiniz sanırım.
hayir canm nicin dalga geceym mantiksal bsy yapmaya calstm ama sanrm beceremdm yanls anlasldysam ozur dilerimDalga mı geçtiniz:/