• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu nasıl dostluk?

darkvita

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
167
65
38
Merhaba kızlar. Size çok tuhaf bir olayı anlatmak istiyorum. hala aklıma geldikçe kendimi çok aptal biri olarak hissediyorum. okulda 2 yakın arkadaşım vardı. bir tanesi e.g -isim vermek istemiyorum- bir tanesi ç.y. e.g isimli arkadaşım bana bir arkadaşı olduğunu beni begendiğini tanışmak istediğini falan söyledi. tamam dedim sadece internet üzerinden konuştuk. görüntülü konuşalım ya da telefondan konuşalım dediğimde numaramı kapattırdım kameram bozuk falan hep böyle geçiştirdi. ha tabi bizim konuşma yerimizde o e.g adlı arkadaşımın hesabına girip öyle konuşurduk. ve sonra konuşmayı kestik. ama ben görmediğim sesini bile duymadığım bi insana kapılıp gitmiştim. aradan yıllar geçti yaklaşık olarak 5 yıl ve ben hepsinin yalan olduğunu öğrendim. aslında benim konuştuğum kişi tamamiyle hayaliymiş artık kimin hayali bilmiyorum. kimle konuştuğumuda bilmiyorum. ya da e.g adlı çok değer verdiğim arkadaşımın bana bunu neden yaptığınıda bilmiyorum. hiç sormadım ona neden yaptın diye. paylaşmak istedim bunu çünkü e.g benim çok yakın arkadaşımdı. aynısını ç.y adlı arkadaşıma da yaptı. hayali insanlarla konuşmuşuz ve şimdi canımı onlar acıtmasa da arkadaşımın bunu bana yapması çok acıtıyo

Görmdiğin bir insana nasıl kendini kaptırdın bilemem.Yok hattım kapalıiyok kameram bozuk dediğinde anlaman gerekiyordu.Hadi toydun kaptırdın.Aradan 5 yıl geçmiş.Kendine dert mi arıyorsun.

Yani 5 yil sonrami yalan oldugunu ogrendin yoksa 5 yil surdumu bu konusma..

Boyle birşey ne gördüm ne duydum pes,arkadasligi kesmek için ne bekliyorsun onu da anlamis değilim :KK57:

ç.y'ler e.g'ler okuruken gözümün önüne bu geldi. asdf.

genc_saribiyik.webp

Boyle birşey ne gördüm ne duydum pes,arkadasligi kesmek için ne bekliyorsun onu da anlamis değilim :KK57:
şu an konuşmuyorum hiçbir şekilde. ama insanın en yakınım dediği kişiden böyle bir saçmalık çıkınca şaşırıp kalıyor haliyle

Ya üzerinden 5 yıl geçmiş. Insanlar 5 yılda biriyle tanışıyor evleniyor çocuk doğuruyor. Sonra okulu bitiriyor iş sahibi oluyor vs vs hayat geçiyor yani 5 yıl sonra takılacak mesele mi bu?

Ya üzerinden 5 yıl geçmiş. Insanlar 5 yılda biriyle tanışıyor evleniyor çocuk doğuruyor. Sonra okulu bitiriyor iş sahibi oluyor vs vs hayat geçiyor yani 5 yıl sonra takılacak mesele mi bu?
benim taktığım konu bu kız benim 7 yıllık arkadaşım ve beni onca sene kandırmış. tamam umrumda değil bu konular artık ama hala ilk günkü gibi devam eden bir arkadaşlığımız vardı yani

Back
X