- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an konuşmuyorsanız sorun yok. Konuşuyorsanız da yapmanız gerekeni biliyorsunuz zaten sıkmayın canınızı. Şizofren sanırım kendileri..benim taktığım konu bu kız benim 7 yıllık arkadaşım ve beni onca sene kandırmış. tamam umrumda değil bu konular artık ama hala ilk günkü gibi devam eden bir arkadaşlığımız vardı yani
hayır hayır canım 5 yıl süren bir şey değil tanıştırıcam dediği zamandan sonra 2 ay sürdü yani ben 5 yıldır yaşamıyorum öyle bişeyBes yilda soz takip, nisan yapip, evlenip coluga cocuga karisanlar var. Hic mi bulusmak istemedin yahu, bes yil bu![]()
birde şu an psikoloji bölümü okuyor çok ironik değil mi![]()
yorumlarınız gerçekten rahatlatıyor beni herkese teşekkür ederim :)Şu an konuşmuyorsanız sorun yok. Konuşuyorsanız da yapmanız gerekeni biliyorsunuz zaten sıkmayın canınızı. Şizofren sanırım kendileri..
çok fena değil miyorumsuz kaldım şuan
cddi ciddi arkadaşının şizofreni hastası olmasını geçtim bakırköylükçok fena değil mi
bayaa hemdecddi ciddi arkadaşının şizofreni hastası olmasını geçtim bakırköylük
Hmm anladim, bi an bes yil kandirilir mi insan diye dusunmustum aklim ciktihayır hayır canım 5 yıl süren bir şey değil tanıştırıcam dediği zamandan sonra 2 ay sürdü yani ben 5 yıldır yaşamıyorum öyle bişey![]()
nasıl anlayabildin peki yalan olduğunu . 5 yıl mı geçti konuşarak yoksa konuştunuz bitti de sonra mı öğrendinbayaa hemde
kesinlikle öyle. birine anlatamıyorum ama burdan yazmak gerçekten iyi oluyoHmm anladim, bi an bes yil kandirilir mi insan diye dusunmustum aklim cikti
Neyse olan olmus, bence arkadas olarak gorusmemen gereken birisi bu insan. Kendine eglence yaratmis resmen.
Benim de aklıma direk bu geldi.
öteki yakın arkadaşıma da aynı şeyi yaptı ve biz geçen günlerde konuşurken ç.y adlı arkadaşımla o zaman anlamış olduk. çünkü mantıklı hiçbir yanı yoktu sözlerinin. hiç konusunu bile açmazdık ç.y ile ama aniden konu açıldı ve ikimizde anlamış olduknasıl anlayabildin peki yalan olduğunu . 5 yıl mı geçti konuşarak yoksa konuştunuz bitti de sonra mı öğrendin
Benim de aklıma direk bu geldi.![]()
Haha gerçekten tam oldu ya.ay evet tam olarak bu yaaaaaa![]()
hiç mi resim istemedin yda boşluğuna denk gelmiş sanırımöteki yakın arkadaşıma da aynı şeyi yaptı ve biz geçen günlerde konuşurken ç.y adlı arkadaşımla o zaman anlamış olduk. çünkü mantıklı hiçbir yanı yoktu sözlerinin. hiç konusunu bile açmazdık ç.y ile ama aniden konu açıldı ve ikimizde anlamış olduk
kız arkadaşım. iki yakın kız arkadaşın konuştuğu konuları konuşurduk. tabi sadece ben yakın olarak görüyormuşumkonuşmalarınız nasıldı peki? havadan sudan mıydı yoksa daha özel duygulsal ya da cinsel konular mıydı? eğer ikincisiyse arkadaşın senden hoşlanmış olabilir ama farkında olarak ama olmayarak. kız arkadaşın mıydı bu arada erkek mi?
istedim tabi attı ama fake sanırımhiç mi resim istemedin yda boşluğuna denk gelmiş sanırım
valla baya güldümHaha gerçekten tam oldu ya.![]()