bu nasıl dostluk?

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.974
çok sevdiğim 2001 den beri iyi dost olduğumu sandığım kişi, beni nişanına çağırmadı.
sebep olarak da iki çocukla rahat edemememi gösterdi. çok kırıldım ama peki dedim, belki kendisi rahatsız olmak istemedi bilemiyorum.
düğününe de eski günlerin hatrı var diye gittim, evine hayırlı olsuna gittim daha geçen hafta.
o benim ikinci kızım için hayırlı olsuna gelmediği halde gittim, dostum diye.
şimdi de kardeşi nişanlanıyormuş, ki ailesini iyi tanırım, gelişmelerden haberim vardı ama çağırma gereği bile duymadı. face de paylaşmış, iki yıllık komşusunu bile çağırmış onur konuğu diye, beni aramadı bile.
bu kez tamir olmayacak şekilde kırıldım.
face den, cebimden numarasını silip her yerden engellemek istiyorum.
yapsam mı, kararsızım.

çok sevdiğim 2001 den beri iyi dost olduğumu sandığım kişi, beni nişanına çağırmadı.
sebep olarak da iki çocukla rahat edemememi gösterdi. çok kırıldım ama peki dedim, belki kendisi rahatsız olmak istemedi bilemiyorum.
düğününe de eski günlerin hatrı var diye gittim, evine hayırlı olsuna gittim daha geçen hafta.
o benim ikinci kızım için hayırlı olsuna gelmediği halde gittim, dostum diye.
şimdi de kardeşi nişanlanıyormuş, ki ailesini iyi tanırım, gelişmelerden haberim vardı ama çağırma gereği bile duymadı. face de paylaşmış, iki yıllık komşusunu bile çağırmış onur konuğu diye, beni aramadı bile.
bu kez tamir olmayacak şekilde kırıldım.
face den, cebimden numarasını silip her yerden engellemek istiyorum.
yapsam mı, kararsızım.

Hayatınıza dair paylaşımlarınız kalmadı ise , arkadaşınız siz aramadıkça aramıyor , aklına dahi gelmiyorsanız silin. Hayatınızda da rehberinizde de kalabalık etmesine gerek yok.

Ben olsam silmezdim ama hic arayip sormazdim da

Hayatınıza dair paylaşımlarınız kalmadı ise , arkadaşınız siz aramadıkça aramıyor , aklına dahi gelmiyorsanız silin. Hayatınızda da rehberinizde de kalabalık etmesine gerek yok.
aslında ayda bir arar sorar ya da işi düştüğünde arar.
acaba çocuklarımdan mı rahatsız oluyor diye düşünüyorum.

Benim bir arkadasim var çok severim ama asla cocuklarina dur demez. O cocuklar evin altini ustune getirir helr gelisinde hatta bir keresinde tv yi devirdi ama asla dur demez cocuguna bende gorusmeyi azalttim. Olabilir oyle birsey yani

İşi düşmediğinde arıyor mu , görüşüyor musunuz ? Veya sadece dertli olduğunda derdini paylaşmak için arayıp mutlu günlerinde sizi yok mu sayıyor ?

Durman hata
Fazla değer ,başı yere eğermiş.

En büyük terbiyesizliği çocukla rahat edemezsin demesi zaten.
anlamak istedim ama anlayamadım.

Acaba çocuklarınızdan falan mi rahatsiz oluyor ki? Cok ilginc.
galiba.

Benim bir arkadasim var çok severim ama asla cocuklarina dur demez. O cocuklar evin altini ustune getirir helr gelisinde hatta bir keresinde tv yi devirdi ama asla dur demez cocuguna bende gorusmeyi azalttim. Olabilir oyle birsey yani
yoo. ben başkalarına gitmiyorum ki çocuklarım sebebiyle. ama dostum bu, ki çocuklarıma sahip çıkarım, durdururum, sahip çıkarım yani başkasının evinde.

pek muhtemel cocuklarla ilgili diye dusunuyorum. cok mu yaramazlar?
eger cok yaramazlar ise, ve siz heryere goturuyorsaniz, arkadasinizda da suc aramak olmaz.
işte bu yüzden bayram seyran hariç kimseye gitmiyorum.
çocuklarımla dostuma da gidemeyeceksem ne anladım o dostluktan. çocuklarım yaramaz değil olsa da arkadaşımın evini talan etmelerine izin vermem.

İşi düşmediğinde arıyor mu , görüşüyor musunuz ? Veya sadece dertli olduğunda derdini paylaşmak için arayıp mutlu günlerinde sizi yok mu sayıyor ?
şimdi düşününce hakikaten öyle yapıyormuş.

İki küçük çocuğum olsa bırakın nişanı düğünü ben komşuya gitmeye bile çekinirim.
Muhtemelen çocuklarınız yüzünden bu tip organizasyonlara çağırılmıyorsunuz.
en azından çağırabilirdi. komşusunun tek çocuğu var ama çok aşırı yaramaz. karışmadığı yer yok. o çağırılıyor ama ben eski dost es geçiliyorum.
haberim yok ama belli ki dostluk bitmiş.

işte bu yüzden bayram seyran hariç kimseye gitmiyorum.
çocuklarımla dostuma da gidemeyeceksem ne anladım o dostluktan. çocuklarım yaramaz değil olsa da arkadaşımın evini talan etmelerine izin vermem.
ya bakin cocuklariniz oldugu icin siz haliyle aliniyorsunuz. karsi pencereden goruneni de anlayin diye, iyi niyetli yaziyorum.
ben insanlara deger veririm, ama kimsenin cocugunun evime gelip, ayakta dolasip durmasini, biblolarimi ellemesini, cekmecelerime elini surmesini, koltuklarimin tepesine cikmasini filan istemem.
ve cocuk dedigin sey bunlari yapar.
o nisan hele de evdeyse -disarda mi evde mi belirtmemissiniz- evde kalabalikta ayak altinda cocuk olmasin diye cagirmamistir.
dugunlerde nisanlarda artik ayak altinda dolasan cocuk istemiyor kimse. hos birsey degil cunku :KK43:

Beklentiler insanı yoruyor... Siz samimiyetinize dayanarak çağırılmayı beklemişsiniz haklı olarak ama demek ki sizi yakın bulmuyor. Ben olsam da araya mesafe koyardım.

ya bakin cocuklariniz oldugu icin siz haliyle aliniyorsunuz. karsi pencereden goruneni de anlayin diye, iyi niyetli yaziyorum.
ben insanlara deger veririm, ama kimsenin cocugunun evime gelip, ayakta dolasip durmasini, biblolarimi ellemesini, cekmecelerime elini surmesini, koltuklarimin tepesine cikmasini filan istemem.
ve cocuk dedigin sey bunlari yapar.
o nisan hele de evdeyse -disarda mi evde mi belirtmemissiniz- evde kalabalikta ayak altinda cocuk olmasin diye cagirmamistir.
dugunlerde nisanlarda artik ayak altinda dolasan cocuk istemiyor kimse. hos birsey degil cunku :KK43:
o kadarını ben de düşünüp evdeyse gitmezdim. gitsem dahi 10-15 dk oturur tebrik eder hediyemi verir kalkarım.
ne bana eziyet olsun ne de onlara.
face deki fotoğraflara bakılırsa dışarda.
daha önce de yazdığım gibi iki yıllık komşusu çocuklarıyla geliyorsa beni en azından davet edebilirdi.

X