Bu nasıl evlilik?

Sohbet etmeyi sevmiyor demek ki. Ya da sizin anlattiklariniz ilgisini cekmiyor.
Ortak bir seyler yapacak bir seyler bulun. Oyun oynayin mesela? Kart oyunu? Masa tenisi? Gibi seyler.
Bizim boyle bir sorunumuz yok. Ama olsa herhalde boyle bir seyler bulurdum. Ya da mesela sinir koyun, diyelim ki aksam 8-11 arasi telefonlar ele alinmayacak gibi seyler. Bilemedim.

Denedim, yine ben denedim... hadi bir saat muhabbet edelim dedim ancak her gün aynı teşvikte bulunmak oldukça rahatsız etmeye başladı. Kendiliğinden benimle ilgilenmeye çalışmadı. Hep ben talep ettim.
İnsanın gururu kırılır bir süre sonra haklısınız. Bu kadar çabaladını rağmen sıkın dişinizi alıştı o muhtemelen sizin peşinde dönmenize. İlgilenmeyin sohbet açmaya çalışmayın sizde kitapla telefon TV birşeyler bulun. İki gün oh be uğraşmıyor benle der sonra sorgulamaya başlar. O çabalar ondan sonra

Bazı erkekler bunu hak ediyor valla.

Ben de aldatılma falan sandım kötü kötü şeyler düşündüm başlığı görünce kendinizi kötü hissetmeyin burda açılan dertlere göre sizin derdiniz devede kulak. .
Teknoloji sorun haklısınız telefonlara bağımlı olarak yaşanabiliyor günümüzde hastalık gibi .
Siz de konuşmak için konu açabilirsiniz ilgisini çekebilecek konularla başlayıp siz sadece günaydın derseniz aynı cevabı alırsınız ve sınırlı kalır konu yani ucu açık cümlelerle yaklaşsaniz daha iyi sanki..Mesela yemekten sonra sofrayı toplar demişsiniz sizde yardım edebilirsiniz hayat musterek sonuçta hem bu güzel bişeyde. Yani demem o ki 1.Secenek
Siz yaklaşın siz konusun canımlari cicimleri havada siz ucusturun bide oyle deneyin isterseniz bakalım ne yapacak ..
2.secenek
Siz de alın telefonu elinize hiç konuşmayın oyun oynayın arkadaşlarınızla konuşun eşinizle pek ilgilenmeyin bakalım diyecekmi size hep telefondasın benimle ilgilen diye.

Herkesin ilişkiden beklentisi farklıdır. Ben pire için yorgan yakarım. Onun dikkatini üzerime çekmek için oldukça yoğun bir efor sarfettim ama artık yoruldum. Bir de her şeyden önce 40 yaşında bir adamın ergen gibi telefona sarılmasını sindiremiyorum sanırım.

Annemle babam 30 yillik evliler . Bunca zaman hep muhabbet ederdik otururduk son 5 senedir babam telefona gomüluyor gelir gelmez. Napiyoe diye bi bakiyorum hep haber okuyor . whtasaptan arkadas grubuyla yazisiyor. Taaa kac sene sonra annemde yakiniyor telefon en yakin arkadasi oldu diye. Yani bu herkesin sorunu maalesef.ilerde daha da kotuye gidecek..

İnsanın gururu kırılır bir süre sonra haklısınız. Bu kadar çabaladını rağmen sıkın dişinizi alıştı o muhtemelen sizin peşinde dönmenize. İlgilenmeyin sohbet açmaya çalışmayın sizde kitapla telefon TV birşeyler bulun. İki gün oh be uğraşmıyor benle der sonra sorgulamaya başlar. O çabalar ondan sonra

Bazı erkekler bunu hak ediyor valla.
Ya aslında sorgulamasına sebep olacak kadar sıkmıyorum onu. Benim surat asma huyum yoktur, hissettiklerimi direkt söylerim, uygulamazsa da küsmem ya da tavrımı değiştirmem. Onun bireyselliğine saygı duyarım. Onun dikkatini çekme çalışmalarım da oldukça doğaldır, planlanmış gibi algılatmam. Ara ara muhabbet edememekten dem vururum. Onun için de eğlenceli oyunlar keşfederim ama hep benim teşvikimle, yoruldum:110:

5 yillik evliyiz. Evimize hic tv almadik. Sınırsız internetli wifi modem vs de yok. Telefonlarimizda var bir miktar paket. Ben malesef sosyal medya kullanıyorum. Eşim hic kullanmaz. Sohbetli, misafirli, eğlenceli bir hayatimiz ve 17 günlük bir bebegimiz var. Herkese tavsiye edebilirim televizyon ce internet olmayan bir hayati

Doldum taştım artık. Hakikaten bu nasıl bir evlilik? Evliliği geçtim bu nasıl bir ilişki? 2 yıllık evliyim. (Evliyiz diyemiyorum, düşünün artık.) Ben freelance çalışıyorum, eşim özel bir kurumda çalışıyor. Rahat ve keyifli bir işi var. Kısacası ikimiz de bedenen yorulmuyoruz.

Eşim akşam eve gelir, birlikte yemek yeriz o arada iki kelam ya ederiz ya da sessizliğe gömülürüz. Ardından o sofrayı toplar, salona gelir ve telefon - kulaklık ikilisiyle uyuyana kadar takılır. Arada dayanamam bir şeyler sorarım, bazılarına cevap verir bazılarını ise duymaz. :KK47: Olur da telefonun şarjı azalırsa "canımlar, bitanemler, öpücükler" havada uçuşur. Güya ilgi gösteriyor bana:işsiz:

Biz artık sohbet edemiyoruz. Halbuki benim anlatacak o kadar çok şeyim var ki! Ancak konuştuğumda "hı hı, evet" gibi yanıtlar bana kendi kendime konuşuyorum algısı yaratıyor ve keyif almıyorum. Ne çok özledim karşılıklı muhabbet etmeyi. Bu teknoloji ne acayip bir şey yahu! Çok sık arkadaşlarımla görüşürüm, oldukça sosyalim ama gelin görün ki eşimle temel ilişkide saplanıp kaldık. "günaydın, nasılsın, iyi geceler" Bu nedir ya? Evlenmeseydim yalnız yaşasaydım en azından beklentiye girmezdim. İçten içe dolup sinirleniyorum.

Heralde erkeklerin yuzde coguuu boylee :)) ben degistiremeyecgimi anladigim icinn mesela elinde surekli telefon varsa bende kendi kendime konusmaktan skildiysam o zamann hemen bende kendi telefonumu elime aliyorum. Bu sefer o merak ediyo. Napiyosun? Kimle msjlasiyosun? Vb . Bence sizde onu onun silahiyla vurun . Belliki bu zamana kadar degismemiss . Daha zor degisir ama biraz duzelmesini istiyosaniz bence sizde ona aynisini yapin :) haaa benim ki duzeldimii? Asla :)) huyu boyle napiyim duzeltmedigim seye gore sekil aldim yuvarlanip gidiyorum.
Watsap grubunuz falan varsa aksam orda takilin bence bu sefer meraklanicaktir. Sizde kizlara gun icinde yaptigim seyleri anlatiyorum falan diyin onunuze bakaraktan ;))

Ayy yorumlara bakinca bi gulesim geldi yahh biz kadinlar hep mi ayni dertten muzdarip oluruzz:)) konu sahibesi bir yazmiss herkes binn ahh etmis(iz) ;))))

5 yillik evliyiz. Evimize hic tv almadik. Sınırsız internetli wifi modem vs de yok. Telefonlarimizda var bir miktar paket. Ben malesef sosyal medya kullanıyorum. Eşim hic kullanmaz. Sohbetli, misafirli, eğlenceli bir hayatimiz ve 17 günlük bir bebegimiz var. Herkese tavsiye edebilirim televizyon ce internet olmayan bir hayati

E aksam mesela napiyosunuz? Heralde bizde tv telefon falan olmasa birbirimiz yer dururuz . Gelen gidenimiz hicc yoktur kös köss heralde yas ortami olur

Ben sofrayı kurarım o toplar. Ben yerleri silerim o süpürür. Ben wc temizlerim o toz alır. Hayat müşterek, ikimiz de çalışıp kazanıyoruz. Kimse kimsenin kölesi değil. Ancak muhabbetin olmaması ilişkiyi bitiriyor ne yazık ki.
Valla böyle ilişkim olsun muhabbeti aramam :KK53:

Nasıl söz geciremiyorsunuz ki anlamiyorum.
Benimki bazen elinde telefonla takilmayi biraz uzatır bakarım instagramdan çıkmak bilmiyor. Gider elinden pat diye çeker alır cebime koyarım, sonra yiyecek içecek biseyler getirrim birlikte bisey yapariz, neye kızdığımı bildiği için neden aldin bile demez. Sınırı aştığını anlar ben çekip alınca.

Ya da bazen telefonla oynarken yanına uzanırım ne yapiyorsa ben de bakarim, genelde instagramdan videolar izliyor olur birlikte izler güler yorum yaparız.

Yani ya telefonu bıraktır ya da mutlaka kendini de dahil et onun yaptığı şeye. Kulaklığın tekini al kendi kulağına tak yanina otur sen de izle ekrani her ne yapıyorsa. Ben öyle yapınca telefonda birlikte takılmış birlikte bırakmış oluyoruz en azindan :)

• Beğen
Reactions: H M
Doldum taştım artık. Hakikaten bu nasıl bir evlilik? Evliliği geçtim bu nasıl bir ilişki? 2 yıllık evliyim. (Evliyiz diyemiyorum, düşünün artık.) Ben freelance çalışıyorum, eşim özel bir kurumda çalışıyor. Rahat ve keyifli bir işi var. Kısacası ikimiz de bedenen yorulmuyoruz.

Eşim akşam eve gelir, birlikte yemek yeriz o arada iki kelam ya ederiz ya da sessizliğe gömülürüz. Ardından o sofrayı toplar, salona gelir ve telefon - kulaklık ikilisiyle uyuyana kadar takılır. Arada dayanamam bir şeyler sorarım, bazılarına cevap verir bazılarını ise duymaz. :KK47: Olur da telefonun şarjı azalırsa "canımlar, bitanemler, öpücükler" havada uçuşur. Güya ilgi gösteriyor bana:işsiz:

Biz artık sohbet edemiyoruz. Halbuki benim anlatacak o kadar çok şeyim var ki! Ancak konuştuğumda "hı hı, evet" gibi yanıtlar bana kendi kendime konuşuyorum algısı yaratıyor ve keyif almıyorum. Ne çok özledim karşılıklı muhabbet etmeyi. Bu teknoloji ne acayip bir şey yahu! Çok sık arkadaşlarımla görüşürüm, oldukça sosyalim ama gelin görün ki eşimle temel ilişkide saplanıp kaldık. "günaydın, nasılsın, iyi geceler" Bu nedir ya? Evlenmeseydim yalnız yaşasaydım en azından beklentiye girmezdim. İçten içe dolup sinirleniyorum.
Burada anlattıgın gibi net bir sekilde esini karsına al konus hatta dısarı cıkın yemege yada cafeye otur bu dutumun seni ne kadar bunalttıgını özlemlerini anlat. Gercekten seni dinlerse birlikte bir cozum bulursunuz.evet tekneloji gelişti evlilikler dostluklar samımıyetler bozuldu. Eminim ustesinden geliceksin ....

E aksam mesela napiyosunuz? Heralde bizde tv telefon falan olmasa birbirimiz yer dururuz . Gelen gidenimiz hicc yoktur kös köss heralde yas ortami olur
Gun icinde neler yaptığımızı konuşuyoruz. Ikimiz de konuskaniz açıkçası, hersey konusuruz. Kitap okuruz, film izleriz, yemek, çay derken yetmiyor bile aksamlar. Misafirimiz de cok olur hem gelir hem gideriz. Yuruyus veya spor yaparız. Duzenimizi boyle kurdugumuz icin canimiz sıkılmıyor. Ama mesela 1 ay tv kullansak sonra atsak, eminim sıkılırız

2. Gun önce isyan ettim bende 10 yıllık sevgililik donemi uzerine liseden beri 7 aylik evliyiz. Yemek yerken bune ya dedim sevgiliyken daha cok gorusup konusuyorduk. Ayni evde vakit bulamiyoruz dedim carladim ama oyle hos uzun zamandir birlikteyiz artik ne yapabiliriz bilmiyorum ama yani sıkıcı oluyor. Utu yemek temizlik hersey tek sana kalinca herseye vakit ayiramiyosun sana zaman kalmiyo bide calisiyosun of adamlar ise git gel yat baska birsey yokki ama herkesde ayni takma kafana arada carla benim gibi zehrini at

Bizde de böyle. Geçen gün rahatsızlığımı dile getirdim 2 saat yasak koyalım dedim tamam dedi. Günün nasıl geçti? İşler nasıl vs diye bir iki kelam ettik. Baktık konuşacak bişi kalmadı Aldık tefonlarımızı elimize çekildik köşemize :kahve:.

Back
X