Bu nasıl evlilik

Öyle bir konuşuyor ki kendimi suçlu hissediyorum bana çocuğun anne ya da babasından ayrı kalmasına sebep oluyorsun diyor hep
Adam güvenilir değil bu evliliğin devamı için fedakârlığı sizden bekliyor çünkü kendini hiç hatalı görmüyor, aldatıyor,aldatacak evlilik size cehennem azabı ona her haltı yiyeceği yemeği önünde , yemediği ardında cennet......

Görüşsün tabii ki ama ona yatılı göndermem de gerekecek bunu hiç istemiyorum kendisi aşırı alkol alan biri saçma bir aile yapısı var bana güven vermiyorlar çocuk bakabilmek konusunda
O zaman neden çocuk yaptınız bu adamdan diye sorarlar.
Boşanabileceğiniz adamlarla evlenin.

teşekkür ederim peki ben nasıl kabul edeceğim bu durumu yani çocuğumu Bensiz göndermeyi düşünmeye bile tahammül edemiyorum çaresizliğim sadece bu
Bir anne için zor bir durum ama zamanla alışırsın. Sana tavsiyem aynı durumda olan annelerden fikir al. Mesela benim bir tanıdığım iki çocuğunu hafta sonları babalarına bırakıyor. Adam yemek yapmayı bilmediği için kadın çocuklara basit şeyler hazırlamayı öğretmiş. Babalarına gidince makarna sandviç filan yapıp karınlarını doyuruyorlar. İlk zamanlar o da çok endişeliydi ama şimdi bir duzen oturttular. Çocukları gidince o da kendisi plan yapıyor, kendi işlerini hallediyor.

Bir anne için zor bir durum ama zamanla alışırsın. Sana tavsiyem aynı durumda olan annelerden fikir al. Mesela benim bir tanıdığım iki çocuğunu hafta sonları babalarına bırakıyor. Adam yemek yapmayı bilmediği için kadın çocuklara basit şeyler hazırlamayı öğretmiş. Babalarına gidince makarna sandviç filan yapıp karınlarını doyuruyorlar. İlk zamanlar o da çok endişeliydi ama şimdi bir duzen oturttular. Çocukları gidince o da kendisi plan yapıyor, kendi işlerini hallediyor.
Peki kaç yaşında yatılı göndermeye başlanıyor bu konuda bilginiz var mı

Adam güvenilir değil bu evliliğin devamı için fedakârlığı sizden bekliyor çünkü kendini hiç hatalı görmüyor, aldatıyor,aldatacak evlilik size cehennem azabı ona her haltı yiyeceği yemeği önünde , yemediği ardında cennet......
haklısınız bir anne olarak mantıklı karar vermem lazım o halde

o kısmı o zaman düşünürsünüz. çocuğunuz belki de kalmayacak, istemeyecek babası. kalacaksa da bir gece kalması mı daha iyi yoksa her gün huzursuz bir evde büyümesi mi? babası sonuçta, çocuğu dövüp eziyet edecek değil diye umuyorum.

belli ki aldatıyor sizi. bunları yiyip yutup devam etmek daha mı iyi? kendi düzeninizi kurmaya bakın şimdiden. boşanmanız çocuğunuz için daha hayırlı olur.

Cocuk kac yasinda? Coguga karsi zarari var mi? Bunlar mi gondermeme sebebiniz onu ogrenelim ona gore yorum yapalim. Sayet bunlar sebep degilse baba evlat iliskileri icin görüşmeleri lazim

Cocuk kac yasinda? Coguga karsi zarari var mi? Bunlar mi gondermeme sebebiniz onu ogrenelim ona gore yorum yapalim. Sayet bunlar sebep degilse baba evlat iliskileri icin görüşmeleri lazim
Çocuğa karşı zararı yok ama alkol ve öfke problemi olan biri ailesi dahi ona engel olamıyor gözü döndüğü an evi dağıtıyor çocuğumu ben ortamdan uzaklaştırıp koruyordum ben olmasam nasil olur bilmiyorum çünkü babasının ne zaman neye kızacağı belli olmuyor aşırı asabi ters biri

o kısmı o zaman düşünürsünüz. çocuğunuz belki de kalmayacak, istemeyecek babası. kalacaksa da bir gece kalması mı daha iyi yoksa her gün huzursuz bir evde büyümesi mi? babası sonuçta, çocuğu dövüp eziyet edecek değil diye umuyorum.

belli ki aldatıyor sizi. bunları yiyip yutup devam etmek daha mı iyi? kendi düzeninizi kurmaya bakın şimdiden. boşanmanız çocuğunuz için daha hayırlı olur.
Bir de geçenlerde tersleştiğimiz bir gün bana o çocugu senden almak için elimden geleni ardıma koymam demişti bu da çok kafama takılıyor

Onu bilmiyorum. Babası yatılı almak istemeyedebilir. Bence çocuğa olan zaafını göstermesen işin cok daha kolay olur. Erkeklerin öyle bir yönü var çünkü. Sen yatılı vermek istemiyorum dersen illa alcam diye tutturur ama sen vermek istersen alıp bakmaz.

evliligin iki aydir sallantida zaten herifin herhangi bi cabasi da yok anladigim kadariyla wp silmek degil de bu saat araliginda seni engelliyor olabilir mi? bence affedicek sebep aramak yerine delil ara ve gururunla bosan cunku onun umrunda degilsiniz belli ki

Onu bilmiyorum. Babası yatılı almak istemeyedebilir. Bence çocuğa olan zaafını göstermesen işin cok daha kolay olur. Erkeklerin öyle bir yönü var çünkü. Sen yatılı vermek istemiyorum dersen illa alcam diye tutturur ama sen vermek istersen alıp bakmaz.
aynen oyle bu surecte dik dur zaaflarini belli etme direnirse cocugu alicam falan derse bile al bak buyut ben de hayatimi yaşiyim dedigin an eger bakmak istemiyosa sana birakir zaten

Evden kovması büyük kusur. Bununla ilgili delilin varsa sakla derim. Ayrıca çocuğu alırım diye tehdit ederse al zaten sen babası değil misin de ama bu konuşmaları yazışarak yapma. Mümkünse yüz yüze söylemen daha mantıklı. Delil olarak kullanamasın ve çocuğun zaafın olduğunu anlamasın. Aslında çocuk için bu kadar endişenlenmene de gerek yok gibi duruyor. Adam zaten kendi havasında. Kim bilir ne haltlar yiyor. Çocuk ona ayak bağı olur.

Aşırı alkol alan, karısını evden kovan bir baba.. boşanın da bari 7/24 birlikte olmaktansa haftada bir kaç saat maruz kalsın çocuğunuz bu herife.. bilmiyorum çocuğuz erkek mi ama özellikle de erkekse babasının bu alkol bağımlılığını kötü huylarını rol alarak büyümesindense ben asıl evladım için boşanırdım. Kız çocuk da keza öyle, nu şekilde bir babayla büyüyen kız çocuklarım ileride eş sevgili olarak seçtiği erkekler de babalarına benzeyen yanlış insanlar oluyor maalesef..

Zaten merak etmeyin böyleleri boşanana kadar çocuğum da çocuğum yanıma alıcam ben bakıcam diyor, boşandıktan sonra çocuğu alıp bir parka götürmek eziyet gelmeye başlıyor..

Back
X